Gewoon TOP

Parasoldoek netjes ontvangen

Mooi op tijd geleverd

Drie rolgordijnen van nesling besteld alleen jammer dat er 1 anders is afgewerkt dan de andere 2 2 met grijs afgewerkt en 1 met zwart

Mooie Zweefparasol met voet!

Bestelling werd snel e erg correct geleverd. Mooie kwaliteit en ergblij met de verrijdbare voet van graniet.

Goed assortiment en fijne support

Goede, snelle levering. Toen bleek dat ik teveel had besteld kon ik via een antwoordnummer retourneren en werd het bedrag netjes terug gestort. Erg prettig!

Wij hebben een zweef parasol besteld en die is de volgende ochtend netjes voor onze deur geleverd. Parasol ziet er zoals verwacht prima uit.

Vlotte levering

Vlotte levering en goed verpakt

Mooie stoelen, en supersnel geleverd.

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Product voldoet exact aan de wensen tegen een goede prijs.

Mooi product, maar misleiding in levertijd en slechte klantenservice

We hebben op woensdagmiddag een parasol bij Tuinmeubellland besteld, vanwege de levertijd: vandaag voor 12u besteld is de volgende werkdag in huis. We verwachtten de parasol dus vrijdag te ontvangen, precies op tijd voor ons tuinfeestje zaterdag. Helaas bleek dat er in onze regio (Zwolle) pas die dinsdag geleverd kon worden. Dat viel erg tegen. Zet dan eerlijk op de site: levertijd afhankelijk van de bezorgdienst. Na hierover contact op te nemen met de klantenservice, werd dit - na twee weken - afgedaan als ‘we sturen het door naar de betreffende afdeling’. Jammer. De parasol was verder prima. Hopelijk wordt de misleidende tekst snel aangepast.

Prima op tijd en keurig afgeleverd

Zeer tevreden met onze nieuwe tuin meubels

Mijn schommelbank heeft veel beschadigingen!

Helaas ... ik had de reviews eerder moeten lezen. Vorige week een schommelbank besteld bij Tuinmeubelland. Bij de bezorging zag ik al dat de doos bijna uit elkaar viel en toen ik de bank wilde monteren zag ik heel veel beschadigingen. Ik heb toen foto's gemaakt en naar Tuinmeubelland gestuurd en natuurlijk geen reactie!!!!

Snel en goed geleverd

Goede en mooie winkel.

Goed, correct en conform afspraak

Vlotte verzending, mooi product, goed verpakt en voor een aantrekkelijke prijs!!

Zeer positief, heb t ook al in mijn vriendenkring aanbevolen als goed bedrijf.

Een top winkel met goede service

Zeer slecht

Nooit meer, duurt zelfs 2 weken voor je het geld terug hebt.

Kwalitatief goed product

Mooi product en op afgesproken tijdsblok geleverd.

Mooie zweefparasol MAAR

Mooi product tegen een scherpe prijs. Levering was goed en op tijd! Maar de boutjes en moeren die erbij zaten waren niet de goeie. Dus daarvoor moest ik zelf nog even naar de bouwmarkt.

Mooi product

Hele mooie dining loungeset zit heerlijk op tijd bezorgd

Helemaal goed!

Op tijd conform afspraak geleverd door een vriendelijke bezorger!

Prima product en aflevering

Het was wel lastig om het goede product te vinden op de site( parasol zonder voet en grondanker) maar dan verloopt het bestellen en afleveren prima

Goed contact, snelle levering, nette chauffeur

Omdat onze parasol was gebroken, moesten we snel een nieuwe! En graag ook nog weer dezelfde . Na wat zoek werk op internet naar een hawaii parasol 3x3, kwam Tuinmeubelland als de voordeligste uit de bus. Besteld en binnen 3 dagen geleverd. Heel fijn met dit stralende weer... Werd geleverd door een keurige vervoerder die ook nog hielp met het naar de tuin brengen, helemaal super. Echte aanrader dus

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel geleverd. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Gewoon zoals het hoort. Afspraak = Afspraak

X

Snel en zorgvuldig

Waren al geruime tijd opzoek naar vervangings stoeldoppen voor onze Ketler stoelen. Alleen tuinmeubelland heeft deze in het assortiment.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.