Back supporting cushions are too small in size and volume. You can feel the metal frame with your back throughout the cushion.
We are sorry to read that you are not satisfied with your cushions. You can send an e-mail with photos to [email protected] Angela /Tuinmeubelland
Ik heb een loungeset gekocht. De poot van de bank stuk aangekomen, tafel helemaal gekrast. Meubel lijkt wel tweedehands. Netjes gebeld over 1 week zijn ze gekomen om een nieuw hoek element te brengen. Netjes geopend, helaas overal waren er krasjes. Weer gebeld hebben ze de bezorger een lak gegeven om die krasjes weg te halen. Hij heeft het hier en daar gesmeerd helaas heb ik een dik laag overgehouden. Slechte product raad het niemand aan
Beste Suna Kartal, Wat jammer dat de loungeset beschadigd is geleverd en na omruiling nog steeds schade had, excuus hiervoor. Indien u het niet eens bent met de oplossing kunt u het beste nogmaals even contact opnemen met onze klantenservice [email protected]. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Tuinmeubelland was voor mij een van de goedkoopste bedrijven en daarnaast hebben ze ook nog eens snel en goed geleverd.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot ziens. Angela / Tuinmeubelland
netjes geholpen door de verkoper.ze laten je ook rustig kijken.en dringen je niks aan .prima ook de bezorging raad deze winkel echt aan in dronten.
in afwachting van een snelle dsuidelijke positieve reactie op de vraag mbt retourneren artikel, niet kosteloos?
Ik heb 2x gebeld en men zou mij terug bellen tot 2x niet gebeurd Na 3 weken komen ze mijn defecte bank ophalen
Beste Rob, Jammer om te lezen dat de oplossing van uw klacht langer geduurd heeft dan verwacht/gehoopt. Hopende dat u na bezorging van de bank (1juni), kunt genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
De service in de winkel was helemaal prima maar ook de bezorging is klantvriendelijk
Goede ervaring staat al in de hier boven geschreven. Dat spreekt voor zich zelf en een aanrader.
We hebben in de nieuwe shop in Cruquius een zeer goed advies gekregen over de tuinset die we wilden aanschaffen. Staat bijna 12 van de 24 uur in de zon. Kiki heeft ons heel duidelijk uitgelegd wat dat betekent voor het onderhoud. In de shops van Tuinmeubbelland krijg je eerlijk advies op basis van de tuin/het balkon waar je jouw favoriete set wilt zetten. Toppers, ook in levering.
GOEDE UITLEG GEHAD IN DE WINKEL ,DAARNA THUIS BESTELD EN 2DAGEN STOND ALLES IN DE TUIN
Zeer aantrekkelijk om bij tuinmeubelland de spullen te bestellen
Schroeven ontbraken. Gebeld en montageset is gelijk opgestuurd. Verder goede prijs en snelle levering.
9 jaar oude doek van onze Hawaii parasol deze winter opgegeten door de muizen. Zowel dankzij die voortvarende klantenservice als de uiterst vriendelijke personeelsleden van de vestiging Donten een nieuw doek gekocht. Zeer behulpvaardig en deskundig. Aanbevolen!
Duidelijke website en eenvoudige afhandeling. Bestelling volgen is goed geregeld.
Ben zeer tevreden met mijn zweefparasol, robuuste kwaliteit eenvoudig te monteren. Supervriendelijke bezorgen ook, bezorging was ook goed te volgen. Enige minpunt is dat toen ik de winkel vroeg naar deze parasol de medewerker mij meenam naar een parasol die kon kantelen dus nam ik aan dat deze dat kon maar nu ik de parasol thuis heb kan deze niet kantelen. Nu heb ik dat ook niet nodig ivm de ruimte en ik heb gekeken op internet en ik heb de juiste prijs betaald dus eigenlijk ook geen issue maar dit is de reden dat ik geen 5 sterren waardering geef.
Vlotte behulpzame jongeman die ons heeft geholpen.. heeft nog wel wat te leren maar komt er zeker wel.. verder zeer tevreden met ons product die wij gekocht hebben.. netjes geleverd aan huis zoals afgesproken
Vriendelijke verkoper zonder aandringen Mooi grote winkel Gratis thuisbezorgd
De aangekochte tuinstoelen zijn overeenkomstig de site en geleverd volgens afspraak. Onze dank voor de goede afwikkeling.
Heel vriendelijk en vooral ook korte levertijd
Alles oké
Goede uitleg goed voor elkaar
zie boven
Fijne winkel met goed advies van de medewerkers
Mooie parasol alleen graag een duidelijke gebruiksaanwijzing dan is het helemaal oke
Prima en betrouwbaar
2 De Donge