In zaandam niet aangekeken in de winkel. Er voor gekozen 2 grote keter bakken online te bestellen. Snel geleverd, top service.
Wilde een BBQ bestellen voor Vaderdag maar om zeker te zijn dat deze voorradig was toch maar even vooraf gebeld. Was op voorraad en zou dezelfde dag verzonden worden als de bestelling gedaan was. Dus alles in de winkelmand en helaas kon ik niet eerder voor verzending kiezen dan de 20e, (de maandag ná Vaderdag). Ik weer gebeld en kon de bestelling telefonisch doorgeven en dan zou het de dag erna geleverd worden. Zo gezegd zo gedaan en meteen de bestelling betaald. De volgende ochtend kreeg ik een mail van de vervoerder dat het die dag geleverd zou worden en dat ik aan de chauffeur het gehele bedrag zou kunnen betalen! Dus ik maar weer bellen dat de bestelling al lang betaald was. Uiteindelijk is het goed gekomen maar wel via stress en een omweg, vandaar 3 sterren!
Besteld en kon snel geleverd worden, fijn dat ik zelf de dag kon kiezen. Hoes voor tuinmeubel werd ook zelfde dag geleverd via de post.
Na mijn telefoontje over een nieuwe partytent dak 3x4 kreeg ik te horen dat die samen met 2 zijwanden leverbaar waren. En een paar dagen later was het al binnen. Alleen jammer dat de telefoniste zei dat er ook 2 zijwanden bij zaten en na een 2 de telefoontje kreeg ik te horen dat die helemaal niet leverbaar zijn. Maar evengoed blij met het nieuwe dak.
De levering ging vlot en snel , bezorger hulpzaam en vriendelijk . Stoelen en bank zien er prachtig uit en zitten heerlijk . De kussens die erbij horen voldoen prima . Aan te raden
Zeer snelle levering
Deze waardeloze winkel heeft een ouderwets retour beleid. Retourneren is kansloos en kost geld ook al is het product kapot. Op de website en bij telefonisch contact worden allerlei belemmeringen opgeworpen zoals een filmpje maken van het product. Er zijn geen retour formulieren beschikbaar en de procedure is super onduidelijk. De service is zo slecht dat ik iedereen afraad ook maar iets te kopen.
Beste Maarten, Vervelend te horen dat de info onduidelijk of onvoldoende goed te vinden was. De informatie en de voorwaarden zijn te vinden op de klantenservice pagina: https://www.tuinmeubelland.nl/klantenservice/category/ruilen-of-retouren Overigens is een foto van de schade meestal voldoende. Hiermee kunnen we beoordelen of de schade vanuit de fabrikant als oorzaak heeft, of dat het bijvoorbeeld transportschade betreft. Het formulier vindt u via het klantportaal hier: https://www.tuinmeubelland.nl/klantenservice/article/ruilen-of-retourneren-retourproces Een e-mail sturen naar [email protected] met info en foto is ook een prima optie overigens. Mochten we u alsnog kunnen en mogen helpen en adviseren, dan doen we dit uiteraard graag. Neem in dat geval telefonisch contact op via 0886600200. Vriendelijke groeten, team Tuinmeubelland/Nienke
Twee parasols een voet en twee hoezen gekocht.Dag van levering niemand gezien.Boos opgebeld sorry parasols zijn er nog niet.Nieuwe afspraak gemaakt.Dag van levering niemand gezien. Boos gebeld sorry parasols zijn niet leverbaar. Order geannuleerd Echt onbegrijpelijk wat een vertoning
Beste Rob, Vervelend te horen dat de info niet actueel en kloppend was. Soms worden wij geconfronteerd met wijzigingen bij een leverancier. We benaderen klanten doorgaans dan ook pro actief om naar een oplossing te zoeken in de vorm van een alternatief product. Mijn excuses dat dit in dit geval mis is gegaan. Mochten we u alsnog kunnen en mogen helpen en adviseren, dan doen we dit uiteraard graag. Neem in dat geval telefonisch contact op via 0886600200. Vriendelijke groeten, team Tuinmeubelland/Nienke
Wij kwamen kijken voor een loungeset en werden heel goed geholpen. Er werd eerst goed naar onze wensen geluisterd en daarna kwam het advies. Niet gelijk de duurste set werd geadviseerd, maar er werd goed uitgelegd waar het prijsverschil in zit. De bezorging van de louncheset was heel snel en binnen de aangegeven tijd. Helaas bleek er een kleine beschadiging aan de glasplaat. Werd direct opgelost en binnen een week werd een nieuwe glasplaat bezorgd. Deze zaak weet hoe klanten geholpen moeten worden. Ze hebben trouwens heerlijke koffie.
