Goede service nettjes snel geleverd

Nettjes snel geleverd

Prima levering en service

Erg blij met de stoelen.

Alles volgens afspraak gegaan

Heb bij tuinmeubelland een Lay-z-spa gekocht nadat ik bij de makro had misgegrepen. Het was redelijk goedkoop en zag er ok uit en besteld, daarna pas recenties gelezen en dat zag er niet altijd goed uit. Ook de transporteur kwam er niet best af. Maar op de aangekondigde dag stond er een vrachtwagen iets verderop, de chaufeur beldde nog eerst op omdat er iets mis was gegaan met invullen adres maar kwam prima op tijd dus aan. Grote doos voor het tuinpad afgeleverd, chauffeur bood nog aan om te helpen maar ik zei stoer dat het niet nodig was ;-) Bad is prima afgeleverd, zelfs met omdoos er nog onbeschadigd omheen. Gewoon alles netjes op tijd en prima afgeleverd dus. Ik ben erg tevreden

Vriendelijke bezorging

Topservice

Heb reeds mail gestuurd dat ik zeer tevreden ben over jullie service en produkten !

voor herhaling vatbaar

Snelle reactie op mail, jammer dat in webshop de voorradigheid niet wordt weergegeven.

Prima geen klachten

Goede en snelle levering. Geen problemen ervaren

Helaas te lange levering

Ik had een parasol besteld en zou deze maandag 7 juni geleverd krijgen. Dinsdagochtend gebeld, aardige man aan de lijn. Hij vond het vreemd, er was hoogstwaarschijnlijk iets fout gegaan. Daarna kreeg ik mijn bestelling de woensdag. Product is prijs kwaliteit verhouding oke

Snelle service . Kwaliteit tuinmeubelen zeer goed.

Helemaal goed!

Nadat ik mijn parasol had besteld las ik wat referenties. Waar ik toch wel van schrok. En als ik die eerst had gelezen had ik waarschijlijk niet hier besteld. Maar niks dan lof. Afspraken 100% nagekomen. Puntgave parasol, correcte vriendelijke chauffeur. Dus gewoon helemaal goed!

Prima verzorgt

Levering volgens verwachting, chauffeur was boven verwachting.

Alles netjes op tijd geleverd.

Levering zoals afgesproken.

Mooi dienblad.

Ruime keuze, duidelijk verhaal vd verkoper.

Snel keuze kunnen maken uit een uitgebreid aanbod. Jammer dat er weinig voorraad was van de diverse tafelbladen. Levertijden tot september...

zeer tevreden

vlotte levering en keurig ingepakt en tevreden over de tuinstoelen

Zeer goede klantenservice aan de lijn, hebben een uitstekende partytent gekocht van zeer goede kwaliteit, een goede aanrader.

Misleidend en bijzonder onvriendelijk klantenservice

Parasol met voet besteld met levering op de volgende werkdag, parasol ontvangen, voet niet. Het heeft hun 3 dagen gekost om achter te komen dat de voet niet op voorrad is en na 2 weken weer leverbaar. Ik heb 4 keer met ze gebeld, en elke keer langer dan 1/2uur gewacht om iemand te spreken en te horen dat ze nog geen informatie over de bestelling hebben. In het laatste gesprek, de mevrouw van de klantenservice was bijzonder onbeschoft, liet me niet eens een zin afmaken en heeft de telefoon neergelegd. Ik heb de bestelling online geannuleerd en wil met deze bedrijf nooit meer iets te maken hebben.

Zeer slechte service!

Wacht al een week op mijn bestelling!! De klantenservice kan maar niet zeggen wanneer het geleverd wordt omdat ze zeggen geen direct contact met het magazijn te hebben en steeds moeten mailen. Ook beloven ze mij steeds terug te bellen. Ook deze belofte komen ze niet na. Kortom zeer slechte service die niet van deze tijd is!!

Slechtste bedrijf ooit

Slechtste bedrijf waar ik ooit een bestelling heb geplaatst. Ik heb een half jaar geleden een louncheset besteld. De levertijd was 1 maand, maar de levering is 5 keer verplaatst. Eerst naar 21 april, toen 3 mei, 11 mei, 4 juni en daarna naar 8 juni. Ik ben best geduldig, maar dit ging me echt te ver. Ik wou weten waar ik aan toe was, dus nam ik telefonisch contact op. Na 25 minuten in de wacht te hebben gestaan, kreeg ik te horen dat het nog niet zeker was of de louncheset echt 8 juni geleverd kan worden. Ik vroeg of ze mij een ander louncheset zouden kunnen leveren, omdat er op hun site genoeg staan waarbij staat dat ze de volgende werkdag geleverd kunnen worden. Dit was niet mogelijk. Er waren 2 opties, of wachten of de set 8 juni geleverd zou worden, of mijn geld terug. Een andere oplossing of tegemoetkoming was er niet. Uiteindelijk heb ik 5 keer vrij gevraagd van mijn werk en zit ik nog zonder louncheset. Hopelijk krijg ik mijn geld wel terug binnen de beloofde 5 dagen.

De bestelservice klopte niet.

Slechte ervaring met het leveren van de bestelling. had een 5-delige loungeset besteld met beschermhoes en schoonmaakset. Op de dag van levering echter alleen de beschermhoes en schoonmaakset ontvangen en geen 5-delige loungeset. Hiervoor nog 3 keer moeten bellen en later een week erna alsnog de loungset ontvangen. Er is overigens niks mis met de loungeset. Hij zit heerlijk.

Slechte service

Een Hawaii S Parasol en parasolvoet gekocht. Netjes uitgepakt uit doos, maar na het optuigen bleek deze toch te groot en onze loungeset met laaghangende zon totaal niet te dekken. Klantenservice gebeld die kon vertellen dat we bij omruiling 20 euro retourkosten moesten betalen. Naar de winkel geweest in Zaandam, nieuwe parasol gezien en weer de klantenservice gebeld. Ondanks keurig ingepakt in doos, moet er opeens 80 euro betaald worden voor retourkosten!! En er was geen discussie mogelijk. Belachelijk! Onder het mom van: "we kunnen hem niet meer nieuw verkopen". Inmiddels is die opgehaald en de chauffeur was uitermate verrast over hoe de pakketten weer waren ingepakt. De dozen van de nieuwe omgeruilde parasol zagen er slechter uit.. al eerder een BBQ en een lounge set gekocht. Door dit grapje, was dit mijn laatste product daar.

Snelle en goede service

Ondanks waarschuwing kans op latere levering binnen 2 dagen geleverd, één stoel bleek beschadigd, binnen week nieuwe ontvangen, superfijn!

Positief verrast

Ik had op trust pilot wat slechte ervaringen gelezen, dus was een beetje huiverig om te bestellen, maar ik ben positief verrast. Ik kreeg netjes een dag van te voren en op de dag van levering een mail met hoe laat de set geleverd zou worden en de set bevalt prima

Alles naar wens

prima geregeld

Na het plaatsen van de bestelling, meteen een bevestiging en een mededeling aangaande de levering. Alles keurig op tijd en door een correcte bezorger bij ons afgeleverd. Heel erg blijk met de 4 stoelen. Fijne kwaliteit. Chappo!!!!!!

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.