Uitgebreid assortiment

Goed geholpen, vriendelijk personeel

Prima bedrijf. Komt afspraken goed na!

We hebben onze loung- en diningset uitgelichten gekocht bij Tuinmeubelland en kunnen niet anders dan ‘uitstekend’ doorgeven. Ontzettend vriendelijk geholpen, keurig op de hoogte gehouden door de leverancier en alles zeer zorgvuldig en netjes verpakt aangeleverd. Van ons krijgt Tuinmeubelland Cruquius een dikke 10

Echt heel goed

Prima service. komen afspraak na.

Op de hoes van en van de kussens zat een klein plekje. Zonder problemen werd er een nieuwe hoes opgestuurd.

Even slechte start met levering. Prima opgelost en snel.

Op afspraak

Netjes afgeleverd

Een prima bedrijf,ze doen wat ze zeggen !

Goed bereikbaar en aardige mensen. Zijn bereid om een alternatief/oplossing te bedenken.

Goed product voor goede prijs

Ik had een prima ervaring met de medewerkster waar ik contact mee hebt gehad.

Missing screws and parts

While installing, the screws that came in the boxes were missing, and the U profiles that were supposed to hold the two parts of the L seat together were also missing.

Prima artikel afgeleverd volgens afspraak

Buitenkleed in de winkel uitgezocht en besteld. Hoewel het geleverde kleed niet het kleed was dat we hadden uitgezocht bevalt het ons toch prima.

Betaalbare klantvriendelijke zaak.

Er waren wat kleine problemen met de levering. Maar dat is super netjes opgelost. We zijn erg blij met deze mooie betaalbare set! Het personeel was ook erg vriendelijk. We wouden eerst een set via internet kopen maar in een winkel zie en voel je het product en we kregen er ook nog wat dingen erbij die servicej krijg je op internet niet. Echt aan te raden.

Blij met het kussen die er nog was.

Dat ik nadat ik belde meteen vriendelijk werd geholpen en het meteen klaar gemaakt werd .en opgestuurd werd .

Erg leuk geholpen en uitstekend product!

Wij zijn op de vestiging Cruqius uitermate vriendelijk en professioneel ontvangen en geholpen bij het maken van een keuze in de juiste tuinmeubelen. Levering op tijd en de meubelen bevallen met deze 1e zonnige dagen van het jaar uitstekend!

Volledige ontzorging

Ik woon in een appartementencomplex met een binnentuin op de 2e verdieping. Met zg. VIP bezorging bracht een professionele verhuizer met 2 man alles in de binnentuin. Al veel plezier van gehad.

Goed geholpen in de winkel, maar nog beter door de klantenservice

Na in de winkel goed geïnformeerd te zijn en duidelijke uitleg over de verschillende parasols gehad te hebben thuis de gewenste parasol besteld. Na de levering die keurig verliep kwam ik er achter dat het de verkeerde parasol was. Na telefonisch contact gehad te hebben met de klantenservice (Corline) die mij zeer vriendelijk te woord stond bleek het mijn eigen fout te zijn. Per ongeluk de verkeerde besteld. Corline heeft dit fantastisch opgelost en wij mogen binnen kort de juiste parasol in ontvangt nemen. Heel erg blij met hoe wij geholpen zijn en met de service die verleent wordt...

Uitstel

1 maand levertijd aanhouden na een bestelling is al lang en dan omdat ik zelf de dag voor de afgesproken leveringsdatum vraag naar de status van mijn bestelling wordt doodleuk gemaild dat de levering twee weken later is. Wat een dramatische service en manier van communiceren. Nooit meer!

Zo'n slechte service nog nooit meegemaakt.

Ik moet zeggen dat de mensen in de winkel vriendelijk en behulpzaam waren, maar dat daarna de ellende begon. Wij hadden een tuinstoel gekocht die volgens de winkelmedewerker op voorraad was. Deze stoel zou netjes thuisbezorgd worden. Er werd een datum afgesproken voor levering, maar plotseling was de stoel niet op voorraad. Er werd een nieuwe datum afgesproken, maar nu bleek dat de stoel nog op de boot was of in de haven. Weer ging de afspraak niet door. Na enkele dagen kreeg ik een mail dat de stoel geleverd zou worden, maar bleek dat deze in het magazijn was blijven staan. Dus weer werd de stoel niet geleverd. Uiteraard een telefoontje gepleegd met de klantenservice. Met de dame aan de telefoon maakte ik nieuwe afspraken die zij via de mail zou bevestigen. Ik moet deze mail nog steeds krijgen. Nu maar afwachten of de stoel geleverd wordt op de afgesproken datum. U zult wel begrijpen dat ik nooit geen zaken meet doe met Tuinmeubelland.

Mooie stapelstoeltjes

Zitten comfortabel! Blijft geen water in staan!

Superfijn

Zeer vriendelijk geholpen nette website en volgens afspraak geleverd. Ook toen wij zelf een foutje hadden gemaakt weer super fijn geholpen en opgelost

snel en god

Snel de bestelling binnen en solide spullen

Snel en goed geleverd

Komen afspraken na

Nette service, duidelijke communicatie levering zoals verwacht

Goed en snel geleverd

Snelle levering Goed verpakt In elkaar zetten was even puzzelen maar alle benodigdheden zitten erbij

Betrouwbaar

Het te doorlopen bestedingsproces is duidelijk. De afspraken zijn keurig nagekomen.

2 De Donge

Dronten 8253PT