Snelle zeer correcte levering. Keurig verpakt

Onduidelijk

Onduidelijk met het verzenden bijna5 dagen gewacht duurt wel heel lang.

Terug betaling

Hallo konoijendijk mode Ik heb onlangs een broek besteld En weer terug gestuurd omdat die te groot was Ook betaald waaneer storten jullie het terug is mij vraag Toos berends 6851ce in Huissen

Te laat en stinkend naar benzine

Mijn bestelling kwam 3 dagen later dan eerst aangegeven. Het truitje stonk enorm naar benzine. Gelukkig is dat nu eruit.

Onvoldoende.

* Account aangemaakt. * Product besteld. * Product betaald. * Email bevestiging ontvangen. * Retour bevestiging ontvangen (???) * Bevestiging van retour storting ontvangen (wordt binnen 5 werkdagen teruggeboekt). Uit de email van de retourbevestiging moest ik maar opmaken dat het product niet op voorraad was. Op de website was dat niet aangegeven. Geen enkele uitleg of excuus. Niks. Kans verkeken. Deze potentiëel nieuwe klant is exit.

Prima producten en service.

Goede aanbieding en levering.

Zowel het bestellen als de levering ging soepel en vlot.

Je ontvangt niet de maat die je hebt besteld!?!?

Ik bestel een Frank Walder blouse maat 44....ik ontvang maat 40. Zelfs op de kassabon staat nogmaals maat 40, terwijl de factuur echt maat 44 aangeeft!? Ik heb zojuist een mail verzonden.

Mooi product

Mooi product, snelle levering

Kwaliteit

Mooie kwaliteitskleding

Goed en snel

Mooie pantalon, heel aantrekkelijk verpakt. Een cadeautje om open te maken.

Super !

Super in alle opzichten, een aanrader !

zie boven

Alles keurig verpakt en snel geleverd

zeer tevreden

Super geregeld

Snelle levering en netjes verpakt

Bestelling kwam eerder dan verwacht en was keurig verpakt.

Ga zeker weer bestellen

Heel tevreden werd snel geleverd en goed verzorgd ,en ingepakt ben er erg blij mee .

Snel geleverd, goede kwaliteit

Word goed geholpen en eerlijk advies

Fantastische service

Ik ben super enthousiast omdat ik onlangs een retourzending heb gedaan waarbij het mis ging. Dus geen idee waar het pakket is gebleven. Nu kreeg ik toch het betaalde geld terugkreeg.

LEUK JASJE

Monari jasje besteld maar stond weinig info bij hoe de maat valt, nu viel het jasje te klein dus helaas retour moeten sturen wat mij dus wel de retourkosten kosten

retour nog niet verwerkt

Ik heb begin januari een broek geretourneerd en tot op heden geen retourbedrag gezien

Mooie winkel met hele vriendelijke mensen waar het prettig winkelen is.

Omdat ik twijfelde tussen twee maten heb ik twee broeken besteld en er een gehouden. De andere retour gestuurd. Jammer is dan dat je dan toch de kosten van het retourneren betaalt. Verder heeft de winkel een veel groter assortiment dan de webshop

Een prima winkel

Een heel gezellige winkel prima service .

Snelle levering en goede communicatie.

Ik had het pakketje snel in huis. Er werd goed gecommuniceerd over de levering. Tip: verpak het product, indien mogelijk in een doos die door de brievenbus past.

Gravin Sabinastraat 57

3284 AN Zuid-beijerland