De keuze is reuze

Als ik rond aan het neuzen ben in de webshop vindt ik het fijn als je kunt lezen waar het spel overgaat. Maar ook is zo leuk als de spelletjesvrienden zelf hun feedback geven. En de foto's van de spellen, om te smullen. Duidelijk voor jong en oud ieder wat wils. Kan uren verdwalen, er valt zoveel te zien en te lezen. Groetjes Simone p.s. zoals ikzelf altijd zeg onze snoepwinkel

Snel en enorm behulpzaam

Deze webshop wordt gerund door mensen met een enorme passie voor wat ze doen. Als je een vraag stelt via de website zijn ze altijd enthousiast en bereid om te helpen.

Perfect!

Mooi assortiment

Naast mooie bordspellen ook goede accessoires.

Super spel

Super leuk spel heb het al meerdere keren gespeeld, blijft leuk!

Makkelijk en snel uit te leggen

Zeer leuk spel. Niet te complex en dus makkelijk om even op tafel te zetten om een middag te bordspellen.

Enorme aanrader voor iedereen!

Ik bestelde enkele bordspellen en deze werden in een mum van tijd geleverd! Stevig verpakt en zonder enige problemen. Ik was namelijk vergeten mijn afleveradres aan te passen naar mijn nieuw thuisadres, maar na een kort berichtje werd dit meteen aangepast. Top!

TOP spel

Nieuwe en leuke variant we spelen het vaak.

Vernieuwende uitdagende toevoeging

Deze uitbreiding toegevoegd aan mijn Marvel champions collectie na het spelen van een aantal heropacks + core box. Brengt veel vernieuwing aan de hand van 5 nieuwe villains die uitdagend zijn en erg verschillend ook zijn in niveau (maar ook niet te moeilijk)

Geweldig zeker een aanrader

Hartstikke leuk spel om te spelen zeker een aanrader als je van spanning houdt

TOP

Mijn ervaring met de spelletjesvrienden is erg goed de bestelling was vrij vlot geregeld en de volgende dag in huis. Ook als je chat vragen hebt krijg vrij vlot antwoord. Doen wat ze zeggen.

Op tijd geleverd. Goed verpakt. Alles ok.

Super! Zijn benaderbaar en denken met je mee

Top ervaring , ondanks de lange wachttijd op het spel werd ik goed op de hoogte gehouden en ook telefonisch super vriendelijk te woord gestaan met begrip dat de continue vertraging van het spel wel vervelend was ( waar hun ook niks aan konden doen ) In een woord top! Hier is de klant echt nog koning.

De beste bordspellen winkel

Fijne bordspellen winkel met een groot assortiment. Ook voor alle extra benodigheden. Jammer dat er regelmatig spullen niet op voorraad zijn, maar dat is een goed rken.

Ze komen na wat ze aangeven.

Leuk

Het is even een paar keer inkomen maar dan is het een heel leuk spel! Ook leuk dat je dit spel net 8 personen kunt spelen.

Prachtig spel

Mooi spel, flink zware doos van goede kwaliteit. Een expert spel op en top met een uniek thema.

Geweldige ontwerp

Stroganov is Strategiespel met prachtige ontwerp. Stroganov, een spel dat zich afspeelt in het 16e-eeuwse Siberië, adembenemend in zijn uitgestrektheid en rijk aan reizen, landschappen en dierenleven. Ik speel graag bordspellen dat zich komen uit de geschiedenis, maar om te eerlijk zijn, deze bordspel zal ik waarschijnlijk niet vaak spelen, maar vast 1x per jaar. Ik heb natuurlijk veel bordspellen in mijn boardgames-kast.

Vlekkeloos

Het is altijd een genot om bij despelletjesvrienden te bestellen. Website is duidelijk en heeft een zeer groot assortiment. In mijn laatste bestelling heb ik Expedition Mars: Ares Edition gekocht welke aantrekkelijk geprijst was en lager dan menig andere webwinkel. Helaas komen er dan nog steeds verzendkosten bij, hetzij zeer gering a 3,95. De drempel van gratis verzending zou in mijn optiek best verlaagd kunnen worden naar 50 euro. Ik heb ook een aantal keer gebruik gemaakt van serviceverlening en dit ging iedere keer boven verwachting. Ik had bijvoorbeeld 2 losse bestellingen geplaatst welke dezelfde dag geleverd zouden worden (was mijn fout). Ik had toen gevraagd 1x verzendkosten te kunnen betalen en dit werd zonder problemen gedaan. Het Spaarprogramma is ook zeer aantrekkelijk voor iemand zoals ik die veel bordspellen koopt en speelt, omdat we een spellen groep hebben. Pikken we zo toch nog wat kortingen mee. Kortom: zeer fijne winkel, vriendelijke service en snelle levering.

Heerlijke site

Zo fijn al die spellen. De nieuwsbrieven kijk ik altijd naar uit.

Snel geleverd, meteen spelen!

De bestelde spelletjes zijn snel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik vind de uitleg filmpjes ook erg plezierig.

Super positief !!

Uitgebreide keuze en regelmatig aanvulling met nieuwe spellen. Goede opvolging van bestellingen en "wensen". Verzorgde en snelle levering.

Altijd op tijd, netjes en goed!

De spellen worden altijd netjes geleverd en zijn op tijd. De communicatie via de mail, het account en de website zijn zeer goed. Daarnaast valt het me altijd op dat Spelletjesvrienden wat betreft de prijzen lager zitten dan een andere website aanbieder. In 1 woord: tevreden!

Uitgebreid aanbod en snel geholpen

Heel, heel, heel veel keuze, maar toch overzichtelijk. Fijn dat er ook een optie tot afhalen is. Dit was snel, vriendelijk en makkelijk geregeld.

Perfecte service

Inmiddels meerdere malen bij De Spelletjesvrienden besteld. De website is duidelijk, er is een goede communicatie rondom de bestellingen en de bestellingen worden perfect verpakt afgeleverd. Een dikke aanrader wat mij betreft!

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.