Crew is een leuk coöperatief, strategisch spel voor 4-5 personen.

Het wordt verzorgd aangeleverd, zowel het ingepakte spel Crew, als kaartje en chocolade. Een feestelijk cadeau. Minpunt: het heeft meer dan een week geduurd vanaf het moment van bestelling tot aan het bezorgen. Dit verwacht je niet meer in deze tijd (staat ook anders op de website). Het verrassingseffect voor de ontvanger wordt zo minder.

Kwam erg laat binnen

Mijn ervaring met deze webshop is erg eenzijdig. Ik heb 1 aankoop gedaan en er zat een spel tussen waarvan de levering steeds werd uitgesteld. Ik kreeg mijn bestelling daarom pas na 3 maanden. Nu zijn er wel verzachte dingen te zeggen hierover (want corona, transport en grondstoffen wereldwijd liggen stil etc.) maar ja, vervelend is het natuurlijk wel. Tussentijds kreeg ik bericht dat het weer maandje later werd. Ik denk dat bij gelijke situaties in de toekomst het beter is om mensen de optie aan te bieden hun bestelling te annuleren of het deel van de bestelling dat al wel op voorraad is alvast op te sturen. Maar goed, dat is mijn opinie.

Super leuk

De game meter is een leuk hebbedingetje en ziet er super leuk uit met de kleurrijke meeples. Hij staat bij ons op de spellenkast. Zo kunnen we precies zien welke spellen we die week het meeste gespeeld hebben.

Snelle en nette levering, leuke spullen

Levering was zoals beloofd keurig op tijd. Het was prima verpakt. De spullen die ze verkopen zijn superleuk. Enig klein minpuntje is dat de site traag werkt op mijn telefoon.

Leuk variërend spel voor jong en oud

Ik heb dit samen met mijn kinderen (7 en 9 jaar) gespeeld. Makkelijk te leren, leuk voor een kort potje (20-30 minuten met de kinderen). De basis is heel toegankelijk en om veel puntemcombo's te maken is ee genoeg ruimte om het jezelf uit te dagen. Daarnaast is er nog een extra kaartenset (nog niet gebruikt) met extra doelen voor extra punten voor nog meer afwisseling en tactiek. Heel leuk spel, 5 sterren!

Prachtige spellen, de prijs is echt oké.

Ik bestel regelmatig bij De Spelletjes Vrienden. De beschrijving van de spellen zijn goed en soms ook een korte video vind ik erg verhelderend. Ruime keuze, voor iedereen wat. Er is een beloningssysteem in de vorm van punten die je later kunt inwisselen voor vermindering van het bedrag dat je moet betalen. Ze hebben ook kickstarters waar ik zelf een liefhebber van ben. Snelle service. Top.

Goede service, goede prijzen

Altijd snelle levering en een erg uitgebreid assortiment :D

Snelle verzending en product als omschreven

We hebben zakjes besteld om de bedankjes in te doen. De zakjes zijn snel geleverd en netjes verpakt.

Alles is perfect verlopen

Ik had een spel in de pre-order gezet en later pas een account aangemaakt. Nadat ik contact had opgenomen hadden ze in no-time mijn pre-order in mijn account gezet, spaarpunten erbij. Klasse. Spel is op tijd verzonden, was goed verpakt en ook op tijd binnen. Bij het verzend proces ben ik op de hoogte gehouden dmv. e-mails. Zoals ik al aangaf, alles is perfect verlopen.

Altijd fijn bestellen! Overzichtelijke site, makkelijk bestelproces en snelle verzending!

Geweldige community en webshop

Altijd goede service, je krijgt je producten op tijd en wat je vraagt. Ze maken ook uitleg video's bij veel spellen. Enig nadeel, ze raden teveel spellen aan. Maar met zo'n leuke hobby kan het ook niet anders.

Super ervaring, altijd vlugge en goede service. Een aanrader

Assirtiment, prijzen, beleving en ondersteuning; allemaal TOP!

De Spelletjesvrienden houden van bordspellen en dat merk je aan alles! Hun aanbod is heel compleet, de prijzen zijn scherp. Ze doen veel leuke dingen om iedereen enthousiast te krijgen voor bordspellen. Ze zijn heel goed bereikbaar en de communictie is altijd heel vriendelijk en goed. Soms heb ik wat advies nodig en dan krijg ik altijd hele goede suggesties via de chat. De Spelletjesvrienden begrijpen dat online shoppen ook een ervaring is.

Wat een ervaring!

Sleeping Gods is werkelijk een van de beste spellen ooit gemaakt. Het verhaal is fantastisch geschreven en zuigt je erin. Deze uitbreiding, Tides of Ruin is niet anders. Gewoon meer content waarbij je nu wel de gehele atlas kunt ontdekken. Speel dit spel nu een jaar en heb een aantal campagnes doorlopen. Heb nog niet de helft ontdekt. Iedere keer geniet je ervan!

Timesaver

10 sheets is een hoop om in elkaar te zetten. Gelukkig zijn de instructies erg duidelijk en goed te volgen. In totaal ben je er wel ongeveer een uurtje mee zoet. Echter bespaar je met deze insert in de toekomst zo veel opzet en opruim tijd mee, dat het voor mij een waardevolle investering is. Zeker als je de miniatuurtjes wil schilderen is de out of the box bewaar methode geen optie.

geweldig

Wat een kunde en service! Nog nooit zo tevreden geweest over een webshop. En dan heb ik het nog niet eens over het mega aanbod gehad.

Enorm tof spel!

Een erg leuk spel om er steeds bij te pakken.

Groot assortiment, super service

Hele fijne spellenwinkel. Groot assortiment, prima service, snelle en goede verzending.

Top webshop met goede prijzen en snel bezorging. Plus ze houden echt van games.

Top webshop waar je aan alles voelt dat ze echt van hun werk houden en dit uitvoeren veel plezier en passie. Ze hebben een mooie selectie met goede prijzen. Snel bezorgd met duidelijke updates. Een enorme aanrader.

Goede communicatie

Bij een preorder kreeg ik duidelijke update info over nalevering ivm vertraging. Ook alternatieve opties.

Snelle eerlijke en sympathieke service!

Marieke en Geert beantwoorden de mails en chats erg snel met eerlijk en open advies. Het contact is heel natuurlijk dat het lijkt alsof je in een fysieke winkel staat. Verzenden is snel en degeleijk (goede verpakking). Top webshop dus PS alle extra';s zoals spaarsusteemen, podcast, youtube, forum, etc maken de ervaring helemaal af!

Veel keuze, love it

Al 2 keer besteld via de spelletjesvrienden. Veel keuze n zelfs KS games ben fan

Super goed!

De spelletjes vrienden reageren altijd snel en vriendelijk. Denken enorm met je mee en zijn super snel met verzenden! Absoluut een aanrader.

Veel mogelijkheden, goede prijs

Dit is de eerste keer dat ik iets koop via de website. Veel mogelijkheden en goede prijzen!

Al meermaals bestellingen geplaatst , voor een doorsnee vraag kan je hen ook altijd mailen. De pakketjes zijn steeds zeer voorzichtig ingepakt in bubblewrap om de speldozen optimaal te beschermen. En met mijn bonus spaar punten is er meteen ook al een beetje korting. Geweldig , doe vooral zo verder zou ik zeggen :)

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.