Super goed

Snelle levering. Heel vriendelijke bezorger. En alles mooi verpakt zodat de stoelen in perfecte vorm toe kwamen. Top

Helemaal tevreden met onze nieuwe tuinset

In lockdown alvast voorbereiden op het tuinseizoen: de website was prima, er was zelfs een handig filmpje van de tuinset gemaakt van alle kanten. Afmetingen klopten ook helemaal. Afgeleverde product was ook zoals op de foto’s. De service van de bezorging was ook helemaal top! Kortom, heel erg tevreden over hoe het allemaal gegaan is!

Geen opdringerige verkopers, en deskundig advies.

Prima produkten

Goede service, snelle levering

Mooie kwaliteit en goede prijs voor de kussenset

Snelle reactie en goed geregeld.

Wij hadden een tuinstel voor kinderen besteld. een tafel met 2 stoelen. Er was 1 kussen geleverd in plaats van 2. Na onze melding was dit binnnen 1 week hersteld. Perfect geregeld en de medewerkers hebben hierop super gereageerd. Ik zal Tuinmeubelland bij iedereen aanbevelen.

Positief

De bestelling werd correct en volgens afspraak afgeleverd. Het bestelde artikel (balkonset) bleek bijzonder goed verpakt waardoor (transport)schade vrijwel uitgesloten is. Een aanrader.

Op tijd geleverd, goed verpakt en netjes afgeleverd.

Goede service, in de tuin gezet. En het was precies wat ik zocht, mooie set tuintafel en tuinstoelen. Aardige bezorger ook.

Keurige tafel en op tijd bezorgd.

Ben blij met met tafel. Keurig op tijd geleverd.

prima producten en prima service

snelle en goede levering

Goed en snel

De bezorging was uitstekend en de schommelbank was goed verpakt en gemakkelijk in elkaar te zetten. Jammer dat het dakje niet apart te bestellen is.

Prima materiaal

Snelle levering goede service

Ik heb het idee dat er wat gerommeld word met de producten

We hebben twee tuinstoelen bestelt en een tafel ,toen het binnen kwam miste de tafel die is later gebracht dat was goed. Maar de ene stoel was anders ingepakt dan de andere stoel ook waren van de ene stoel de zakken al open van de kussens en miste het anti slipmatje.Ook zat de stoel onder een laagje stof,ik heb gevraagd of het geen showmodel was maar de mevrouw verzekerde mij van niet,maar ik heb mijn twijfels. Als ik nieuwe stoelen bestel en de volle prijs betaal verwacht ik ook dat het nieuwe stoelen zijn en geen showmodellen,want op showmodellen (waar iedereen al op heeft gezeten)verwacht ik een korting.Die zijn immers gebruikt!!

Goed bevallen

Goede levering met behulpzame chauffeur. Beschrijving in elkaar zetten wat onduidelijk maar contact met leverancier was prettig en snel opgelost. Wij zijn erg tevreden met loungeset.

Echt aanrader hele mooie spullen en goed geholpen vriendelijke personeel.

Hele mooi winkel met echt top spullen.

Helemaal goed

Snel besteld en snel geleverd, helemaal tevreden.

Allemaal hartstikke goed gegaan

Order makkelijk geplaatst, snel geleverd allemaal top.

Snelle levering, aardige chauffeur!

Snelle levering, chauffeur kwam iets buiten het tijdvak, geen probleem verder.

tevreden klant

Een parasol en parasolvoet besteld. Snelle levering. Er bleken bij levering wat plastic onderdelen kapot. Na mailcontact zijn deze vlot, nieuw naar ons opgestuurd.

Service TOP , Klantvriendelijkheid TOP

Vorig jaar april, Lounge Tuin-set , losse stoelen en diverse vovers voor over de meubelen besteld. Voor de winter in november de hoezen over de meubelen gedaan . Nu in april bleek dat de grote lounge tuin-set hoes op de naad een scheurtje ontstond. Tuinmeubelland : geen gezeur , mag niet voorkomen u krijgt een nieuwe ! TOP service, TOP klantvriendelijkheid, TOP producten ,TOP

Topservice

Zaterdag tuinset besteld, dinsdag geleverd. Tafel was beschadigd. Geen discussie, zeer klantvriendelijk door Tuinmeubelland een voorstel gedaan. Nieuwe tafel gekregen. Alles snel en klantvriendelijk afgehandeld.

Slecht

Ben nu al meer dan een maand bezig met beschadigde spullen service is driekeer nul

enigzins teleurstellend

Doorsnede steel parasol klopt in werkelijkheid niet met op de site vermelde doorsnede.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.