Duidelijke informatie en goede opvolging bij een speciale bestelling

Duidelijke informatie en goede opvolging bij een speciale bestelling

Snelle levering. Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Mooie overzichtelijke winkel

Veel keuze,niet de hoofdprijs,prijs kwaliteitsverhouding goed, prettige en professionele medewerkers.

Product naar verwachting

Tuinkist gekocht. Was betaalbaar en naar verwachting. Verzending was ook vlot. Helemaal goed dus!

makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd

het was makkelijk bestellen via e site. De afspraak om de volgende dag te leveren is nagekomen, dit maak je niet vaak mee. De bestelling is volledig naar mijn zin. Alleen een klein smetje de bevestigingsmaterialen zaten niet in de verpakking. Deze zouden worden na geleverd maar tot op heden nog niet geleverd.

Helpen je naar de juiste oplossing.

Heb een parasol gekocht waar een onderdeel kapot van was. Twee keer een ander onderdeel opgestuurd. Maar behulpzaam tot ik uiteindelijk het juiste onderdeel heb gekregen. Zeer vriendelijke klantenservice

Nette snelle levering van een goed product

De beschrijving van de tuinset op de site bleek exact te kloppen. Een mooie set, goed materiaal, een prachtige kleur en het zit erg lekker.

geweldig

loungeset uitgezocht en besteld. met extra servicelevering is set op plaats bestemming gebracht en verpakkingsmateriaal en pallet retour genomen door vriendelijke chauffeur van Hoek uit Sneek. zelf pootjes monteren en set klaar voor gebruik

Onderdeel van de zweefparasol kapot. Foto en type gestuurd en binnen een week vervangend onderdeel op de mat

Goed contact met klant

Ik had de bezorger een maile gestuurd die avond ervoor dat ik niet thuis was. Gevraagd het voor de garage te leggen. Ze hebben het uitgevierd en dus mijn pakket in goede orde ontvangen.! Bedankt Top!!!

zeer goed

mooi op tijd geleverd, goed verpakt. mooi materiaal met zeer luxe uitstraling.

Slechte levering en onduidelijk

Levering was pas een week later ipv volgende werkdag. Daarnaast wist de Klantenservice niet waar de levering was.

Afspraak is afspraak!

Levering van bestelling helemaal volgens afspraak van A tot Z!

Bestelde artikelen zijn perfect en werden keurig op afgesproken datum geleverd

Superstore

Zoals beloofd was de verzending heel snel en konden we alsnog van ons bubbelbad gebruik maken met de hete dagen.

Alles is gegaan zoals het is belooft gewoon goed.

Snelle levering, goed product

Het product was snel binnen en precies zoals omschreven. Er zaten 4 moertjes bij die te klein waren, we hebben even de juiste bij de bouwmarkt moeten halen. Verder was alles prima!

Beschadigde box voor kliko ontvangen.

Het kontakt met tuinmeubelland was goed en namen de klacht serieus. Ze gaan kontakt opnemen met de leverancier. We hopen snel iets te horen.

Goed product

Goed passende loungeset hoes, redelijk snel geleverd, blij mee.

Snelle en goede service

Pakket snel geleverd

Klantvriendelijke benadering en snel afgeleverd.

Terzake kundige en vriendelijke uiitleg en afhandeling

Was top!!

Alles was prima en op tijd!

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.