perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, duidelijke berichtgeving over levertijd, mooi product.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

*goede communicatie *zeer vriendelijk *snelle levering

*geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geven goede informatie, en verwerken alles zo dat je precies weet waar je aan toe bent. Ook over aflevertijden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super overzichtelijke website met duidelijke, waarheidsgetrouwe foto's en heldere uitleg over de producten. Ook heel fijn: de getoonde prijs bij het product is ook écht de prijs die je betaalt als klant, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij het afronden van het bestel- en betaalproces. Verder zijn er geen opdringerige pop-ups die je bijproducten proberen aan te smeren. Er worden wel suggesties gedaan - bijvoorbeeld voor de aanschaf van onderhoudsproducten bij je bestelling - maar dat is geheel vrijblijvend. Daarnaast is er een zeer snelle levertijd - je kunt als klant zelf de datum waarop de bestelling geleverd moet worden kiezen - en word je op de leverdag zelf door middel van een sms op de hoogte gehouden hoe laat de chauffeur voor de deur staat. Kortom: een zeer positieve eerste ervaring met Tuinmeubelland!

Niet van toepassing.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service en prima verkoopster.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd

Niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bnkb

m m

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vriendelijke klangericht personeel in de winkel

wellicht toch nadenken over helpen met de meubels in huis te krijgen als er geen achterom is. Denk dan klanten hier best wat voor willen betalen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, mooie producten, goede levering en ook bij retourneren zeer goed geholpen. Reeds meerdere producten gekocht bij Tuinmeubelland en ook een bezoek aan 1 van de locaties is de moeite waard. Wij hadden schade aan 1 van onze producten, waarschijnlijk een foutje bij het vervoeren, telefonisch contact gezocht, foto's gestuurd en zonder moeite het beschadigde product meegenomen en een nieuwe gekregen. heel erg bedankt!

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Personeel weet waarover ze praat.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi tuinmeubilair. Correcte levering met diverse aankondigingen wanneer het tuinmeubilair geleverd zal worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De website is overzichtelijk en het bestellen was snel geregeld. De loungeset werd keurig de volgende dag geleverd. Een half uurtje voor de chauffeur er was ontving ik een sms, wat ik erg prettig vond. Alles is vlekkeloos verlopen en de loungeset zit heerlijk!

Geen. Alleen maar positieve ervaringen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een goede parasol

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering

Als de klant niet thuis is dan niet de bestellenartikel(len) in ons geval de tuinhaard in de voortuin achterlaten. Kreeg een belletje van de bezorger dat hij het in de voortuin had gezet omdat niemand opendeed...en is weggegaan! er was iemand thuis maar lag te slapen. Nadat ik mijn zoon had gebeld was de bezorger al weg.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima geholpen. Zeer behulpzaam, en eerlijke informatie over kwaliteit en prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed overzichtelijk ruime keuze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service in de winkel. Tips en adviezen konden goed worden gebruikt. Snelle levering van product.

Verbetering keuzes tav kleinere loungebanken, er was namelijk een beperkte keus in deze categorie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service goede bezorgdienst

niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

service, snelle levering

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk Zeer goede service Goede prijs kwaliteit verhouding Komt de afspraken na

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Personeel vriendelijke Dat is dan ook het enigste

Jullie producten die jullie verkopen beter controleren op kwaliteit

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.