Er wordt goede service verleend.

Ik ben goed behandeld in de winkel bij de aankoop van de tuinset en ook telefonisch. Toen ik de tuinset ontvangen had en ik de set in elkaar ging zetten, had ik vragen, omdat ik in eerste instantie dacht, dat de set niet juist was geleverd (links of rechts), omdat ik niet uitkwam. Telefonische werd ik correct te woord gestaan en geholpen. De set bleek uiteindelijk wel goed geleverd te zijn.

Prima behandeling

Prima behandeling

Super vriendelijk ontvangst

Ik werd super vriendelijk ontvangen, en erg goed geholpen. Nu ben ik trotse eigenaar van een fantastische loungeset

Goed geholpen

We wilden graag een eerder gedane bestelling ruilen voor iets anders. Dat is zeer goed gegaan!

Goed, correct

Ik krijg waar voor mijn geld en goede service

Top communicatie en aflevering

Top communicatie en aflevering.

Bijzonder goed geholpen en met een lounge set de deur uit gegaan.

Ontzettend gastvrij en meedenkend

Na diverse tuinmeubelwinkels te hebben bezocht waarin je aan je lot wordt overgelaten zijn we bij tuinmeubelland terecht gekomen op aanraden van mijn dochter. Zij heeft een hele goede ervaring met tuinmeubelland en wij kunnen dat alleen maar beamen. Gelijk een kop koffie en thee bij binnenkomst en niets was te gek om te kijken of stoelen en tafels bij elkaar pasten. Goed advies en een goeie prijs. Wij zijn zeer tevreden.

Vlot en duidelijk

Duidelijke uitleg over verschillen in meubels, heel geduldig en kompleet.

Gewoon goede service

Set aangekomen was ontzet na mail 2 dagen later netjes omgeruild voor een nieuw top service

Zeer vriendelijk geholpen en goed gegaan met de bezorger van fa hoekstra

Goede voorlichting vriendelijke dame Niet aan smeren Transport ook geweldig Volgende tuin aankoop komen we weer langs

Netjes en goed geholpen, tevreden

Goed ervaren en tevreden geholpen, ondanks het sluitingstijd was bij kijken en vragen zijn we goed geholpen. Wel keuze in elkaar zetten zelf zou ik toch maar aan ze overlaten, slechte handleiding in product dat erg onduidelijk was wat waar hoort met in elkaar zetten.

super

heb heelaas nog niet uit gepakt

Prettige service, keurig geleverd.

Alleen een beetje vreemd dat er twee maal betaald moest worden, een maal voor een artikel uit voorraad en eenmaal voor een artikel dat bezorgd moest worden.

Fijn geholpen

Bij het uit kiezen van een loungeset zijn wij goed geadviseerd

Prima en betrouwbaar bedrijf

Prima service en materiaal helemaal naar wens

Aardige verkoopster, goed advies, snelle levering.

Goed advies, zeer prettig en eerlijk,dat is heel fijn

geen verdere uitleg

goed geholpen

Ruime keuze en prettig personeel

Op zoek naar loungeset hebben we gekozen voor filiaal in Veghel. We hadden al eerder goede koop-ervaring. Ruime keuze en goed geholpen door personeel. Keurig netjes en vlot thuisbezorgd.

Mooi assortiment tegen goede prijzen

Precies wat we zochten,fijn geholpen en prima ģlevering

En snelle levering

Super ervaring

Buitengewoon goede en zeer snelle reactie en volgende dag besteld artikel in huis met mooi inpakpapier ingepakt doosje, super!!!

Keurig op tijd en goed verpakt geleverd.

Zeker een aanrader, voor iedereen.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.