Prima verzorgd

Snelle levering van een spel waar ik al een jaar naar op zoek was.

Veel keus en snelle service!

Altijd de leukste spellen. Perfect voor onze thuisvakantie.

Toppie

Ik vond jullie al top! De spellen zijn leuk! Jullie tips zijn fantastisch. Nog geen review ingevuld want dat doe ik eigenlijk alleen als ik iets te zeuren heb... slecht hè? Maar als jullie dan zo'n cool 10-dansje doet dan vul ik deze review toch nog maar ff in! Ik ben Fan! Was ik al... Nu nog meer

Altijd goed!

Deze mensen weten wat ze doen, met hun liefde voor bordspellen. Staan altijd klaar voor advies, hulp, wat dan ook. Heel veel keuze aan spellen; voor ieder wat wils! Ik bestel hier altijd heel graag en raad deze webshop zeker aan bij iedereen! De Spelletjes Vrienden is mijn favoriete bordspel webshop!

De spellen werden keurig verpakt binnen een dag bezorgd. Ik vind hun reviews op YouTube altijd erg handig!

Topservice

Ze leggen de lat hoog voor zichzelf en telkens weten ze topkwaliteit te leveren.

Altijd snelle levering

Heerlijk weer om zo snel de bestelling door jullie geleverd zien te worden hoor :-)

Super snel

Super snel hadden wij onze bestelde producten in huis. We zijn er blij mee!

Superfijne en gezellige webwinkel

Fijne prijzen, goede service en prettige vormgeving. Wanneer je het nodig hebt, helpen ze je bii het zoeken naar het perfecte spel. Helemaal top!

Super service!

Snel opgestuurd, en goed verpakt geleverd. Reageren ook zeer snel op vragen/reacties.

Een bezorging waar je blij van wordt!

Ik keek enorm uit naar mijn eerste (en zeker geen laatste) bestelling. Eenmaal gearriveerd werd die blijheid alleen maar groter. Een perfect passende en stevige doos, waar het spel nog extra goed verpakt in zat! Professioneel verzonden, nul schade en 100% blijheid!

Overzichtelijke website, goed keuze met prima aanbod. Heldere en snelle service met prima bezorging. Wat ik zelf ook erg prettig vond is dat de bestelling in een passende doos werd bezorgd; dus geen oversized doos voor je bestelling!

Snelle verzending, betrouwbaar, nette prijzen, breed assortiment met ook moeilijk te verkrijgen spellen, en een hele mooie en duidelijke website! Zeker een aanrader:)

Super gezellige webshop: dikke aanrader!

Bij de Spelletjesvrienden kan ik persoonlijk advies vragen over spellen. Op basis van wat ik al speel en leuk vind, geven Geert en Marieke super tips! Ik vind het ook erg leuk om op woensdagavond naar de live uitzendingen te kijken van de Spelletjesvrienden op youtube of facebook. Hierdoor voelt winkelen heel gezellig!

Fantastische service

Goede tips en adviezen ook de spellen zijn keurig verpakt.

Ze staan je per chat correct en goed te woord. Ook zijn de producten goed verpakt zodat er tijdens de verzernding weinig mee kan gebeuren.

Goede service. Je kan altijd terecht met vragen en er wordt snel en vriendelijk op gereageerd. Het spaarpuntensysteem is ook top! De spellen zijn vaak net een paar euro goedkoper dan elders. Ik bestel mijn spellen altijd graag hier!

Zeer duidelijke communicatie!

Makkelijk, veel keus en snel geleverd

Er is erg veel keus. Om de keuze makkelijker te maken staan er sterren bij voor goed beoordeelde spellen. Levering is duidelijk en snel.

Een geweldige shop, alles is helemaal toppie!!

Ik heb tot nu toe 2 keer bij de spelletjes vrienden besteld en de eerste had ik de volgende dag al in huis en op de andere wacht ik nog maar die heb ik zaterdag jl. besteld dus die verwacht ik dinsdag. Hoe dan ook ik ben tevreden over de service er ontbrak nl iets in 1 van m’n spellen en Ze doken er meteen bovenop dus toppie en super tevreden.

Een winkel met hart voor spelletjes voor en door spel enthousiasten!

Mijn eerste bestelling ontvangen en het zal zeker niet mijn laatste zijn! Vandaag mijn 1e bestelling ontvangen van De spelletjes vrienden. Bestelling werd keurig volgens informatie geleverd via postnl, de bestelde spellen zaten keurig verpakt in een passende doos en bubbeltjes folie. Tussen het plaatsen van mijn order en het leveren ben ik via email netjes geïnformeerd over wachttijd ivm pre-orders, dat de verzending verzendklaar was en een mail met track en trace code. Alleen maar lof voor deze winkel, super social media presence met nieuwtjes, reviews en meer. Een winkel en eigenaars met hart voor spellen en die andere spelletjes enthousiasten ook een geweldige service geven bij hun bestelling, vragen en opmerkingen. Zelfs als het nog niet in het assortiment zit of een kickstarter is kun je navragen of een suggestie doen of ze het willen opnemen in de collectie of kunnen bestellen voor je. Ik ben fan en er zullen nog veel bestellingen volgen.

Geweldig!

Supersnel geleverd en keurig verpakt. Heel blij me mijn nieuwe spelletjes :)

Heel goeie ervaring

Snel levering, goed verpakt. Helemaal te vrede

Snelle levering en goed verpakt

Voor het eerst besteld en zeer tevreden. Via de chat uitgelegd wat ik zocht. Kreeg een vriendelijke uitleg en een aantal suggesties. Ik vind het mooi dat bij de spellen een uitleg zit, hierdoor kan je een betere keuze maken. Volgende keer weer.

Prima verzorgt!

Prima geregeld bij What a wonderful day. Op mijn verzoek een paar dagen later verstuurd. Was geen probleem. Ik ben er blij mee!

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.