Een goede communicatie en naar tevredenheid een oplossing
Goed resultaat met eenvoudige communicatie
Heel goede service Snelle reactie Snelle en correcte levering Kortom een voorbeeld voor velen
Alles ging zoals het hoort...helemaal top
Ik heb een parasol besteld inclusief. toebehoren. De levering ging goed, chauffeur van Hoekstra heeft alles netjes uitgepakt en karton etc meegenomen. Helaas zat er een klein gaatje in het doek. Dat is netjes opgelost.
Gemaild dat er een beschadiging was, prima opgelost zeer nette afhandeling. Komen zeker terug Antoinette Standhart
Met plezier maken gebruik van de Belmond loungeset 4-delig en voetenbank - natural. Levering netjes en goed voorzien. Er was een minpuntje en dat zijn de kunststof dopjes onder de frame's van de loungeset. Er zijn er een tweetal defect, maar wat blijkt na het melden van de klacht ontvingen we per post een heel zakje reserve dopjes. Top service.
Kwam met de kussenhoezen van Nova lounge van garden impression terug in de winkel aangezien deze bij alle 3 de zitgedeeltes begon te scheuren op de naden. Personeel toonde heel weinig interesse, En begon over ja ff aannaaien in Turks atelier. Ik vroeg netjes of deze besteld konden worden aangezien er maar 2 jaar garantie is. Ja waarschijnlijk niet leverbaar. Ze banen niet eens de moeite te informeren. U wordt teruggebeld met de prijs. Natuurlijk geen reactie. Echt slechte service en behandeling in filiaal Dronten.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice? Dat kan via 088 - 66 00 200 of [email protected] Mogelijk kunnen zij u verder helpen! Met vriendelijke groet, Mellissa - Tuinmeubelland
Bij het verzoek om een parasoldoek te leveren die niet in de catalogus stond, heeft door het uitzetten van dit verzoek toch geleid tot het leveren van een vervangingsdoek via de parasolleverancier.
Goedemiddag Geert-Jan, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Mellissa - Tuinmeubelland
N.a.v. aanbieding op de site contact gezocht omdat wij aanbieding wilde upgraden met parasolvoet van 120 kilo. We kregen telefonisch snel contact. Er werd goed meegedacht en ons een aanbod gedaan dat een mooie scherpe prijs had. Goedkoper niet te vinden op internet voor zelfde samenwerking. Ook eerlijke uitleg over doek parasol en verschieten van kleur door zon en advies doek te impregneren. Vervolgens ook snelle levering aan huis. Ook wat hiervan te verwachten was, was zeer duidelijk.
Goedemiddag Frauke, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Mellissa - Tuinmeubelland
Klantenservice is echt een meerwaarde bij dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat je het juiste product ontvangt en heel erg goed geholpen wordt.
Goedemiddag Arend, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Mellissa - Tuinmeubelland
Ik had twee nieuwe 'pootjes' besteld voor mijn tuinbankje. Eerst werden de verkeerde geleverd maar deze fout werd snel hersteld en de juiste pootjes werden vlot alsnog opgestuurd (ik hoefde de oude niet te retourneren). Alhoewel de juiste pootjes waarschijnlijk wat duurder zijn werden geen meerkosten in rekening gebracht.
Goedemiddag Rudy, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat het opgelost is! Met vriendelijke groet, Mellissa - Tuinmeubelland
Geleverd wat geleverd moest worden en ruilen wat er geruild moest worden! Ga zo door!!
Goedemiddag Edwin, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Mellissa - Tuinmeubelland
Bij het bestellen van een nieuwe hoes voor de vuurtafel Ging het in het begin moeizaam Maar uit eindelijk na uitleg Opgelost
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Fijn dat het uiteindelijk opgelost is! Met vriendelijke groet, Mellissa - Tuinmeubelland
Heb telefonische contact gehad. Waren zeer behulpzaam met het uitzoeken van mijn vraag en daarna een snelle service. Aardige en behulpzame chauffeur bij de aflevering.
Goedemiddag Henrietta, Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Mellissa - Tuinmeubelland
2 De Donge
Dronten 8253PT