Goed geholpen, product niet direct mee te nemen

Het was de bedoeling de tuinbox direct mee te nemen om zo onnodig rijden te voorkomen. Helaas was deze niet op voorraad en moest het toch nog online geregeld worden. Alles verder netjes afgehandeld. Tip: geen papieren factuur meer, spaart een hoop bomen.

Correct en op tijd geleverd.

Mooie tuinset . Goede verhouding preis/product

Voortreffelijk

Vanaf de bestelling tot en met de aflevering ging alles zoals afgesproken.

prima geholpen in de winkel

fijne winkel en goede communicatie met de klant omtrent levering.

Super mooie tuinset

Mooie tuinset! Waar voor je geld en netjes bezorgd. Bezorger hielp mij nog mee tillen.

Super tevreden

Wij hebben bij Tuinmeubelland een parasol gekocht. Wij hadden vanwege de afmetingen van ons terras wat specifieke eisen. De verkoper heeft ons heel goed geholpen en meerdere mogelijkheden laten zien. We zijn heel tevreden met de parasol die we uiteindelijk hebben gekocht.

Snel, vriendelijk geleverd

Het laden ging vlot en de leveraar was erg vriendelijk.

Reageren altijd heel snel op mail contact en geven een goede service.

Netjes afgeleverd

Mooi container kast. Snel en makkelijk te monteren.

Gewoon goed

Tevreden klant

Vriendelijke conversatie aan de telefoon. Beschadiging viel erg mee.

Vriendelijke en goede service

Heb een vloerkleed besteld, deze mocht ook terug als deze niet aan mijn wensen vol deed!

Uiteindelijk wel goed maar eerst onduidelijk

Levering kwam in 2 delen. Eerste deel dus incompleet maar dat bleek later ook de bedoeling. Vrachtwagen van 17 m kon recreatieterrein niet op zodat ik voet van 90 kg zelf op een steekkarretje (had ik toevallig) naar ons chalet hen moeten slepen. Daar aangekomen belde de 2e vervoerder die de parasol hij zich had. Kortom: een levering met hindernissen. Vervoerder Hoekstra had ook geen idee dat levering bewust in 2 delen was georganiseerd en kon mij dus niet geruststellen.

Prima!!!

Van aankoop tot levering heel goed verlopen

Goede verkoopster

Heel blij met de nieuwel oungeset Netjes alles uitgelegd door de verkoopster Levering ging ook snel Ook de bezorger was top Bracht de set op een steekwagen naar de tuin Goede service

Goede service, snelle levering

Foutje bij het leveren maar heel klantvriendelijk opgelost. Levering heel snel.

Slechte service, perfect levering

Dining loungeset besteld, levering ging perfect. Niets op aan te merken maar ja werd geleverd door DPD. Eenmaal alles uit gepakt en in elkaar gezet. Blijkt de tafel niet netjes te zijn af gewerkt. Gelijk een klacht ingediend. Krijg je e-mail terug, sorry mevrouw maar dat kan nou eenmaal zo bij deze loungeset gebeuren. Wij kunnen u een presentje sturen maar verder kunnen wij hier niets aan doen. Wij wensen u nog een fijne dag verder. Er wordt ook verder niet meer aangedaan. Nog een paar heen en weer gemaild maar had een weinig zin. Ben nog nooit zo slecht te woord gestaan en dat noemen ze service. Ik laat het hier dan ook niet bijzitten. Heb inmiddels al contact met de leverancier over deze slecht service (gaat wel om hun producten) van Tuinmeubelland… ZAL NOOIT MEER VIA HUN KOPEN EN AANRADEN…. Inmiddels presentje gekregen, wordt je afgescheept met een Fleece deken van 12,95

Kapot

Helaas had mijn bestelling (tuinkussenkist) schade. Ik kon het nog wel in elkaar zetten. Heb een mailtje met foto’s gestuurd met alles wat kapot was. Niets meer van vernomen. Kist is wel heerlijk ruim. Snelle levering.

Prima en persoonlijke service

Voor een vervolgbestelling (extra stoelen) naar Tuinmeubelland gegaan en net als de vorige keer uitstekend geholpen door Monique. Prima product, goede prijs en tevens goede raad met betrekking tot onderhoud. Aanbevolen!

Erg goed.

Heel aardig en behulpzaam.

Nvt

Er wordt goede service verleend.

Ik ben goed behandeld in de winkel bij de aankoop van de tuinset en ook telefonisch. Toen ik de tuinset ontvangen had en ik de set in elkaar ging zetten, had ik vragen, omdat ik in eerste instantie dacht, dat de set niet juist was geleverd (links of rechts), omdat ik niet uitkwam. Telefonische werd ik correct te woord gestaan en geholpen. De set bleek uiteindelijk wel goed geleverd te zijn.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.