besteld, 2 dagen later bezorgd, leuke stoelen

Bestelling zeer correct en snel afgehandeld.

Zie bovenstaande.

Product doet aan alle verwachtingen, en geleverd op de afgesproken dag!

Goede kwaliteit loungeset, achteraf ben ik niet goed geinformeerd.

De loungeset zelf is goed maar de ervaring met Tuinmeubelland geef ik geen 5sterren. Ik heb de Coba loungeset gekocht in de showroom Zaandam. Daar staat een witte met mosgroene kussens en een grijze met grijze kussens. Wij vroegen de verkoopster om een wit meubel met grijze kussens, maar dat kon niet volgens haar. Achteraf zie ik op hun website dat de meubel gewoon bestelbaar is zoals ik hem wou. Erg zonde en een gemiste kans

Jammer dat ik geen mail heb ontvangen ivm tijdstip van de bezorging

Razendsnel geleverd, uitstekende kwaliteit/prijs verhouding

Goed!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Bestelling op tijd keurig af geleverd. Product is volledig naar wens.

Geen reactie op klacht

Tweeënhalf week geleden loungeset binnengekregen, was beschadigd , via de site klacht ingediend met foto's, daarna niets meer gehoord .

Prima service, mooie set

Werd perfect geholpen nadat een aflever adres plotseling gewijzigd moest worden.

Snelle levering met duidelijk contact hierover. Stoelen (Box) zijn prachtig, mooi stevig en iets zwaarder, zodat ze niet bij de eerste de beste wind omver gaan. Goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Prima service, snelle levering

Telefonisch en per mail prima ondersteuning ontvangen bij het plaatsen van een bestelling die mee naar het buitenland moest. Heel vriendelijk personeel!

Snel geleverd en goede prijzen

Onze keter kussenbox werd snel bezorgd en de prijs is prima.

Geen service, geen reaktie op retournr #80

Kleuromschrijving komt niet overeen met de kleur. Had ik maar naar de afbeelding moeten kijken was het antwoord. Moet nu zelf de verzendkosten van €25 betalen, slechte service. De retour aangemeld maar nog steeds geen antwoord. Retournr #80. Stoelen staan nu al 13 dagen in de schuur. Straks is de retourtermijn verstreken.

Alles goed opgelost

Was een probleem met de vervoerder maar dat hebben ze geweldig voor mij opgelost

Hele snelle levering. Toen onze loungeset schade had en wij dat via de mail meldde, hadden we snel een antwoord terug. Onze schade kon geen kwaad volgens hen, maar om ons tegemoet te komen kregen we een waardebon van 25 euro binnen jaar bij hun te besteden. Daar zijn wij dan minder content mee. Want wat moet je binnen een jaar aanschaffen als je net een compleet nieuwe loungeset gekocht hebt? Dus de compromis kan stukken beter.

Heel goed hulp gekregen

Mijn pakket was bij de bezorger zoekgeraakt maar ik ben heel goed geholpen bij de klantenservice van Tuinmrubelland.

Helemaal tevreden!

Wij hebben vorige week een loungeset gekocht in Zaandam, en werd al binnen een paar dagen geleverd! Niks op aan te merken. Ook het bezorgen ging perfect! We werden via sms op de hoogte gehouden wanneer de set geleverd zou worden. Ook de chauffeur van het transport bedrijf was super vriendelijk! Bij het uitpakken miste we helaas een zitkussen, dus contact opgenomen en vandaag werd het kussen bezorgd! Kortom, wij zijn zeer tevreden met de service en kwaliteit van tuinmeubelland!

Goed is goed

Prima prijs-/kwaliteitsverhouding

Waardeloos

Ze weten niet wat kleur is. Heb antraciet stoelen besteld en krijg zilver grijs. Moet hiervoor vervolgens ook nog verzendkosten betalen. Ze hebben zelf een fout gemaakt en laten de klant daarvoor betalen. Aan de telefoon om het uit te leggen heel autoritair en laag dunkend. Beslist geen aanrader om je spullen te kopen, ga liever ergens anders naartoe waar je wel als mens behandeld wordt. En niet als een stuk stront . BLIJF WEG, VAN DEZE WINKEL!!!!

Snelle levering, maar..

Levering was binnen 24 uur na bestelling maar de Track&Tracecode moest ik zelf telefonisch opvragen.

Boven verwachting.

Snelle afhandeling er is aan al mijn verwachtingen voldaan.

Erg tevreden

Bestelling snel geleverd en prachtig product zo te zien

Heel snel geleverd. We hebben de jacuzzi nog niet staan. Dat hopen we snel te doen.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.