Ik bestelde, on-line, een lounge dining set 6 delig. Levering gebeurde op 13 augustus ll..Bij het openen van de eerste, afzonderlijke verpakking merkte ik al een productiefout waardoor de zetel onbruikbaar was. Ik stuurde dezelfde dag nog een mail met alle nodige gegevens en foto’s zoals gevraagd. Geen reactie. Enkele dagen later ( geen tijd voordien ) de rest van de verpakking geopend en ik merk een beschadigde draagstang. Opnieuw mail met foto’s enz. . Opnieuw geen reactie. Getracht te telefoneren ( vanuit België ) maar kreeg steeds de melding dat het nr niet correct is . Na diverse mails de chatbox gebruikt maar kreeg eveneens geen onmiddellijke reactie. Maar, volgens de info, zou bij drukte ik antwoord krijgen binnen de vier uur. Heb hierin nogmaals mijn mailadres opgegeven en gevraagd mij via mail te antwoorden. Ondertussen zijn we tien dagen later en …. Nog steeds geen enkele reactie van Tuinmeubelland. Dus voor service na verkoop krijgen zij van mij 0/10. Mvg, Marc
Beste Marc, Bedankt voor uw review. We vinden dit heel erg spijtig om te lezen, na contact met onze klantenservice hebben wij vernomen dat het nu wel allemaal goed en naar wens is opgelost. Excuus dat het door de drukte aan onze kant langer geduurd heeft. Hopende dat u alsnog heel veel plezier mag hebben van uw loungeset. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
De vergrendeling van onze 5 jaar oude parasol (van Garden impressions) was kapot. Geïnformeerd bij de klantenservice en het onderdeel was leverbaar. Binnen twee weken na het eerste contact gebruiken we onze parasol weer. Uitstekende service.
Beste Wim, Hartellijk dank voor uw positieve review. We wensen u weer heel veel plezier van uw parasol! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland.nl
Een prachtig en stevig Palmas ligbed gekocht. Op het afgesproken tijdstip geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten. Strakke vormgeving, weegt weinig, roest niet en uv gecoat. Enige nadeel vind ik de 2 wieltjes. Deze zitten diep in het frame dus wanneer je het bed ietwat optilt en wilt rollen om te verplaatsen, schraap je het frame over de stenen heen. Dat vind ik écht zonde van zo'n mooi product. Het maakt het niet makkelijk wendbaar vind ik aangezien ik beschadiging wil voorkomen. Hierdoor kan ik bij aanbevelen geen ja kiezen. Verders ligt het echt heerlijk stevig.
Beste Anja, Hartelijk dank voor uw positieve review, fijn om te lezen dat het ligbed zo goed bevalt. Jammer van de wieltjes, we nemen dit zeker mee als verbeterpunt, hartelijk dank voor het doorgeven. We wensen u heel veel (zon)plezier van uw ligbed! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Erg tevreden
Beste Atifa, Hartelijk dank voor deze mooie en positieve review. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Snel levering en heel goed kwaliteit Ik ben tevreden !
Beste Tunahan, Hartelijk dank voor deze mooie en positieve review. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
6/5 stoel besteld en vandaag weer bericht dat levering is uitgesteld tot 23 juli. Waardeloos!!! Je word bijna blij als je de stoel ontvangt voordat zomer voorbij is. Compensatie wordt ook niet voorgesteld. Vertrouw verwachte levertijd niet!!!!! Kan zo maar paar maanden later worden!
Beste Inge, We vinden dit heel erg spijtig om te lezen. We vragen even of onze klantenservice contact met u opneemt om dit netjes op te lossen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Prima kwaliteit en gi de afspraken over de levering
Beste W Baars, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
2 keer wat besteld en dit is vlekkeloos verlopen. Volgende keer weer. Gr Pascal
Beste Pascal, Wat fijn om te horen, hartelijk bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
We hebben een fraaie bbq bij Tuinmeubelland gekocht. Mooie prijs en zeer overzichtelijke website. De communicatie voor wat de levering betreft was uitstekend. Dat geldt voor Tuinmeubelland en voor de vervoerder. Top!
Beste Erik, Hartelijk dank voor uw mooie en positieve review. Heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Mooie set en snel geleverd En een goede sevice
Beste Geert, Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor. We wensen u heel veel plezier van de set. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Op zaterdag een parasol besteld, dinsdag keurig geleverd. Ook de prijs-kwaliteit verhouding van het product is goed. Zeer tevreden.
Beste Sandra, Wat fijn om te horen, hartelijk dank voor deze positieve review. Veel plezier van de aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
snelle correcte levering, blij mee
Beste Arno van der Pas, Hartelijk dank voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Goede service vriendelijk personeel prachtig mooie winkel
Beste Charles, Hartelijk dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Aankoop keurig op afgesproken dag en tijdstip geleverd
Beste Annette, Hartelijk dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Ik heb geen evaring mee omdat de eerste keer heb ik een ketel box gekocht maar kwaliteit is hartstikke goed.
Beste Katodi, Hartelijk dank voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Dienstverlening op hoog niveau. Invoelingsvermogen bij de medewerkers illustreert de betrokkenheid voor de klant, ook na de aankoop. Geweldig team daar in Veghel ! Richard, veel dank !
Beste Ben Jamry, Hartelijk dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Prettig geholpen on de zeer ruime winkel met veel keuze. Aflevering ook goed. Mooie grote parasol
Beste Gerrit Band, Bedankt voor uw positieve review. Veel plezier van uw parasol. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Op voorhand online onderzocht welke tuinset wellicht geschikt voor ons is. In de ruime showroom van Hardenberg verschillende opties bekeken en getest. Vriendelijk geholpen door de medewerker die ons goed adviseeerde over de kussenbox en geen druk op ons uitoefende. Tuinset werd binnen enkele dagen geleverd. Tuinset voldoet aan de verwachtingen!
Beste mevrouw van Os, Hartelijk bedankt voor uw positieve review, we wensen u heel veel plezier van uw tuinset! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Geen opdringere verkopers. Mooie winkel Als je daar niet slaagt zoek dan hulp
Beste Teus, Hartelijk bedankt voor uw positieve review, we wensen u heel veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Gewoon gastvrij en gratis parkeren
Beste Bert, Hartelijk bedankt voor uw positieve review, we wensen u heel veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Snelle levering en super kwaliteit parasol met voet!
Beste Lars, Hartelijk bedankt voor uw positieve review, we wensen u heel veel plezier van uw parasol! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Zeer goed.
Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Deze verdiend zeker 5 sterren zeer betrouwbaar. Mvg geert
Hartelijk bedankt voor uw mooie en positieve review! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Goede kwaliteit tuinmeubels en parasol. Goede service en snelle levering. Je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer het bezorgt woord.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw mooie en positieve review. Veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Tuinmeubelland heeft goede spullen voor een goede prijs. De klantenservice reageert snel. Maar beide geplaatste bestellingen waren ruim 2 weken te laat. Realisme in besteltijden zou fijn zijn.
Beste Frank, Bedankt voor uw review. Vervelend dat we 2x te laat waren met leveren, onze excuses hiervoor. We wensen u alsnog wel heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
2 De Donge
Dronten 8253PT