Filter

Snelle service, mooie spullen

Fijne website, mooie spullen en snel geleverd

Goede collectie, vaak goede prijs snel geleverd

Tevreden

Gewoon goed

Duidelijke site, goede informatie, goed product en snel bezorgd.

Goed materiaal en snel geleverd

Materiaal is van hoge kwaliteit en correcte prijzen. Snel geleverd via post nl

Bestelling netjes afgehandeld

Prima ervaring

Makkelijk en snel

Gewoon goede service en snelle levering. Top bedrijf!

Waardeloze service

Stoeltje gekocht van maar liefst 140 euro!! Zet hem in elkaar knapt de elastiek, gemaild maar helaas geen reactie mogen ontvangen over of dat het gerepareerd of vervangen kan worden.

Fijne site, veel aanbod en snelle levering, dus top

Het was rap geleverde En het goed verzorgd De groetjes

Parfait

Article conforme à ce qui avait été commandé, livraison rapide.

Correct en snel

Boven verwachting snel in huis, correct geleverd. Heel goed!

Snel verzonden en ontvangen. Bedankt

Gewoon ontvangen wat ik besteld had!

Prima, goede duidelijke webshop en verder niets op de bestelling en afhandeling aan te merken!

Geweldige mensen!

Uitstekende producten en uitstekende klantenservice! Altijd goed te woord gestaan, zelfs al was ik aan de andere kant van de wereld! Kan niks negatiefs kwijt over dit bedrijf, ze laten zien dat het ook anders kan in de webshop wereld, petje af, Bedankt!

Super snelle levering .

Super snelle levering zal er in de toekomst zeker nog dingen bestellen . Echt een aanrader de bushcraftshop . TOP

Toppie

Zo als het moest

Top shop, denken mee, doen wat ze beloven en perfecte service.

Zou zo weer zaken doen en dingen bestellen. Ook het contact tijdens en ook zeker na de bestelling met Angelo vond ik super. Er werd perfect meegedacht en als er iets niet was dan werd er gezocht totdat er een minimale vergelijkbaar product gevonden was. Kortom, SUPER.

Prima service en snelle levering

Producten kranen op tijd en onbeschadigd aan. Heel blij mee

Kwaliteit

Snelle levering. Goede producten

Snelle levering, mooi product.

Dik tevreden over de shop, mooi assortiment en snelle service.

Mes en slijpsteen besteld en gekregen als alle bedrijven gewoon zouden doen wat ze beloven hebben we geen reviews met nodig

Geen probleem alles prima verlopen

Van keuze, tot bestelling, betaling en levering … alles is verlopen zoals het hoort… top!

Goed aanbod, vlotte afhandeling

Zeer tevreden met mijn produkten waaronder de mooi afgeprijste rocketstove Skadi. Nog niet gebruikt, maar is kwalitatief van heel goed materiaal.

Snelle.intacte levering

Snelle levering pakketten zoals beschreven bezorgd

Zoals altijd perfect.

Steeds een goede prijs hier,uitstekende producten en uitzonderlijk snelle en correcte levering. Ik blijf hier terugkomen voor al mijn outdoorspullen.

5 Fagotweg

Middelburg 4337RC