Meer dan alleen een webshop

Ik kan iedereen aanraden je helemaal onder te dompelen in 'De spelletjesvrienden'. Het is zoveel meer dan een webshop, het is een community van echte fans.

Geweldif

De Spelletjes Vrienden zijn geweldig! Ze hebben super veel producten, zijn hartstikke vriendelijk, helpen graag en hebben leuke activiteiten. Alleen maar goede ervaringen en haal heel veel spullen via deze webshop.

Snelle en goede levering

Duidelijke website en komen de gemaakte afspraken na. Ook leuk om te volgen op de socials!

Geweldige service

Al jaren shop ik bij de Spelletjes Vrienden. Ze hebben een groot assortiment. Maar bovenal zijn ze ontzettend leuk en heel actief op social media. Hun bordspelshow en vele filmpjes op YouTube volgen geeft heel veel info. Daarnaast nog de spellendagen in hun magazijn, waar je kunt kiezen uit meer dan 1000 spellen. Voor mij zijn de Spelletjes Vrienden een grote verrijking in mijn bordspellen hobby!

De persoonlijke speciaalzaak online

Dit is je lokale speciaalzaak, met evenveel (of meer) liefde voor bordspellen, service en persoonlijke benadering, maar dan online. Mijn go-to shop voor bordspellen

Heel erg tevreden

Ik ben altijd heel erg tevreden met deze Webshop. Hele vriendelijke mensen en erg snel mijn spullen geleverd. 10/10 would recommend.

Topklasse

Prima service, gezellige mensen . Goede verzending. Meer moet dat toch niet zijn

Verzorgde levering

Bestellingen bij de spellentjes vrienden zijn vlug en goed verpakt. Informatie over de verzending zijn prima. Een duim.

Super snelle verzending

Hele snelle verzending, altijd een top klanten service, gewoon een hele fijne webshop!

Top bedrijf

Wat zo fijn is dat je ze kunt bellen en dat ze heel vriendelijk en behulpzaam zijn. Ook de mail beantwoorden ze altijd. En een puntensysteem zodat je kunt sparen voor extra korting. En mijn ervaring tot nu toe is dat de spellen zeker niet altijd duurder zijn dan elders...vaker nog goedkoper. Kortom: gewoon vriendelijke mensen waar ik graag spellen bestel.

Top shop, betrouwbaar en snel

Altijd snel antwoord op mailverkeer. Verzending snel en degelijk, gewoonweg service met passie.

Hots knots formidable

Hots knots formidable betekent; fantastische webshop voor ieders wat wils groot en klein de keuze is echt reuze, ik kan bijna niet kiezen zoveel leuks is er. Net een snoepwinkel voor mijn. Goede uitleg en als je iets niet snapt kun je het gewoon vragen. Altijd eerlijk advies over spellen. Gewoon top. Groetjes Simone

Top service en assortiment

Het hele team levert een top service, zit je met een probleem wordt het gewoon netjes opgelost.

Geweldig!

Ik geniet iedere week van de bordspelshow en van de podcast! Ik bestel altijd bij jullie met plezier. Hele snelle levering.

Fantastische webshop

Al meerdere bestellingen geplaatst bij de spelletjes vrienden. Ze hebben een fantastisch assortiment, een snelle afhandeling van de bestellingen en ze zijn goed bereikbaar voor hulp of advies. Een aanrader!

alles perfect geregeld, aanrader

bestelling gedaan, 2 dagen later al afgeleverd met track en trace

Blij met de spelletjesvrienden!

Jullie leuke podcast, bordspelshows en top 10 zijn niet goed voor de portemonnee. We krijgen zoveel leuke tips! Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk en ik vind altijd wat ik zoek op jullie website! De website laad wel wat traag en ik ben helemaal niet blij met PostNL. Kadootje besteld voor een verjaardag en deze is nu niet op tijd binnen :(

Top webshop

Al verschillende keren besteld. Altijd netjes en snel verzonden, via de mail keurig op de hoogte van de verzend gegevens. Bij vragen is er snel en persoonlijk contact, via de mail of de chat op de site. Mijn favoriete webshop voor bordspellen in ieder geval!

Fantastische prijs-kwaliteit verhouding

De Spelletjes Vrienden leveren met stip de allerbeste service voor bordspellen in de Benelux: altijd snel reactie, super vriendelijk, goed en eerlijk advies en ze denken over alles met je mee. Ze proberen hun aanbod steeds te vernieuwen en te verruimen en nemen feedback en suggesties serieus mee. Dankzij het puntensysteem en af en toe een kortingsactie kun je ook nog wat besparen, en de levering is altijd top met stevige dozen en veilig ingepakte spellen. Wil je een spel pas later laten bezorgen met een andere bestelling, dan is dat ook geen enkel probleem! Ja, soms kun je een spel elders net wat goedkoper vinden, maar al deze fantastische en vriendelijke service loop je dan mis! Bovendien hebben De Spelletjes Vrienden ook nog een super gezellige club, een wekelijkse livestream en een podcast voor alle informatie over spellen, reviews, nieuws, tips en contact met andere spellenliefhebbers. Een absolute aanrader.

De beste winkel

Je zou bijna kunnen zeggen dat ik niet objectief ben, want Geert en Marieke van De Spelletjes Vrienden voelen als bekenden, maar ik ken ze alleen via hun winkel en alles wat ze erom heen hebben bedacht. Goede webshop, nog veel betere en persoonlijke service en fantastische club en spelletjesdagen.

Fantastische klantenservice vanuit het hart!

Ben je op zoek naar jou ideale bordspel? Wil je hier graag toch wat advies rond? Wil je een eerlijke kwaliteit/prijs? Dan is er slechts 1 juist adres en dat is despelletjesvrienden.nl Geert en Marieke doen hun werk met hart en ziel! Ze staan garant voor een fantastische klantenservice waar je steeds op kan rekenen. Ze delen heel leuke gratis content waar je als bordspelliefhebber alleen maar blij van wordt. En als kers op de taart hebben ze de beste club van Nederland, namelijk de DSV club. Daar kan je dagelijks lief en leed delen met meer dan 100 andere clubleden. Kortom het is gewoon The place to be als je ook een bordspelfan bent in hart en nieren!

Super service en fijne winkel!

Hele fijne webshop, altijd heel snel antwoord en een snelle verzending van producten. Service is helemaal top! Kunt altijd terecht voor advies of vragen, echt een aanrader!

Super service en groot aanbod

Had 27 december '22 een bestelling geplaatst en deze zou de dag erna geleverd worden. Helaas ging er bij Post NL iets mis, door tussenkomst van Geert wordt het pakket gelukkig nog op tijd voor oudejaarsavond geleverd.

De keuze is reuze

Als ik rond aan het neuzen ben in de webshop vindt ik het fijn als je kunt lezen waar het spel overgaat. Maar ook is zo leuk als de spelletjesvrienden zelf hun feedback geven. En de foto's van de spellen, om te smullen. Duidelijk voor jong en oud ieder wat wils. Kan uren verdwalen, er valt zoveel te zien en te lezen. Groetjes Simone p.s. zoals ikzelf altijd zeg onze snoepwinkel

Snel en enorm behulpzaam

Deze webshop wordt gerund door mensen met een enorme passie voor wat ze doen. Als je een vraag stelt via de website zijn ze altijd enthousiast en bereid om te helpen.

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.