prettig geholpen

Snelle levering en goede prijs.

De website deed het niet altijd even goed. Maar eenmaal besteld een goede levering en mooi product!

Prima service en dito bezorging!

Prima bedrijf met kwaliteit tuinmeubelen

Online besteld zonder van te voren het tuinset te hebben gezien. Prima aankoop geweest. Service Prima en snelle levering.

Duidelijk en snel

Ik wilde al een tijd een tuinmeubel kopen maarja de winkels waren dicht en ik was bang dat het niet zou passen op de plek waar ik wilde. Nu stonden er ol de website heel duidelijke afmetingen bij waardoor ik het toch aandurfde te kopen. Hele snelle levering, de volgende dag al in huis. Fijne aflevering. Super blij mee!!

Leveren conform afspraak

Tuinmeubelland leveren de artikelen conform afspraak, helaas wel maar tot aan de voordeur, Dit is lastig als je een grote bestelling hebt en in een appartement op de 2e etage woont. Het zou prettiger zijn als dit ook anders geregeld kan worden! Verder was alles goed.

Snelle en goede levering, duidelijk in communicatie.

Prettig!

Waardeloze klantenservice , tafel na 2x gebruiken al dof

Vorige jaar einde zomer , mooie set besteld met hoekbank en tafel. Bij de verkoop moest het allemaal snel snel want was nog al druk. Set besteld en bij ons laten afleveren , ging ook al niet soepel want bezorger flikkerde letterlijk de spullen achter bij ons neer en succes ermee want ga het niet in de tuin zetten. vervolgens set in elkaar gezet en bij elkaar denk ik maand buiten gestaan en toen werd het slechter weer , set netjes opgeruimd en onder het bij tuinmeubelland aangekochte zeil (€100) netjes weg gezet. Om 2 weken geleden set onder het megazeil vandaan te halen zien wij dat de tafel doffe plekken bevat. lijkt me niet de bedoeling. Foto's gemaakt en naar klantenservice gemaild. Wat een waardeloze klantenservice is dat zeg niet normaal . Telefonisch niet te bereiken ivm thuis werken wat een grap! Gister laatste mail ontvangen van ze dat ze vinden dat het krassen zijn en ze me wel een spuitbus opsturen. Nogmaals wat een grap. ik ga maar weer in de wacht staan om 09.30 uur en kijken of ze het kunnen oplossen. Werkelijk wat een waardeloze toko!

Super service!

Super service, heel fijn contact gehad via e-mail. En ook werd er snel gereageerd op e-mail. De stoelen heb ik nog niet ,want die gaan deze week op transport ( Spanje/Ibiza) Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren! Een dikke pluim voor jullie!

Makkelijke te zoeken & bestellen. Snel levering.

Afmetingen waren goed. Bestelling was op tijd binnen

Komen afspraken goed na!

2e bestelling bij Tuinmeubelland goede service en keurige notificatie wanneer spullen worden afgeleverd.

Zeer slechte service

Een loungeset die al in september is besteld staat nu op april met leveren, er word nauwelijks tegemoet gekomen en is zelfs toegegeven dat dit te maken heeft met hoge vervoerkosten. Iets waar de klant geen hinder van mag hebben. Dit lijkt nergens op. De bestelling dan ook geannuleerd en bij een ander bedrijf binnen 2 weken leverbaar. Hier kan tuinmeubelland een voorbeeld aan nemen. Voor ons geen tuinmeubelland meer!

Snel

Kon zelf de datum kiezen Website was duidelijk Bezorger was vriendelijk

Er waren problemen met de vervoerder van mijn tuintafel, maar door telefonisch contact met de klantenservice is alles geweldig opgelost.

Goede service, hoge kwaliteit

Goede levering en nette service

Duidelijke website , voor 2e keer bestelling gedaan , bezorging uiterst netjes en goed geïnformeerd. Aardige goedverzorgde en beleefde chauffeurs die ook nog eens behulpzaam zijn.

Prijs kwaliteit service goed

Zeer goede ervaringen mee, top service, wordt goed op de hoogte gehouden wanneer en waar de levering zich bevind. Prijs, kwaliteit is ook goed.

Prima geregeld

Makkelijk bestellen en levering zoals afgesproken TOP

Top !

Maanden geleden een stoel besteld en betaald, kreeg al meteen een bericht dat levering zou plaatsen vinden op 18 januari 2021 ( 4 maanden later) en ja hoor !!!! Exact op 18 januari geleverd , helemaal top !

Prima bedrijf die doet wat er belooft is.

Ik was op zoek naar de Patton du chef 3 bbq. Na een zoektocht op het net kwam ik uit bij Tuinmeubelland. Direct leverbaar tegen de beste prijs. Bestellen was makkelijk. De levering prima zoals belooft. Het in elkaar zetten kosten mij een paar uur maar via de duidelijke handleiding toch eenvoudig. Nu wachten op beter weer om hem in te luiden.

Perfect, mooi en sterk

Super tevreden

Gisteren besteld en vandaag mooie loungeset ontvangen. Na alle berichten hier en toch wel wat negatieve over beschadiging van producten slechte service...beetje paniekerig. Maar super blij! Alles gegaan zoals het hoort nu natuurlijk afwachten hoe de aet zich houdt in de jaren! Maar voor nu ben ik heel tevreden en raadt ik tuinmeubelland iedereen aan.

Super service

Ik was op zoek naar een artikel wat helaas uitverkocht was. De volgende dag had ik een bericht in mijn mailbox van Jorn dat hij er toch nog één gevonden had, Jorn maakte mijn dag wat een topper.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.