Levering volgens afspraak en heldere communicatie.

Zie hiervoor.

Slechte ervaring met tuinmeubelland

Mijn ervaring met tuinmeubelland is erg slecht. Heb een tuintafel besteld die op de website stond. Deze kon niet geleverd worden omdat deze er niet was. Gevraagd om voor deze prijs een andere te krijgen, maar hier werd geen gehoor aan gegeven. Helaas geen goede ervaring met tuinmeubelland.

Snelle bezorging, goede prijs

Mooie korting op onze tuinstoelen. Ze zijn bezorgd op een moment waarop het ons uit kwam.

Erg snel geleverd na de bestelling

In een woord: geweldige service!

Vrijdag besteld, dinsdag in huis! Snel geleverd, perfecte service!

Mooi bedrijf met mooie producten

Duidelijk personeel en mooie producten

Top bedrijf

Zeer goed,tweede keer dat we tuinmeiubels hebben gekocht.

Ging allemaal soepel, maandje later bezorgd maar is toch winter :)

Prima ervaring, nog niet echt op kunnen zitten aangezien het hartje winter is. Meubel is ziet er verder mooi uit! Bestelling is soepel verlopen en hielden ons netjes up-to-date over de order. Die is een maand later gekomen dan gepland, maar hartje winter is dat niet zo erg.

Goede kwaliteit

Top bedrijf

Top en snel geleverd

Snelle levering en Top product.

Goed geholpen in de winkel, vriendelijk en vakkundige medewerkers.

Helemaal naar wens.

Alles volgens afspraak.

Goed en op tijd geleverd

Uiterst vriendelijk geholpen

Vooraf onze aankoop al bekeken op de website, zodat we gericht onze opbergbox konden aanschaffen. Bij binnenkomst uiterst vriendelijk verwelkomd en geholpen door een verkoopster en binnen een kwartier stonden we met onze aankoop alweer buiten ! Top !

prima bezorging helemaal volgens afspraak

Het tuinstel is op de afgesproken datum geleverd en netjes uitgepakt en al het verpakkingsmateriaal meegenomen super.

Groot assortiment, snelle levering en zeer klantvriendelijk!

Inmiddels een keer of 3 al ordes bij dit bedrijf geplaatst, altijd vriendelijke geholpen door de klantenservice en snelle levering. Van een eerdere bestelling had ik nog een tegoedbon echter was het product dat ik dit keer wilde bestellen al in actie waarbij ik een kortingscode moest invullen voor gratis verzending maar daardoor was er geen ruimte meer om de andere kortingscode te gebruiken. Via de chat contact opgenomen en het werd direct weer geregeld. Binnen enkele minuten een mail met daarin de order en de twee kortingscodes verrekend met de prijs. Super, zoals ik gewend ben bij dit bedrijf. Graag tot een volgende keer.

Primz

Denkt mee inzake oplossingen vinden

Zie hierboven

Vroeger geleverd dan verwacht!

Duidelijk, snel en transparant

Door loungeset gezakt

Heb in 2016 een loungeset gekocht van 1200euro ben er na 3 zomers doorgezakt en tuinmeubelland geeft me maar 30% korting op een nieuwe tuinset van 1200euro willen ze weer aan me verdienen!!! Slechte service heb er zelfs rechtsbijstand opgezet maar als klant zijnde heb je geen poot om op te staan!!

Wordt goed geholpen nemen de tijd voor je.

Genoeg te zien en te bewonderen. Mooie showroom . Leuke prijsen

Snelle levering en duidelijke website!

Tuinmeubelhoes voelt erg degelijk aan, verder nog geen ervaring.

Super kwalitteit en snelle levering

Ondanks ik in Dronten woon, toch online een hoes voor onze parasol gekocht. Niks aan te merken, product voldoet aan mijn verwachtingen en snelle levering.

Prima geholpen na verkeerde bestelling van ons

Nette mensen. Beleefd.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.