Prima levering en snelle actie bij een probleem!

Wij hebben onze lounge-set via Tuinmeubelland en na (snelle) levering bleek er iets niet goed aan een van de banken. Deze werd probleemloos vervangen door een andere. Ook de hoes voor de bank werd snel geleverd toen deze na de laatste storm spoorloos bleek.

Via internet wat gekocht, snel en netjes thuis afgeleverd

Helemaal prima!

De hoezen zijn van perfecte kwaliteit en ook de maatvoering is correct. Nu kijken hoelang dat ze het vol gaan houden in ons klimaat. Tot dusverre heel tevreden.

Ik ben vriendelijk geholpen om een nieuw dak voor de schommelbank te kopen alleen jammer dat het een beetje lang duurde maar voor de rest kan ik een ieder aanraden om hier je tuinstoelen te kopen.

Onze vraag is in een keer opgelost

We hadden een beschermhoes online besteld, maar dat bleek de verkeerde maat te zijn. We konden probleemloos in de winkel omwisselen.

Helemaal prima

Mijn ervaring van bestelling en leveren is uitstekend.

Maar helaas heb ik vorige week een klact moeten indienen dat het op en afdraaien mechanisch niet goed functioneert bij het opdraaien hoor ik geen ratel geluid en het laatste stuk gaat heel zwaar, en bij het weer naar beneden draaien gaat zo zwaar zodat mijn vrouw dit niet gedaan krijg. Ik heb dan ook dit gemeld en wacht op een antwoord hopelijk komt er zsm een oplossing zodat ik de parasol weer gebruiken kan Met vriendelijke groeten, André Stavinga

Top geregeld

Super geregeld en mooie stoelen

Voldeed niet aan de afbeelding welke strak en gelakt er uit ziet

Ruw hout en vlekkerig/kaal, moet ik nu zelf schuren en lakken. Te prijzig voor kwaliteit!

Hele goede service

Na 3 jaar was mijn lounchset versleten. Deze set was niet meer in gebruik bij tuinmeubelland. Kon een andere kiezen met 30% korting. Kreeg zelfs op een afgeprijsd artikel deze korting. Top!!! En binnen een paar dagen kosteloos geleverd.

Keurige oplossing en aardige mensen!

We hadden bbq besteld, maar na 2 weken wachten (stond netjes aangegeven bij het product) een dag voor levering een mail dat de bbq niet leverbaar was en dat we ons geld terug zouden krijgen, maar dat wouden wij niet dus klommen in de telefoon en kregen een aardige medewerker aan de lijn, ik weet haar naam niet meer. Er was een oplossing voor ons dat was een ander model bbq met een kleine extra betaling konden we die krijgen, ook kregen we er een spatel art bij en een hoes voor over de bbq, de volgende werkdag kon hij al geleverd worden, inmiddels al meerdere keren gebruikt. We zijn erg tevreden over de service en hoe het probleem werd opgelost!!!

Top geregeld na mijn melding dat spullen beschadigd waren

Vriendelijk te woord gestaan

Hoewel ik teleur gesteld ben dat een omgewaaide paraplu welke ik 2 maanden geleden had aangeschaft, hierdoor beschadigd, niet onder garantie valt, werd ik vriendelijk te woord gestaan en is gekeken naar een oplossing waar ik mij in kan vinden.

Doen wat ze belovende

Bestellen, betalen en volgende dag ontvangen

Uitstekend!

Duidelijke website waarop bestelling gedaan. Hele vriendelijke bezorger!

Klachtenafhandeling

We hebben een tuintafel gekocht, die bij uitpakken uit de verpakking beschadigd blijkt, foto gemaakt en klacht ingediend. Bij latere verdere uitpakking en inspectie blijken nog meer plekken beschadigd te zijn. Ook deze - weliswaar iets later - gemeld als klacht. We hebben bericht dat de klachten zijn ontvangen, echter nog geen oplossing. Wel wordt ons meteen gevrragd Tuinmeubelland te waarderen. Dat is te vroeg, eerst maar ns afwachten hoe de klachten afgehandeld worden, dan pas kan er een waardering volgen

Prettig geholpen maar kostte wel heel veel

Super dat ik geholpen was met een vervangend onderdeel voor onze defecte parasol van €499,- We moesten de hele zwengel-unit vervangen voor €150,- Het defecte onderdeel echter (een spoeltje van gietijzer) kan niet meer kosten dan €0,50… maar deze was niet los verkrijgbaar… Dus al met al een megadure oplossing, maargoed, alsnog beter dan een complete parasol aanschaffen… Bedankt voor de service Tuinmeubelland

PRIMA

Woensdag besteld, helaas pas maandag in huis ipv vrijdags. Prima levering met goede communicatie als je niet thuis bent kan pakket bij buren afgegeven worden.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Het bestelproces was eenvoudig en we hadden de bestelling binnen de toegezegde termijn in huis. Helaas had de verpakking wat schade, maar de parasol erin was gelukkig prima in orde.

Gebeld met een vraag en het juiste antwoord snel gekregen

Onze parasolhoes was toe aan vervanging maar ik kon niet kiezen welke ik moest bestellen online. Ik heb gebeld en ze konden mij vertellen welke ik in het verleden had gekocht. Zeer vriendelijke te woord gestaan.

Goede en vlotte levering

Produkt voldoet goed aan de verwachting, zeer vlotte levering en goede communicatie over tijdstip van levering. binnen twee dagen

Goede website

Goede producten tegen normale prijs, ook het bericht dat de bestelling door omstandigheden later zou worden afgeleverd was een prima aanvulling op de service.

Ongelukkig

Telefonisch contact gehad vooraf aangaande de aankoop van bbq of deze spoedig geleverd zou worden. Zou binnen 2 dagen gebeuren. Na de bestelling in volle verwachting… tevergeefs.. via track en trace van vervoerder kwam er geen enkele update. Contact opgenomen met vervoerder, deze gaf aan geen Bbq geleverd te hebben gehad van verkopende partij. Daarmee gesproken en deze vertelde het te gaan uitzoeken. Na 6 uur wachten opnieuw contact opgenomen. Een andere medewerkster vertelde mij dat zij opnieuw de bbq kon versturen naar vervoerder, maar zou ik de bbq 4 dagen later ontvangen. Bestelling geannuleerd! Dit zou schriftelijk bevestigd worden, wat uiteindelijk na zelf bellen 4 dagen later gebeurde. Terugboeking moet nog komen.

Goed en simpel

Goede website. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Tevreden.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.