Goede service en verpakking

Goede kwaliteit Bezorging was iets later maar dat kwam vanwege drukte bij post.nl. Keurig verpakt kan niks mis mee gaan.

Ik wacht nog op een berichtje dat mijn retour zending is ontvangen !

Ik heb 2 rokken retour gestuurd maar geen berichtje gekregen dat ze ook ontvangen zijn en terug betaald gaan worden !

Gied prodict prijsverhouding

Geweldig winkel , met een gezellige Lunchroom.

2 keer per maand komen wij hier shoppen , we zijn dus inmiddels kind aan huis . Altijd een gezellig praatje , en worden goed geholpen, ondanks wij precies weten wat we willen. Vooraf nemen we gezellig een kopje koffie in de super gezellige Lunchroom, en na het shoppen lunchen we er nog even . Altijd een feest als je bij konijnendijk bent geweest. Groetjes Cor & Jose Brouwers

Via website een jas gekocht, bezorging op tijd en maat goed. Je maken waar wat je zegt, ga zo door.

Mooi product, snelle levering

Uitstekend!

Fijn contact en uitstekende service

Via internet ben ik bij jullie terecht gekomen Mooie collectie en meteen iets besteld En levering is ook prima gegaan

Keurig , nette en vlotte levering

Basic plus, is een nieuw ontdekt merk voor mij, draag maat 48, bestelde maat 46, deze maat was nog te ruim, ik heb maat 44 laten komen en deze zat perfect Mooie kwaliteit !

Uitstekende service

Duidelijke website, snelle verzending en heel verzorgd!

super snelle bezorging

Goed.

Mooi optijd bezorgd en een mooi shirt

ALTIJD KLANTVRIENDELIJK!!!!

Kledingstuk achteraf niet op voorraad

Helaas middels schrijven in de doos van mijn deels geleverde bestelling erachter komen dat 1 kledingstuk niet meer leverbaar was. Tot op heden nog geen restitutie ontvangen op het totaal te betalen bedrag. Aangezien dit kledingstuk niet meer leverbaar is, zal dit moeten worden aangepast op de factuur. Hierover heb ik een e-mail gestuurd. Ook hiervan tot op heden niets van mogen vernemen. Uiteraard zal ik de betaling voldoen als het bedrag is aangepast. Graag hoor ik van jullie! Met vriendelijke groet

Geen bericht ontvangen na mijn bestelling.

Ik moest zelf bellen waar mijn bestelling blijft.

Mooie collectie en snelle levering

Zie hierboven

Prima!!!

Snelle reactie op mail. Oplossingsgericht.

Vriendelijk personeel ( ook al ging mijn bestelling online fout hebben ze t keurig opgelost!)

Zag er allemaal goed uit.

Snelle en gratis verzending

Bodywarmer gekocht en keurig verpakt ontvangen. En niet onbelangrijk gratis verzonden. Kortom tevreden.

Zeer persoonlijk en klantgericht

Hele fijne winkel met persoonlijke aandacht. Veel keus in diverse prijsklassen.

geweldige service

Snelle levering en keurig verpakt. Helaas de jas teruggestuurd omdat hij te groot was!

Goeie snelle levering

Zeer tevreden met bestelde kleding, goed verpakt aangekomen.

Fantastische winkel

Wij komen heel graag bij konijnedijk hele mooie kleding voor zo of voor een geleningheid echt hele mooie kleding en ook goede merken

Makkelijk shoppen, snelle verzending, keurig pakket en fijne kleding!! Top!

Gravin Sabinastraat 57

3284 AN Zuid-beijerland