Uitstekend!

Altijd een geweldige service!

Top bedrijf en service!

Snelle levering, overzichtelijk website met fijne categorieën (top 10). Snelle klantenservice en vriendelijk contact!

In alle opzichten een aanrader

Ik kan iedereen die van spelletjes houdt, van diegene, die af en toe een spelletje speelt, tot de fanatieke expertspeler, De Spelletjesvrienden aanraden. Een grote keuze aan spellen wat genre en moeilijkheidsgraad betreft, een fijn spaarpuntensysteem, informatieve en gezellige streams en podcasts, en van De Spelletjesvrienden zelf, Marieke en Geert, spat het enthousiasme en de deskundigheid af. Ik heb hen in elk geval graag in mijn spellenvriendenkring opgenomen.

Mooi aanbod, perfect verstuurd en goede service

Mooi aanbod, perfect verstuurd en goede service

Makkelijk bestellen

Snel geleverd en goed verpakt. Nu nog gaan spelen

Ik vind het super dat je punten kan sparen voor korting

Bestelling is helemaal in orde. Super dat je punten kunt sparen en ze hebben een hele grote collectie om uit te kiezen. Jullie hebben er een vaste klant bij!

Kwaliteit en service

Bij de Spelletjesvrienden krijg je echt het gevoel dat je bij vrienden je bordspellen koopt. Kwaliteit en een zeer vriendschappelijke service. Top winkel.

Ik word hier alleen maar blij van.

Marieke en Geert van De Spelletjes Vrienden leren kennen van hun zeer toffe filmpjes op YouTube. Onmiddellijk iets besteld op hun site en al meteen had ik een vraag. Zeer snel en vriendelijk antwoord gekregen en de bestelling werd netjes en correct op tijd geleverd. Jullie maken me echt blij !!

Ik heb verzocht om een kado'tje in te pakken met een berichtje daarbij. Was geen probleem. Zag toen dat ik het verkeerde adres had opgegeven, werd direct opgelost. Top!

Geweldig , zeer goede en snelle levering

Een mooie, vriendelijk en geweldige site met heel veel spellen en de prijs is ook goed, snelle en keurige levering ik ben blij dat ik e heb gevonden

Prima levering

Spel besteld, dag erna al geleverd. Netjes verpakt, ben er blij mee.

Gewoon top!

Elke bestelling is weer top ingepakt en de tips die zij geven is super. Bestel zeker vaker bij de Spelletjesvrienden

Veel extra info dankzij de filmpjes

Ik zocht voor de feestdagen nieuwe spellen om cadeau te doen. Dat is niet altijd even gemakkelijk kiezen. In onze familie zitten heel wat spelfanaten. Ik en heb dus veel filmpjes gekeken van de Spelletjesvrienden om tot een goede keus te komen. De 3 spellen die wij cadeau hebben gedaan, bleken allemaal een schot in de roos en zijn al enthousiast gespeeld. Daarnaast werd alles op tijd geleverd en netjes en keurig uitgemeten in 1 doos. (Het viel gewoon op in vergelijking met andere online bestellingen). Wij zijn fan!

Superfijne en snelle service!

De Spelletjesvrienden zijn de meest klantvriendelijke mensen achter hun webshop. Spellen worden keurig verpakt geleverd. Vragen staat er vrij en het enthousiasme van Geert en Marieke voor spellen werkt aanstekelijk. (Elke woensdagavond kun je via YouTube of Facebook naar hun Bordspelshow kijken.) Meer aanbiedingen en scherpere prijzen en ik zou er meer bestellen.

Supersnel bezorgd!

Donderdag besteld. Vrijdag in de ochtend geleverd. Als dat geen snelheid is!!?

Top, zoals ik altijd mag verwachten van jullie!

Ik heb nu al een aantal keren spelletjes besteld via De Spelletjes Vrienden en zoals altijd ben ik dik tevreden. De bestelling was binnen volgens de gestelde verwachting en alles wat netjes en goed verpakt. Nog geen enkele keer kwam ik onaangename verrassingen tegen en dat is fijn! Ik heb altijd weinig geduld als het gaat om het wachten op de postbode met spelletjes Ook fijn dat jullie zoveel informatie geven op de website en op YouTube over de spellen, zo kom ik op mijn wenselijstje toch steeds tot een goede keuze. Dus dankjewel!

Goede snelle service!

Alle spellen goed omschreven, de activiteit op social media is top, wij shoppen graag bij de spelletjes vrienden, en ik volg ze ook, super leuk om alles zo te zien. Ze doen t heel goed!

Goede en snelle levering

Het spel was netjes verpakt en spel gelcerd

Gezelligheid en service

Dit is de 2e keer dat ik bestel bij De Spelletjesvrienden. Ze werken de bestelling snel af en deze keer bleek dat ze ook met je mee denken, het is duidelijk dat je niet te maken hebt met een groot bedrijf waar werknemers protocollen afhandelen, het is juist heel persoonlijk. Met hun podcast en liveshow brengen ze ook nog extra gezelligheid, ik ben fan!

Heel groot aanbod met nog grotere klantenservice

Heb je je ooit al eens de koning te rijk gevoeld? Ik wel, tijdens deze drukke feestdagen waagde ik mij aan een bestelling en de volgende dag zat ik al lekker door de regelboeken te lezen. Telkens vind ik wat ik zoek bij de spelletjesvrienden , en steeds krijg ik alles netjes verpakt de volgende dag thuis. Ook wanneer ik een vraag heb wordt daar steeds persoonlijk en heel professioneel mee omgegaan. Dit is een juweeltje van een webwinkel zoals er maar heel weinig zijn

Wat een leuke winkel!

Als je hier rond neust tussen de prachtige spellen en de duidelijke uitleg bekijkt, heb je meteen zin om te starten!

Goede service, snelle levering.

Eerste keer besteld bij De Spelletjes Vrienden, alles prima verlopen, vanaf bestelling op de site tot de snelle levering aan huis.

Super snelle verzending

Super snelle verzending. Plus super verpakt. Onwijs tevreden met de kerst mok gingerbread en groter dan verwacht. Zeker voor herhaling vatbaar hier te bestellen. Top service!

Gewoon fantastisch!

Spelletjes Vrienden hebben passie voor bordspellen en dat blijkt uit alles wat ze doen. Al vaker iets besteld en het wordt iedere keer snel en netjes geleverd. Assortiment is verslavend goed!

Prima aanbod voor “gewone” prijzen.

Opzoek geweest naar een iets oudere game die helaas voor Nederland maar een lage oplage lijkt te hebben gekregen. Wat helaas zorgt voor belachelijke prijzen bij de resterende Online verkopers z’n 2 jaar na release. Hier op de site echter gewoon te vinden voor advies verkoopprijs en direct geleverd. Mooi om te zien dat men hier niet gaat stunteb met “moeilijk te vinden” prijs verhogingen!

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.