alles prima geregeld

Werd goed op de hoogte gehouden, ook toen er onduidelijkheid was over de zending enz. geen smoesjes en eerlijkheid gewoon zo als het moet zijn.

goede service, product lastig in elkaar te zetten

De levering via Tuinmeubelland was geheel volgens afspraak. Het tuinbankje was lastig in elkaar te zetten, de schroeven waren moeilijk in te draaien, de bijgeleverde sleutels waren snel krom. Uiteindelijk heb ik andere schroeven moeten kopen, omdat de gaten niet meer pasten. Ik had voor 200 euro een net iets betere kwaliteit verwacht

Gemiddeld

Prima stoelen, op tijd geleverd maar de vervoerder wilde de pallet waarop de doos stond pertinent niet mee retour nemen. Belachelijk om de klant op te schepen met dit transport materiaal.

Op voorraad, probleemloos besteld en geleverd

Beste prijs gevonden, probleemloos besteld en geleverd. Gekozen voor extra service voor afvoeren van verpakking, dat was idd nodig!

Mijn bestelling is juist bezorgd

Prima gedaan

Mooie tuintafel.

Ik ben zeer tevreden over mijn tuintafel. Ziet er nog mooier uit in de tuin.

Snelle en vriendelijje bezorging!

We hadden 1 stoel te kort geleverd gekregen en deze werd zinder problemen binnen 2 dagen nog nabezorgd. Top bedrijf en service!!

Mooi product snelle levering

Product kwam goed overeen en werd heel snel geleverd.

Goede ervaring bij de eerste bestelling

Toen ik mijn eerste bestelling deed de parasol dat ging goed ik bestel er later een voer achteraan maar helaas niet op de afgesproken dag geleverd maar heb al wel de bon waar men aangeeft deze is tevens mijn garantie bewijs wel garantie maar geen produkt wel wat lastig

Uitstekende levering van onze bestelling, snel bezorgd, goed verpakt, goede informatie.

Top service!

Had beschadigde stoel geleverd gekregen die hebben ze omgeruild. Ben nu superblij met mijn nieuwe stoelen. Top service.

Leuk bankje

Leuk bankje en op tijd geleverd.

Zeer tevreden over de kwaliteit & levering.

De bank is op de aangegeven datum geleverd. Is mooi, zit goed.

Mooie service

Top product

Heel goede service en snelle levering!

Prima afhandeling vanaf de bestelling!

Prima. Ook goede info over verzenddatum en transporteur

Goede afhandeling

Prima bedrijf.

Goed produkt geleverd in een snelle tijd.Alles naar tevredenheid.

Was snel binnen. En goed.

Heldere website snelle levering.

Heb hier een tuinsetje gekocht voor in de voortuin (tafel met 2 stoelen en voetenbankjes). Eerst even gebeld of deze op voorraad was en zeer vriendelijk te woord gestaan met de bevestiging dat deze op voorraad is. Besteld en 2 dagen later al bezorgd in Zuidland door een zeer vriendelijke chauffeur. De omschrijving op de site klopt met het geleverde.

Snel geleverd en ziet er heel mooi uit

Besteld en heel snel en keurig ingepakt geleverd. Tafel heel snel in elkaar te zetten.

Goed product en snelle levering

Goed en snel

Heel goed.

Er was iets misgegaan met mijn tuinstoel hoezen gelijk werden er nieuwe opgestuurd die ik 2 dagen later kreeg. Hele goede service. Dank daar voor.

Goed opgelost

In het Tafelblad zat een scheur bij levering. Is snel opgelost door een andere tafel op te sturen en de oude mee te geven aan de bezorger

Heel positief!

Advies,levering en kwaliteit goed op orde.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.