perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en nette bezorging. Leuke en vrolijke bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Ook aan de telefoon word men snel en goed geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie prijs-kwaliteit verhouding, snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geholpen meerdere mogelijkheden besproken. Prijs is goed, leuke aanbiedingen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede informatie Scherpe prijs

Ik vond het minder prettig dat ik in de winkel steeds nagelopen werd door de verkopers. Hierdoor kreeg ik niet het gevoel dat ik even rustig rond kon kijken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel,vriendelijk en behulpzaam

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk geholpen.En een lekker bakje koffie met wat lekkers er bij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Word goed en vakkundig geholpen

geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke site , gebruiksvriendelijk en snelle levering binnen de afgesproken tijd.

Geen verbeterpunten kunnen bedenken. Tip ; vooral zo door blijven gaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product snel in huis. Klacht over service dienst is direct netjes opgelost.

Erg druk in de winkel, waardoor online besteld. Tijdstip van leveren duidelijker communiceren, ik heb nu ruim 50 min. moeten wachten terwijl men belde en met 20 min. zou arriveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle vlotte service in de showroom; heldere afspraken over leveringsmogelijkheden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service en uitleg

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site en op tijd bezorgd. Verder netjes mails en sms ontvangen wanneer mijn bestelling werd geleverd.

Geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime collectie, die mooi uitgestald staat. Voldoende parkeerplaatsen. Op dag van bestelling keurig bediend door personeel

Zondags eerste bezoek in Dronten gedaan, veel personeel, doch geen enkele aandacht voor geïnteresseerde klant!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie showroom en correcte behandeling en afhandeling van de gekochte picknickbank. Transporteur kwam op afgesproken tijd en heeft product netjes achter woning afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke uitleg gehad over meubel en levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Great product

The chairs came at a wrong color

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Klant vriendelijk personeel - personeel is goed op de hoogte van hun producten. - mooie showroom Wij zijn erg tevreden over ons bezoek

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes geleverd volgens afspraak. In de showroom stond de tafel voor een lagere prijs dan in de webshop. Netjes het verschil terug gekregen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In de winkel werden we vorig jaar heel plezierig geholpen. De verkoper dacht met ons mee. Deze week deden we een bestelling in de web-shop. Binnen 24 uur ontvingen we de bestelling. Prima service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en vriendelijk contact met het bedrijf richting klant betreffende overleg leverdatum. Chauffeur heeft contact opgenomen met klant ivm het niet halen van de levertijd op de afgesproken datum en heeft dit in overleg met klant doorgegeven aan de planning. Vriendelijke chauffeur (ondanks tegenspoed)

Betere afstemming tijdstip levering bestelling. Dit is diverse malen veranderd, zowel op de eerste afgesproken dag als op de nieuwe leveringsdag.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.