Snelle levering!

Zéér ontevreden over DPD Nederland!!!!!

Hebben er meer dan 15 dagen over gedaan voordat ze begrepen dat ze steeds het verkeerde huisnummer gebruikte en daarna vergaten het door te geven aan DPD België. Gisteren heeft DPD België het correcte huisnummer gekregen en vandaag binnen de tijd is mijn stoel geleverd. Heel tevreden over Tuinmeubelland ze hebben alles in het werk gesteld om ze het euvel duidelijk te maken en zijn samen met mij uiterst geduldig gebleven waarvoor mijn dank. Zij verdienen een score van 10.

Meerdere keren vertraging van lounceset onderdelen.

Eerste keer vergeten ze de order te plaatsen waardoor vertraging optreedt. Daarna opnieuw vertraging van de te leveren onderdelen, doordat containers met inhoud met vertraging uit China moeten komen. Er wordt door Tuinmeubelland niet gecompenseerd. Zeer slecht en teleurstellend. Ik bedenk me nog wel drie keer voordat ik ooit weer iets bestel bij Teunmeubelland

Geen problemen ondervonden bij bestelling en levering, ging vrij soepel. Ook het meubel zelf van prima kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten.

Sevice tot de voordeur goed

10 juni zou de parasol geleverd worden. Geen mail ontvangen van Tuinmeubelland of de bezorger, Drie kwartier aan de lijn gehangen(10.45-11.30), en kreeg toen de mededeling dat tussen 12.15 en 14.45 geleverd zou worden. Om 16.00 uur weer gebeld, en de mededeling was stuur maar een mail. Ik ben de hele dag thuis gebleven. Schandalig deze behandeling, zeker als je ook nog niets laat weten. Graag een nieuwe afspraak en graag op tijd.

Afspraak is géén afspraak

In de winkel in Veghel aangekomen bij de verkoopster met de stoelen die we graag wilde hebben afgelopen zaterdag. Ik vroeg haar om te kijken of deze stoelen op voorraad waren zodat we niet te lang hoeven te wachten op de levering. Verkoopster 'ze zijn op voorraad dus over 2 weken heeft u ze'. 2 dagen later krijg ik een e-mail: uw bestelling is vertraagd en zal 4 weken later binnen komen i.v.m. shipping uit China etc. etc..... We hebben deze aankoop bewust gedaan vanwege de belofte voor een korte levertijd en dan komt dit bericht.. Overigens na het bellen van de klantenservice wordt begrip getoond en snappen ze mijn ontevredenheid en werd ik vriendelijke en begripvol te woord gestaan. Qua winkel service/beloftes een dikke vette 1 en qua klantenservice een 7 wat me uit doet komen op een 4 voor de winkel. Ik begrijp dat het lastig is met corona maar dan moeten er geen beloftes worden gemaakt.

Prima leverancier met goede producten

Al eerder producten bij Tuinmeubelland gekocht en goede ervaring. Ook deze aankoop paste weer goed bij ons, makkelijk uit kunnen zoeken op de website, bestelling en levering volgens gegeven informatie. Prima dus.

Waardeloos bedrijf!!!

Wacht precies al een jaar op een nieuw blad voor mijn tafel. Onderstel is gewisseld doordat het ging roesten, keurig geregeld. Maar doordat die jongens de stelbouten niet goed hadden gesteld is het natuurstenen blad gescheurd. Op 11-06-20 gemaild, nu z’n 25 mailtjes verder en een hoop valse beloftes wanneer het nieuwe blad kwam ( oorspronkelijk week 15 ) nog niks. Kortom waardeloos!!

Slechte (GEEN) communicatie

Mijn bestelling geplaatst en zou de volgende dag geleverd kunnen worden. Dit kwam mij niet uit en ik koos bewust voor een week later, op mijn vrije dag zodat de bezorger niet voor een dichte deur staat. Jullie hebben een week de tijd gehad om de bezorging te regelen en wat denk je? Het pakket komt een dag na mijn keuze. Waarom geef je die optie dan? Je hebt een week de tijd gehad? Oh ja, geen enkele communicatie mogelijk want dit bedrijf is niet bereikbaar. Telefonisch blijf ik in de wacht staan en op mijn e-mail wordt niet gereageerd. Slechte service, nu al.

Komen afspraken niet na

Wij hebben een loungebank besteld. Deze kwam binnen met de verkeerde poten, deze moesten dus weer opnieuw besteld worden. De poten waren NIET binnen op de afgesproken datum. Daarnaast is het bij de klantenservice erg druk meer als 30 minuten aan de telefoon moeten wachten. Al met al een hele slechte ervaring en ga hier niets meer kopen.

Schommel bank niet bij hun bestellen! Niet doen

Schamen jullie niet van de schommelbank die jullie verkocht hebben!? De kwaliteit en materiaal vallen uit elkaar bij het monteren… ik heb ook een zwarte besteld krijg ik een grijze!!! Waar zijn jullie mee bezig! Ik wilde terug sturen maar de doos was gestuurd en geen zin …. Ik ben erg boos op dat zo een grote bedrijf die ik vertrouwde zo iets kan doen … deze bank is niet de kwaliteit die jullie hadden!!! Maar wel onder hetzelfde naam wordt verkocht!!! Klanten koop absoluut geen schommel bank bij hun oplichters!

Bestellen , betalen , leveren , zoals het hoort.

gemakkelijk te bestellen via de web shop

Goed product voor een goede prijs. Snelle levering aan huis.

Prima, goede snelle levering

Alles voldeed aan onze verwachting

Snel en netjes geleverd

Een hoes voor onze parasol besteld. Ging makkelijk en.hij werd snel en netjes geleverd

super

Super snel en netjes geleverd

heel goed

goed materiaal en snel geleverd

Snel en goed

Mijn Keter tuinkist was snel geleverd en het is een prima kist.

Topservice

Bezorgd volgens afspraak en de bezorger heeft de lounge set netjes op zn plek gezet !

Goede en snelle levering

Levering te volgen met track and trace en middels sms. Erg fijn en transporteur was klantvriendelijk.

Oplossingsgericht !

Na snelle levering was Parasol beschadigd tijdens transport… binnen twee dagen een compleet nieuwe!! Top!

Volgens afspraak geleverd.

Telefonisch goed te woord gestaan door medewerker. Ik had een vraag over een online te bestellen tuinset. Telefoon werd snel beantwoord, kreeg duidelijke uitleg. Tuinset daarna via de website besteld.

Alles goed

Snel en goede kwaliteit

Mooi buiten vloerkleed van goede kwaliteit en snelle service

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.