Inwasnt sure about accessories of the product and when reached out via online help the team was very helpful and fast! Shipment was also fast and prodyçuct is at great quality. Highly recommended!
Thank you for your positive words! Kind regards, Tessa - Tuinmeubelland
Hele goede service! En goede kwaliteit tuinmeubelen , parasols
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
Via WhatsApp werd ik uitstekend geholpen en is alles digitaal snel opgepakt.
Op tijd geleverd, Degelijk materiaal Vind het alleen erg jammer dat als ik bel met een klacht dat de pomp niet goed werkt, ik zelf contact moet opnemen met bestway Ik koop toch bij tuinmeubelland. Maar de klantenservice was wel vriendelijk
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Hopelijk heeft Bestway u kunnen helpen met de pomp. Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen dan horen we graag van nu. Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
Eerst verkeerde bestellig ontvangen daarna meerdere malen gebeld maar nog steeds niet opgelost krijg wel al 2x mail hoe mijn ervaring was nou bij deze.
Het is een heel mooie tafel alleen is het jammer dat ze de tafel op de stoep neer zetten op pallets,ik ben alleenstaand en heb mensen moeten regelen om de tafel naar achteren te krijgen.
Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat de levering niet gegaan is zoals u had verwacht. Bij onze standaard verzendmethode worden bestellingen boven de €50,- gratis tot aan de drempel bezorgd. Pas bij onze betaalde servicelevering wordt uw bestelling in de tuin (mits via buitenom bereikbaar) afgeleverd en wordt het verpakkingsmateriaal meegenomen. Ik hoop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan horen we graag van u. Ik wens u veel plezier met uw aankoop! Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
Aankoop is geslaagd. Afspraken met betrekking tot levering zijn ze niet nagekomen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Jammer om te lezen dat de afspraken omtrent de levering niet zijn nagekomen. Kunnen wij u nog ergens mee helpen of is het al opgelost? Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
De levering was helaas een dag te laat, maar er kwam een vriendelijke bezorger, die alles netjes afhandelde. Wij hebben zelf een fout gemaakt met de bevestiging van de onderste schroeven. Toen ik daar een vraag over mailde, kreeg ik een het en duidelijk antwoord. Helaas kwam ik erachter, dat de verkeerde parasol is geleverd. Ik had een vierkante parasol besteld, maar een ronde gekregen. Heb het vanwege een verjaardag zo gelaten, maar baal er nu toch wel ontzettend van. De parasol houdt niet genoeg zon tegen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat de verkeerde parasol bij u is afgeleverd. Zou u contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor het eventueel omruilen van uw parasol. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-6600200 of per e-mail via [email protected]. We helpen u graag verder! Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
We kochten een zweefparasol en vertelden dat we al een parasolvoet hebben. Toen de parasol werd afgeleverd en uitgepakt, bleek dat er een kruis-standaard onder zit. Een andere mogelijkheid is er niet. Je moet daarom nog vier tegels kopen. Helaas blijkt dan dat de voet zo is gemaakt dat alleen een tegel van 4 cm dikte past. Met veel moeite hebben we die uiteindelijk in Edam gevonden, want 50x50x4 is zeldzaam of moet je per 2,5m2 bestellen. In de winkel is over dit alles niets verteld.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat er wat onduidelijkheid is geweest over de parasoltegels. We zullen dit intern bespreken zodat hierover in het vervolg geen verwarring meer kan ontstaan. Mocht u nog vragen hebben dan horen we graag van u. Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
Makkelijk besteld, goede actieprijs, geleverd zoals beloofd.
Prima product, makkelijk in elkaar gezet en snel geleverd.
Niet tevreden omdat het ook duurde voordat we het bankje ontvingen. De bezorger kon ons adres niet vinden??? Toen we uiteindelijk het bankje ontvingen en gingen monteren misten we onderdelen zoals 5 x C + schroeven. Het staat maar is fragiel. Het betreft Parkbank Lattice L126. We hebben het maar zo gelaten omdat het bankje puur voor de zier is maar het valt dus wel tegen!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat het niet helemaal naar wens is verlopen. Kunnen wij u nog ergens mee helpen of is het inmiddels opgelost? Met vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
Alles was prima in orde
Fijne ervaring, alles supersnel
Vlotte levering en goed verpakt.
Na 5 dagen het verkeerde artikel geleverd. Retour process was niet makkelijk en wel na 9 dagen pas reactie om het om te ruilen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat het niet helemaal naar wens is verlopen. Is het inmiddels helemaal opgelost of kunnen wij u nog ergens mee helpen? Met vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland.
Op zeer correcte wijze als klant op de hoogte gehouden van het verzenden van mijn bestelling. De levering is op het juiste moment aangekomen!
Binnen de aangegeven tijd geleverd.
Topservices levering binnen 24 uur en correct afgeleverd , prijs is zeer goed. Compliment
Hartelijk dank voor uw positieve review, vriendelijke groet Nienke / Tuinmeubelland.
Wij zijn erg blij met onze parasol en met de wijze van bestelling en levering, dit verliep soepel en snelle en nette levering, tot in de achtertuin geleverd, waren wij zeer tevreden over.
spa besteld, ene dag besteld.....volgende dag geleverd. prima service....
Super goed en fijn geholpen aan de telefoon
Ik was op zoek naar een parasol doek voor een Zweefparasol Ik wist het merk niet meer Via meerdere mails kwamen we eruit en heb ik toch nog een schitterende parasol Zoveel service heb ik nog niet meegemaakt
Onze ervaring is dat het snel verzonden is en dat we alles goed en snel hebben ontvangen
Beste Anoniempje, we hebben geen winkel in Amersfoort (of tv reclames..) ;-), dat is onze concurrent Kees Smit in Amersfoort. Tuinmeubelland zit in Dronten, Veghel, Zaandam en Hardenberg. Klopt de review? We stellen het op prijs als we u een keer mogen begroeten in één van onze winkels en als de review nog een keer bekeken kan worden. Vriendelijke groet, Nienke, Tuinmeubelland
Originele beoordeling
De service is redelijk, in de winkel( Amersfoort)kunnen ze vriendelijker en meer socialer zijn. Spullen wel goed optijd geleverd alleen moet je het een en ander wel in elkaar zetten en dat voor het geld, terwijl je op tv ziet dat alles kant en klaar aangeleverd wordt, in werkelijkheid is dit dus niet. Begin niet over korting want dan beginnen ze geïrriteerd te raken. Kwaliteit van de spullen voor wat we er voor hebben betaald kan beter, kussens zijn na een kleine paar maanden al ingezakt. Overal, redelijk maar er zijn zeker wel verbeter punten.
Goed op de hoogte gehouden over de bezorging
De Donge 2
8253PT Dronten
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.