slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie parasol!

Slechte communicatie... Bestelling niet geheel geleverd, door bezorgchauffeur al doorgegeven. Nog ruim 1 week er achteraan geweest, nu hoop ik het morgen binnen te krijgen. Verpakking was beschadigd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle levering en de goedkoopste bij het bestelde product.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie grote showroom, in elke prijsklasse wat te vinden. goede uitleg en hulp gehad in de winkel, er was veel geduld voor een moeilijke koper als ik. ;) snelle levering. we genieten volop van onze prachtige lounge set.

ik kocht een showroommodel lounge set, maar er kon geen korting vanaf. bij levering kun je er voor kiezen dat je set op zijn plaats word gezet en wel of niet de kussens er in worden gelegd. hier moet je veel voor betalen. wij zijn in de gelegenheid om dit zelf te doen (op zijn plaats zetten e.d.) maar er zijn ook mensen die dit niet kunnen. ik vind het heel vreemd dat je daar zoveel voor moet betalen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correct aan telefoon.

graag in een keer leveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle, correcte afhandeling. Netjes bij de voordeur afgeleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

levering was prima, helaas was 1 stoel stuk. hiervoor komt een nalevering. netjes

terugkoppeling van nieuwe levering niet ontvangen van mdw klantenservice die dit wel had beloofd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering , goed verzorgd en zonder beschadigingen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kennis van zaken bij de verkoper. Hij luisterde duidelijk naar onze wensen. Wist ook precies wat hij allemaal te koop had.

nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima en snelle service. Goede overzichtelijke website! Mooi product besteld, terras heater. Nette en duidelijke mail terug ontvangen

Pakket is helaas beschadigt, wordt als het goed is snel nieuwe geleverd. Nadenkertje voor de bezorgservice?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en duidelijk. Mooi product.

After pay lukte niet. Vooruit betalen vind ik wel eng. De bouten voor de parasolvoet waren te lang. Ondanks onnodige ringetjes. Nieuwen gekocht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Goede en zeer vriendelijke hulp van de verkoopster Naomi - Kwalitatief erg goede lounge set voor een schappelijke prijs - De loungeset kon diezelfde dag nog opgehaald worden in Swifterbant.

geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor het eerst iets bij u besteld. Ik bestelde een tuinparasol. Ben zeer tevreden met deze parasol. Ziet er prachtig uit, werkt goed. Een sierraad in mijn tuin en, niet onbelangrijk, een redelijke prijs. Ook tevreden met de snelle levering.

Geen (opbouwende) kritiek voor dit moment.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het was een zeer snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed geleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Parasol netjes verpakt en afgeleverd bij mijn ouders. Vriendelijke chauffeur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed duidelijke afspraken, keurige levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijke site en overzichtelijk. Product is precies zoals was omschreven. Super blij mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles netjes op tijd gekregen ziet er prima uit ben er erg blij mee.

helemaal geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Oppakken van klachten. In dit geval inzake het niet leveren van de bestelling op de afgesproken datum. Netjes een nieuwe datum gepland met uitleg over de ontstane situatie. Breed assortiment in elke prijsklasse.

Als men afspreek om maandag terug te bellen doe dit dan ook! Doe wat je zegt, en zeg wat je doet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede site, snelle levering, goed verpakt.

x

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke winkel. Duidelijk wat zeker niet leverbaar is, dan hoef je daar ook niet naar te kijken als je niet kunt wachten. Goede hulp gekregen in de winkel.

Wellicht later in het seizoen de tuinmeubelen zo veel mogelijk bij elkaar proberen te zetten. Daarmee bedoel ik het volgende: wij zijn pas in juni komen kijken. Veel was al uitverkocht. Misschien dat alles wat pas per 2020 leverbaar is, die bij elkaar gezet worden. Begrijp dat dit ook weer lastig is ivm aankleding van de ruimte.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.