Goede service!

Zeer snelle levering. Goed materiaal.

Zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van het materiaal.

Mooie kleding

Mooi en snel geleverd

Snel verzonden.

Kwaliteit kan ik niks over zeggen. Zou mooi zijn als het rugdekking wat verder / langer zou zijn zodat er een rugzak ook nog mee droog gehouden kon worden. Gat om je hoofd door te steken is ook best krap, bril moet ik afzetten en dat is niet handig buiten in weer- en wind.

Levering zoals besteld.

Niet waterdicht

We kochten de Mac in a sac voor onze huttentocht. Tijdens zo'n inspannende wandeling wil je absoluut droog blijven. Maar bij een gewone regenbui lekte de jas en broek al door. In tegenstelling tot wat de informatie op de website leek te beloven. Maar fijn dat Regenpakhuis onze feedback serieus nam en dit aankaartten bij Mac in a Sac. We mochten de regenkleding terugsturen en kregen ons geld terug. Goede service!

Vriendelijk en snelle service

Prima jas

Mooie jas, 2 x gekocht, makkelijk besteld, maat is dat wat je wilt. Snel geleverd.

Positief

Keurig en snel

Eindelijk "mooi" droog

Mooie regenpakken Modieuze kleur. En zo blijven we "mooi" droog. Dikke 10+ van mij (die eingelijk altyd hekel had aan die lelijke regenkleding) ;-)

Snelle levering. Product precies zoals omschreven.

Vlak voor onze vakantie een jas besteld. Ik was bang dat ik te laat zou zijn. De snelle levering wordt perfect gehaald.

Goede communicatie en snelle levering

Snelle gewenste levering.

Ik vroeg of ze het snel wilden leveren. Dat was goed gegaan.

Veel keuze, snel geleverd en goed betaalbaar!

Er is genoeg keus op de website, is goed betaalbaar en wordt snel geleverd!

snelle levering, goed product.

snelle levering, goed product.

Perfecte afhandeling

Zeer tevreden!

Superservice!

Snel, betrouwbaar en enorm groot aanbod.

Fijne website/ ervaring

Na de website te hebben gevonden, in één woord: easy. Keuze. Goede omschrijving en makkelijk bestellen. Snelle levering ook.

Zeer snelle levering, mooi product

snel geleverd

Snel en correct

Goede kwaliteit

Wat een keuze in een overzichtelijke website. Makkelijk en snel. De levering is gewoon top. Hartelijk dank voor de super snelle service

Goed regenpak

Snel geleverd en moest het gelijk aandoen hier in Nederland met al die regen. Zit gemakkelijk en bleef er lekker droog in. Toppie.

Geweldig degelijk Regenpak

Vlotte levering van Prima regenpak tevreden klant bedankt AP Terschelling

prima jas

je blijft droog ,

Weth Heinsbergenplein 2

5741HX Beek en donk

Over Regenpakhuis

Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België. In ons assortiment: Damesregenkleding Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding. Kinderregenkleding Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding. Herenregenkleding Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding. Een selectie van onze beste regenkleding merken: - Mac in a Sac - ProX elments - Derbe - Agu - CeLaVi - Highlander - Bjornson - Tanta - Lyngsoe - Regatta - Danefæ