Volgende dag geleverd en geen beschadigingen. Hiernaast maken De Spelletjes Vrienden ook veel leuke content online wat ervoor zorgt dat je veel nieuwe leuke spellen leert kennen. Veel leuker om hier te bestellen dan elders online!

Fijne webshop, veel keus aan spellen en ook een goede prijs

Leuke webshop, ook veel korte uitleg bij de spellen. Ook heel attent vwb alerts op spellen waarvoor je belangstelling hebt en nieuwe spellen die uit gaan komen.

Een goede service en snelle reactie.

Ik had twee spellen besteld. Een daarvan (de avonturen van Robin Hood) moest nabesteld worden. In de loop van de week heb ik een bericht gestuurd over de stand van zaken. Ik kreeg snel een antwoord. Het spel was binnen en zou verzonden worden. Aan het einde van de week had ik de twee spellen binnen.

Deskundig advies en uitermate vriendelijk

Geert en Marieke geven deskundig advies en op maat van de klant! Zeer snel en altijd vriendelijk! Ook de levering zeer correct en snel!

Supersnel en keurig verzorgd

De dag na de bestelling ontvangen, netjes verpakt en naar wens.

Vriendelijk, snel, goeie deals

Geert & Marieke zijn geweldig! :)

Geert & Marieke zijn fantastisch: ze maken niet alleen veel toffe content, je kan ze ook álles vragen, ze zijn altijd behulpzaam en goedgezind. Bestellingen worden snel geleverd tegen meer dan eerlijke prijzen. Kortom: awesome!

beste webshop ooit

dikke tip!!!

Het is super tof dat je op een site alle spellen overzichtelijk terug kunt vinden. Vooral de top 10 lijsten enzo vind ik erg leuk om door te bladeren. Het spaarsysteem vind ik ook super leuk want dat motiveerd mij om hier mijn spelletjes te bestellen. Soms is de site wel enorm traag en niet altijd even makkelijk op de telefoon. Maar verder super!

Fijne service, snel. Leuk om filmpjes online te zien. Geeft goede indruk.

Super geregeld

Snel en handig contact over de bestelling, super snel geleverd ook. Heel fijn.

Wij bestellen geregeld onze spellen bij DSV. Service is super, spellen netjes verpakt en levering zeer snel.

Altijd perfecte service. Snelle levering goed advies.

Goede en snelle communicatie en dito levering.

De spelletjes vrienden is de webshop voor analoge spellen. De verzending is nagenoeg direct en alle communicatie is vlot, snel en vermakelijk.

Leuke, goede en persoonlijke webshop

Mooi compleet assortiment waar de eigenaars ook goed advies over kunnen geven. Erg leuk dat er via Social media veel gedaan wordt waardoor een soort community ontstaat. Dit zorgt voor klantenbinding en de “gunfactor”. De prijzen en de service zijn tevens prima in orde.

Zeer goede service.

Bedankt voor de snelle en vriendelijke reactie bij het bestellen. Na 2 dagen had ik men pakketje in belgie een 190km verder aangekregen in uitstekende verpakking via hnl. Voor herhaling vatbaar.

Ik wil spelletjes spelen!!!

2 dagen geleden een aantal spelletjes besteld samen met een vriendin. Ben echt heel erg benieuwd naar King of Tokyo en Potion Explosion! Vind het erg leuk wat de spelletjesvrienden allemaal organiseren en promoten. Wel vind ik het stiekem een beetje jammer dat een hoop spelletjes die ik op mijn lijstje heb staan, niet op voorraad zijn. MAAR, dat geeft ruimte om terug te komen en weer te bestellen haha! En het wachten op nieuwe spelletjes met de post ontvangen duurt altijd te lang natuurlijk, want je wil ze gelijk spelen! Conclusie: ik ben erg tevreden, nog eventjes wachten en dan gaan we weer los!

Zeer teleurstellend

2 januari besteld voor een verjaardag op 8 januari, 11 januari pas binnen. Hoezo volgende dag binnen. Na bestellen te horen gekregen dat er pas 6 jan. Spellen bezorgd worden. 6 januari zeggen dat pakje verzonden is. Niet naar mij. Zo frustrerend.

Geweldige service

Heb veel puzzels besteld bij jullie. Ben een fan van Jan van Haasteren puzzels

Lekker makkelijk en dezelfde dag nog verzonden.

Makkelijke webshop. Aanrader voor iedereen die bordspellen de volgende dag in huis wil hebben!

Uitstekend!

Geweldige service en leuk spaarprogramma

Hulpvaardige service met veel gepassioneerde kennis!

Alle vragen worden in de chat heel snel beantwoord. De bestelling werd zoals beloofd snel verzonden en het was perfect verpakt zonder overbodige lucht in de doos.

Groot en alternatief aanbod

Grote keus en ook in niet alleen de standaard bordspellen. Snelle reactie op eventuele vragen. Ik zeg geweldig.

Leuk spel gevonden tegen een mooie prijs en met een snelle levering.

Snel!

Prima, leuke puzzels!!!

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.