Filtre

Top, klantvriendelijker professioneel.

Betere service verlenen

Ik was teleurgesteld in de verleende service in het verlengde van stormschade aan mijn parasol. die werd op afstand door uw service-afdeling opgelost, waar ik toch wat directer service had verwacht. Ik mocht het nu zelf opknappen met een nieuw onderdeel. Dat is uiteindelijk gelukt, maar nogmaals ik had beter verwacht.

Het pakket.lag helemaal uit elkaar en los. Dhl heeft het pakket eerst dagen laten liggen voordat ze het brachten omdat het helemaal uit elkaar lag.

Zeer snelle en goede levering

Heel tevreden , goede communicatie en snelle levering ! Product was ook helemaal prima

Goed verzorgd

Wat afgesproken is gebracht netjes verpakt en bezorgd

Prima ontvangen!

Hangstoel met duidelijke melding één weekje later ontvangen. Geen enkel probleem. De stoel was wel zeeer goed ingepakt en werd op een pallet afgeleverd.

Very good service

Fast delivery, item exactly as in pictures. Excellent price/quality ratio.

Zeer positieve ervaring. Tuinmeubelland is zeer klantgericht, service en dienstverlenend. Kwantiteit en kwaliteit is hierin gewaarborgd voor de producten die wij hebben afgenomen. Betreft een complete loungeset met extra's, salontafel, eettafel, loungestoel, poef en beschermhoezen op advies. Transport is efficiënt ingedeeld waardoor en wordt meegedacht aan het milieu. Wij komen vaker terug bij tuinmeubelland

Product is goed van kwaliteit

Goede prijs en snel geleverd

Genoeg uitzoek, goede prijs en een snelle, correcte levering! Aanrader!

Na foutieve zending toch alles goed opgelost

Van mijn tuinparasol was het hijsmechanischme inwendig gebroken dus nieuwe besteld welke een week later werd geleverd. Helaas was het het voet mechanische wat geleverd werd. Om verdere verwarring te voorkomen naar het filiaal in Zaandam gereden en daar het juiste artikel besteld wat een week later thuis lag. Nu wel het juiste. Nog even monteren met de duidelijke montage handleiding

Waardeloze klantenservice

In april een tuinmeubel gekocht, welke halverwege juni geleverd zou worden. Dit is meerdere keren uitgesteld met iedere keer weer een ander verhaal uiteindelijk werd het meubel 25 juli geleverd. In de tussentijd meerdere malen met de klantenservice contact gehad over een compensatie omdat het tuinmeubel inmiddels ook al met flinke korting verkocht werd. Dit zou geregeld worden, maar hierover wacht ik nog steeds op een antwoord. Meubel is tevens beschadigt geleverd, dit is wel opgelost maar ook hier ging langere tijd overheen. Al met al van service is geen sprake bij dit bedrijf.

Juiste levering in goede conditie op tijd geleverd.

Geen verrassing, buiten stoelen volgens omschrijving op tijd geleverd. Vriendelijke nette bezorger.

Geen service

Van de vier stoelen heet er eentje een defect na telefonisch contact mail met foto's op gestuurd. Geen reactie nog een mail gestuurd weer geen reactie.

Slechte klantenservice

Klacht ingediend over een kapotte geleverde stoel. Klacht moet eerst naar de fabrikant voor hun er iets van kunnen zeggen. Ondertussen wacht ik al bijna 2 weken en nog geen reactie hoe dit opgelost wordt. Helaas kost terug sturen geldt dus je kunt geen kant op. Zeer slecht ik koop bij tuinmeubelland en niet bij de fabrikant van de stoel. Heb nu dus een kapotte stoel staan waar ik niks mee kan doen.

slechte service

wij kregen een stoel zwaar beschadigd thuis bezorgd , direct contact opgenomen en fotos gestuurd na een week nog steeds geen reactie .zelf gebeld en kregen te horen dat ze de mail "wel even gaan bekijken " 2 dagen later nog geen reactie... tuinmeubelland voor ons nooit meer

Bestelling tuinbank

Vlotte afhandeling van de bestelling en een vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Zeer goede service

Na 1 telefoontje probleem opgelost

Mooie aanbieding, duidelijke communicatie omtrent levering en snel geleverd. Kortom uitstekend!

Uitstekend!!

Mooie zaak, ruime keuze uit kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, vriendelijk personeel en perfecte bezorgservice door vriendelijke en behulpzame chauffeurs!

Klacht tafel prima afgehandeld

Zeer correct geholpen

Helemaal fantastisch

Snelle levering en hele duidelijke communicatie. Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Ik wacht nog op een reactie ? Heb nog nies gehoord op mijn klacht/ruil/retour

Ik heb een tuinkleed besteld en ontvangen, prachtige kwaliteit maar verkeerde kleur, wil dus graag ruilen of retour en opnieuw bestellen, maar wacht al 5 dagen op een reactie uberhaupt.

Mooi snel geleverd

Mooi snel geleverd en product zoals verwacht. Goedkoopste van internet.

Schitterend

Vlotte levering, zeer zorgvuldig, veel succes

2 De Donge

Dronten 8253PT