Geert & Marieke zijn top!

Geert & Marieke staan altijd klaar voor eerlijk advies & aanbevelingen. Ze versturen snel en dat alles tegen een zeer competitieve prijs. Met voorsprong mijn favoriete online winkel! :)

Ieder jaar de origineelste Kersthebbedingetjes

Ieder jaar cadeaukits, servetten en andere versiersels voor op tafel en onder de boom. Het hele jaar door bestellen, ideaal! ♡ It!

Goede service door later nog iets toe te voegen aan de bestelling zonder opnieuw verzendkosten te betalen. Goede bereikbaarheid, goed verpakt. Goede prijzen. Dus geheel tevreden ;)

Geweldige website

Al sinds hun start bestel ik bij de toppers van deze website. Ze helpen je graag. De service is geweldig en hun kanalen op social media zijn super leuk om te volgen. Als ik een spel wil kopen, kijk ik eerst of zij het te koop hebben.

Keurige service

Het pakket kwam wel een stuk later dan ik aanvankelijk dacht, dat er bij het product met de langste bezorgtijd 2-3 werkdagen stond. Maar het wachten waard, want goed verpakte materialen en netjes afgeleverd via PostNL.

top service

Zoals gewoonlijk weer een top service en perfect verpakt en verstuurd

Liefde voor Despelletjesvrienden

Super leuke, volledige webshop. Duidelijke structuur met daarachter échte mensen. Pakjes komen altijd in perfecte staat aan. Kan niet beter!

Ik had een item in augustus gepreordered en heb gevraagd of ze het wilden inpakken. Gisteren de pre-order ontvangen en het spel hadden ze netjes ingepakt. Dus top service!

Super aanbod, snelle levering en fijne en snelle communicatie

Groot en breed aanbod met fijne en duidelijke aanbevelingen. Super snelle levering, volgende dag direct in huis! Ook fijne en snelle reactie op mijn vraag via de live chat!

Netjes en snel

Goede en snelle levering

Goede en duidelijke communicatie. Netjes verpakt.

Snelle service, mooi product!

Ik beveel De Spelletjesvrienden zeker aan! Snelle service, netjes verpakt en mooi product. Ik kreeg alleen geen orderbevestiging per mail, maar zag de bevestiging wel in mijn account staan. Wel netjes op de hoogte gehouden over de bezorging. Erg blij met m'n mooie, roze Ticket-to-Ride-treintjes!

Wat een geweldige service!

We hadden heel snel een nogal specifiek spelletje nodig voor een verjaardag. De volgende dag was het er al. Alles is goed te vinden op de site, telefonisch zeer goed bereikbaar. Kortom: een geweldige service!

Heel goed op de hoogte gehouden ivm mijn bestelling!

Prima kwaliteit en aanbod.

Ik heb twee zeer leuke spellen ontvangen. Kwalitatief zeer goed en voor een prima prijs, hier zal ik zeker vaker mijn spelvoorraad gaan aanvullen!

Snelle levering en goed verpakt

De spellen werden snel verzonden en goed verpakt, zodat risico op schade werd beperkt.

Leuke mensen! leuk bedrijf!

Sublieme service, groot assortiment en leuke mensen.

Beste bordspellen aanbieder van het web!

Ik heb al vaak hier besteld en ben altijd ontzettend goed geholpen. Naast dat spellen snel verzonden worden, gaat er ook veel persoonlijke aandacht uit naar het beantwoorden van berichtjes. Er wordt altijd met je meegedacht. Kortom: ZEER tevreden en ik kan iedereen aanraden hier te kopen!

Super service! Staan voor je klaar bij vragen. Bestellingen worden snel geleverd tegen een mooie prijs

Helemaal tevreden

Alles naar wens en op tijd.

Fijn!

Fijn contact gehad en er word met je mee gedacht! Heel blij mee!

Snelle levering, goed verpakt

Binnen twee dagen spel ontvangen. Zeer veilig verpakt.

Snelle service, bezorging en leuk spaarsysteem

Dit was mijn eerste aankoop bij despelletjesvrienden.nl en ik ben best wel tevreden. De bestelling die ik heb geplaatst wordt snel geleverd en ze hebben een leuk spaarsysteem. Dit zie je elders niet terug. Maar er zijn een aantal kleine puntjes waar ik mee zit en dat is de reden waarom ik ze een 8 heb gegeven. 1. Voor mijn eerste ervaring op de website, was ik niet helemaal enthousiast erover. Het ziet er keurig netjes uit, echter de loading time van een hyperlink/spel kan wat irritaties wekken, terwijl andere websites dat bijna niet hebben. 2. Bij een wat duurdere bordspel (+/- €100) wordt er een mooi omschrijving van het spel beschreven, echter zou het heel wat fijner zijn als de geïnteresseerde wat afbeeldingen zou kunnen zien bij het bijbehorende spel. Bij meerdere spellen is het zo dat je dan alleen de doos of voorkant van de doos op de website ziet. Onderaan de streep, zou ik mensen toch snel aanraden vanwege de positieve dingen. Zodra ik weer wat leuks zie, kom ik zeker terug!

Altijd goed en snelle levering

Altijd erg fijn dat levering zo snel is hoor.

Vriendelijk te woord gestaan , snelle levering en spellen in goede staat.

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.