Bedankt voor je geweldige beoordeling en het geven van een 10! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en onze service. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Besteld en de volgende dag netjes in huis
Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en correcte levering. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode. Veel plezier met je aankoop! Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode
Mijn pakketje werd heel snel bezorgd. Helaas paste het artikel niet, en moest ik het retourneren. Snelle afhandeling. Ik kan Konijnendijk Mode aanbevelen.
Bedankt voor je mooie beoordeling en het cijfer 9! We vinden het jammer dat het artikel niet paste, maar het is goed om te horen dat de retourafhandeling soepel verliep. We waarderen je aanbeveling en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode
Mooi produkt en snelle levernig
Bedankt voor je geweldige beoordeling en het geven van een 10! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel het product als de snelle levering. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen! Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode
Snelle, correcte levering, prima service, top !
De kleding is mooi. Retourneren erg duur. 7,95 euro. (Vandaar 1 ster minder )
Bedankt voor je eerlijke feedback en compliment over onze kleding! We vinden het jammer dat de retourkosten voor jou een minpunt waren. We begrijpen dat dit belangrijk is en nemen je feedback zeker mee. We blijven ons best doen om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Mooie winkel .En vriendelijk personeel .Ik ga er graag shoppen .Je kunt lekker op je gemak kijken .En als je iets vraagt helpen ze je gelijk .Ik ben erg benieuwd aan de grotere uitbreiding .Succes. Gr Petra
Hele fijne winkel, je wordt er altijd leuk geholpen.
Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij om te horen dat je altijd goed geholpen wordt in onze winkel. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons. We hopen je snel weer te zien bij Konijnendijk Mode!
Misschien een goed idee om een grote garderobe te hebben waar klanten hun jassen etc kwijt kunnen. Vooral in de winter zou dit een uitkomst zijn.
Bedankt voor je positieve feedback en je waardevolle suggestie! We zijn blij dat jij en je man het comfortabel en aangenaam vinden om bij ons kleding te kopen. We nemen je idee voor een grote garderobe zeker in overweging, vooral voor de wintermaanden. Jouw comfort en tevredenheid zijn belangrijk voor ons, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Snel geleverd,keurig verpakt .
Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de keurige verpakking van je bestelling. We streven altijd naar een vlotte en zorgvuldige service. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn bij Konijnendijk Mode!
Prima en zeer vlotte levering van het shirtje
Bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering van je shirtje. We doen ons best om elke bestelling snel en efficiënt te verwerken. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Kan niet beter
Bedankt voor je lovende woorden! Het doet ons goed te horen dat je ervaring met ons niet beter kon zijn. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Tevreden over klantenservice en aankopen,
Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en je aankopen. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Konijnendijk Mode!
De sfeer is altijd erg prettig bij Konijnendijk en het personeel is super vriendelijk. Ik had laatst een klacht nadat mijn broek was vermaakt door de coupeuse. Ik werd ontzettend vriendelijk geholpen en er werd echt meegedacht hoe dit het beste kon worden verholpen. Een enorm compliment hoe Konijnendijk deze klacht voor mij heeft opgelost. Complimenten daarvoor en ontzettend klantvriendelijk!
Wat een fantastische review, bedankt! We zijn ontzettend blij om te horen dat je onze service en sfeer als prettig ervaart. Het spijt ons dat er een probleem was met je broek, maar we zijn blij dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Jouw complimenten betekenen veel voor ons team, en we blijven ons inzetten om elke klant de best mogelijke service te bieden. We hopen je snel weer te zien bij Konijnendijk Mode! Met stijlvolle groet, Konijnendijk Mode
Snelle levering .
Beste Linda, Bedankt voor de mooie 10 voor onze review. Wat fijn om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad met uw bestelling in onze webshop. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode.
Retour...week geleden. Intussen geen reactie en geen geld terug . Wel ben ik €8,00 armer om retour te sturen. Nu moet ik gaan bellen .
Beste Wil, Wat vervelend om te horen dat het langer duurt dan u van ons gewend bent. Wij hebben de bestelling voor u nagekeken en uw retour is gisteren succesvol ontvangen en verwerkt. Het kan 1 tot 3 werkdagen duren voordat het geld retour is op uw rekening. Wij hopen op uw begrip vanwege de drukte bij PostNL en onze sale periode. Wij zouden het zeer waarderen als u de tijd wilt nemen om uw review te heroverwegen. Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij het graag. Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode.
Fijne zaak, besteld en keurig ontvangen
Beste Ellen, Bedankt voor de complimenten en het mooie cijfer. Wat leuk om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad met onze online service. Veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop. Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode.
Bestelling in de winkel afgehaald, gepast en af laten spelden. Fijne ervaring.
Beste Anneke, Bedankt voor de mooie 10. Wat goed om te horen dat u z'n fijne ervaring heeft gehad met het bestellen en de beleving in de winkel. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode.
Voor herhaling vatbaar
Beste Anita, Bedankt voor uw review en de complimenten over onze webshop service. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode.
Nette verpakking, snelle bezorging.
Beste Joke, Bedankt voor de review. Wat fijn om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad met onze webshop. Veel plezier met uw aankoop. Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode.
Vriendelijk personeel, ruime keuze, mooie zaak en ze hebben heerlijke koffie!
Beste Henny, Bedankt voor de review en de complimenten. Graag zien we u snel weer terug , de koffie staat klaar. Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode.
Gewoon weer goed, net als altijd!
Beste Pleunie, Bedankt voor het mooie cijfer. Fijn om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad met onze service. Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode.
Zeer snelle en uitstekende service! 2 shirts besteld. 1 was er op voorraad, die meteen verstuurd werd, van het andere item werd het geld direct teruggestort en stond na 1 dag op mijn rekening. Netjes.
Beste Rogier, Bedankt voor de 10 ! Wat vervelend dat het product niet op voorraad was, ondanks dat wensen wij u veel plezier met uw nieuwe aankoop. Bedankt voor het compliment over onze online service. Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode.
Polo kwam dag later al aan. En fijn in deze dure tijden de gratis verzending.
Beste Dirk, Bedankt voor de positieve review over onze online service en voor de mooie 10! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe polo. Met stijlvolle groet, Team Konijnendijk Mode.
Gravin Sabinastraat 57
3284 AN Zuid-beijerland