Positief

De webshop heeft een mooi aanbod van diverse kerstspullen. De bestelde artikelen waren zoals afgebeeld en alles was correct verpakt.

Top shop met loyalty systeem

Gewoon erg goed, verzending is snel, maar helemaal gaaf is het punten systeem. Je bouwt echt supersnel korting op hiermee. Aanbod is goed, prijzen zijn eerlijk. Gewoon doen!

Heel toffe site

buitengewoon snelle en efficiente afhandeling van de bestelling

buitengewoon snelle en efficiënte afhandeling van de bestelling

Goede website , snelle service

Goed geprijsd, goede eebsite

Snel en vriendelijk

Ze zijn altijd snel, persoonlijk en vriendelijk. Ook altijd fijn om een gezicht te plaatsen bij het bedrijf. Prijzen zijn doorgaans ook altijd top!

Ondanks de grote drukte en ook nog eens besteld tijdens de 24uur live voor KWF toch mooi voor de kerst geleverd.

Super bestel ervaring

Ik ben zeer tevreden over jullie. Het aanbod, de service. Als toch een puntje van verbetering mag geven is het updaten van levertijden van pre-orders als de gecommuniceerde datum niet wordt gehaald.

Fantastisch!

Wij (mijn partner en ik) zijn helemaal fan van de spelletnesvrienden. Ze zijn heel toegankelijk, komen al hun afspraken na en zijn super zichtbaar op sociale media. Daarnaast zijn de spellen die ze aanbieden ook helemaal super. Wij bestellen nergens anders meer!

Betrokken, persoonlijk, super goede service en niet duur!

Spellen worden heel netjes verpakt, 1x was er toch wat mis met een spel zelf en er werden verschillende opties geboden om het op te lossen. De spelletjesvrienden zijn bijna altijd het goedkoopste, bovendien kun je ook nog sparen voor korting! Goede service, vriendelijke mensen, denken mee, je bent geen nummer zoals bij de grote bedrijven wel zo is. Leuke filmpjes met spel uitleg. Alleen maar positieve punten! Heeeel erg tevreden dus!

Helemaal top

Snelle levering voor een mooie prijs

Mooie producten, goede kwaliteit en snelle levering

Er tevreden met het gekochte, ziet er mooi uit.

Snel en goed geholpen

Ik heb pas weer wat besteld en het is weer goed bevallen. De levering is snel gegaan en had het binnen een paar dagen in huis. Er zijn nog steeds een paar puntjes waar ik nog steeds mee zit. Er zijn verbeterpunten voor het winkel/browse ervaring op de website. Zodra je ergens anders naartoe gaat, duurt het even voordat het geladen is. Als laatste punt mis ik nog diverse foto's/video's voor een impressie van diverse spellen. Voor de rest een top website!

Geweldig!

Geert en Marieke zijn toppers! Service is geweldig en zal zeker bij ze blijven kopen en ze aan anderen aanraden.

Fijne website, leuke mensen, perfecte levering

Besteld op een fijne website waar alles in geweldige categorieën staan. Alles is duidelijk en helder en de levering gewoon lekker op tijd, ondanks de drukte met kerst.

Simpelweg fantastische service!

Geert & Marieke bieden echte service. Ze reageren snel op vragen en de bestelde artikelen worden prima en snel verzonden. Daarnaast hebben zij nog mooie extra's die de moeite waard zijn, zoals het spaarsysteem, hun podcasts en de live shows.

Zeer vlotte communicatie, levering heel vlug en tip top in orde. Zal hier zeker nog kopen.

Uitstekend!

Bestellen werkt prima, goede prijzen, je wordt tijdig geïnformeerd. Spellen zijn netjes verpakt.

Snelle service met een leuk spontaan contact.

Ik was zoekende naar een leuk tof cadeau. En heb al mijn vragen kunnen stellen en ze namen alle tijd om alles uit te leggen. De lijntjes zijn heel kort en de service is super snel.

Snelle levering, zeer goed verpakt, product zoals afgebeeld op de foto

Geweldige service

Snelle levering en goede service als je een vraag hebt!

Voldoende keus asn spellen. Goed prijs en snelle levering.

Zeer tevreden, pre-order netjes geleverd, zorgvuldig verpakt

Goed georganiseerd Reageren snel Duidelijke site

Vriendelijk snel behulpzaam

Altijd vriendelijk, goeie tips, snelle reactie en denken altijd mee.

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.