Site werkt goed. Bestelling voor 15uur gedaan en idd volgende dag binnen. Everdell had goede recenties en dat klopte ook nog echt een leuk spel

Duidelijk, snel en vriendelijk!

Het is altijd prettig om hier een bestelling te plaatsen. De mails die er uit gaan met de bevestiging, status wijziging, etc zijn top om de voortgang te zien. Afhandeling van de bestelling is ook gewoon zoals beloofd, en als er een probleem is dan reageren ze supersnel en behulpzaam. Superfijne webshop!

Snel en betrouwbaar!

De afgelopen maanden regelmatig wat bij de Spelletjesvrienden besteld. Elke bestelling wordt snel geleverd en de communicatie is altijd helder en vriendelijk. Zeker een aandrader dus!

Veel keuze aan spelletjes. Snelle bezorging en vriendelijke communicatie met de medewerkers. Ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Super leuke spellen, goede service en snelle levering

De spellen zijn snel geleverd en goed verpakt. Groot aanbod aan super leuke spellen!

Dik in orde!

Dit was mijn derde bestelling bij De Spelletjes Vrienden en alles is weer vlot verlopen. Snelle levering, top!

Netjes geleverd

Snelle en nette levering

Geert & Marieke zijn geweldig!

Ik bestelde al enkele keren bij De Spelletjes Vrienden, en had telkens een uitstekende ervaring. Leveringen gebeuren snel en prijzen van producten zijn meer dan correct. Vragen worden snel en met veel enthousiasme beantwoord. Inspiratie kan je makkelijk via de verschillende sociale media-kanalen krijgen door de verschillende mega-enthousiaste posts, video's en podcasts. Kortom: ik ben fan! :)

Super klantvriendelijk en snelle bezorging

Mijn bestelling werd snel bezorgd en goed ingepakt. Ik had nog een typefoutje ontdekt in de verzendmail, toen ik dat terugkoppelde kreeg ik dezelfde dag nog reactie terug! Het voelt ook allemaal heel persoonlijk aan. Ik volg ze ook op Instagram en kijk regelmatig de live op YouTube, dus dat helpt mogelijk ook wel. Ze hebben wekelijks leuke aanbiedingen, ook van gloednieuwe spellen!!

Topservice & snelle levering

Had een pakketje besteld ‘save the date kaartjes’ iedereen tot hiertoe vinden de kaartjes superorigineel. De kaartjes kwamen sneller aan dan verwacht & waren netjes verpakt.

Hele goede ervaring met What a wonderful wedding.. Mooie spullen op ruime voorraad en je bestelling wordt snel geleverd! Super!

Netjes en keurig geleverd

Bestellen gaat soepel en het wordt goed verpakt geleverd. Veel keuze in nieuwe spellen op de site.

De plek voor gezelschap- en bordspellen!

Gewoon alles te krijgen: kaart-, dobbel-, gezelschaps- en bordspellen. Heel leuk opgezet met reviews, info, blogs, video's. Duidelijke goede info, snelle reacties en afhandeling en eerlijke prijzen.

Prima services en snelle levering

Er was een snelle reactie op mijn vraag. Dit werd klantvriendelijk verwerkt.

Beste shop ever

Dit is echt een top webshop.

Zelfs in België supersnel geleverd

Voor de eerste keer iets besteld bij "De spelletjesvrienden" en super tevreden. Naast hun scherpe prijzen is het ook een voordeel dat ze ook naar België gratis verzenden (boven 75 euro) en dat de bestelling ook effectief de dag nadien geleverd werd! (Ook een bewijs dat PostNL zoveel beter is dan BPost, maar dit terzijde) :) Als ik dan toch één opmerking mag geven? De mail met de vraag om een review te geven stuur je misschien beter één dag later, ik was het al bijna vergeten te doen, en dat zou zonde zijn, toch? ;) Super webshop! Aanrader!

Super service!!!

Had een aanrader van spelletje gevraagd met te vernoemen welke ik graag speel. Heel snel kreeg ik hier antwoord op (via insta). Spelen bekeken (vele en duidelijke uitleg) en bestelling vlot kunnen plaatsen. Pakketje is eveneens heel snel verzonden. Ik bestel hier zeker nog terug!! Superrr!!!

GEWELDIG~!

Beste online spellenwinkel. Super kundig en geweldige klantenservice.

Goede prijzen en snelle levering

Leuke website en ik kon er spulletjes vinden die ik nergens anders kon vinden. Ze werden snel geleverd :)

Word netjes afgeleverd

Zeer positief

Goede prijs, goede service

De spelletjes vrienden leveren goede producten, voor een goede prijs met een goede service. Met daarnaast alle content die ze creëren, maakt het de leukste webshop om je spelletjes te kopen :)

Geweldige service!!

Snel, goed, vakkundig en prettig contact! Kan niet beter.

Super service!

Hoewel ze een enorm groot assortiment hebben en het vast super druk hebben, is de service erg persoonlijk. Je hebt nooit het gevoel te maken te hebben met een enorm stroperig bedrijf. Klasse! Ze denken mee en willen je echt helpen om een fijne koopervaring te krijgen.

Super enthousiast!

DE SPELLETJES VRIENDEN zijn super enthousiast, leveren wat ze beloven en lukt het even niet dan laten ze dit ook eerlijk weten.

Top webshop!

Top webshop! Dit duo weet hoe ze een webshop moeten runnen en geven hun klantenservice hun eigen persoonlijke touch. Ze bieden prachtige spellen aan en voor een goeie, eerlijke prijs! Daarnaast hoef je niet te schromen een vraag te stellen over een spel of over levering/verzending/betaling, ze kijken graag met je mee en voorzien je graag van spellenadvies. Deze spellenliefhebbers hebben mij ook helemaal enthousiast gemaakt voor de hobby en ik bestel er graag! Aanrader!

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.