Goed geholpen in de zaak

Aardig personeel Goed geholpen

Tot aan de levering prima, daarna minder.

Er zat een beschadigde tuinstoel bij aflevering. Per mail aangeven, want telefonisch onbereikbaar voor de klacht. Na 3 dagen nog geen reactie ontvangen, kan 1 tot 2 weken duren!

Snelle levering, goede service en goed produkt. Bereikbaarheid klantenservice dikke min.

Produkt had ik snel besteld. Maar bij nader inzien heb ik een duurdere set gewild. Daarom de dag erna geprobeerd met de klantenservice geprobeerd te bellen. Dat lukte gewoonweg niet. Na 30 min word de verbinding ook verbroken. Daarom via een winkel de aanpassing laten doen. De klantenservice heeft ook niet geantwoord op mail.

Fijne zaak en kundig personeel

Diverse malen Tuinmeubelland bezocht. Alleerst stoelen gekocht, daarna een tuinpaviljoen en als laatste een teakhouten tafel. Telkens heel plezierig en vakkundig geholpen. Ik kan u Tyinmeubelland Dronten ten zeerste aanbevelen

Goede berichtgeving over de levering en zeer tevreden over het geleverde product de Lapa lounge/dining set 5-dlg.De bezorging was een vriendelijke man en product was goed verpakt.

Helemaal goed ....aardige man die het bracht

Het werd snel en goed geleverd

Teleurstellende service bij retourneren

Jammer als bij levering blijkt dat een bestelde loungeset qua kleur totaal niet overeenkomt met de foto’s op de website. Een grijze loungeset bleek wit te zijn met een vleugje grijs. We dachten een compleet andere set ontvangen te hebben. We kregen het verwijt dat we niet iets moesten bestellen zonder in een vestiging te gaan kijken. En dat in Coronatijd. Vreemd... en onbeleefd. Als de foto’s een grijze standaard kleur laten zien denk je ook een grijze set te krijgen welke ook bij andere leveranciers verkrijgbaar is. Daardoor moest de loungeset van €999,00 retour. Om te kunnen retourneren vroegen ze ons om €140 bezorgkosten. Alsof het niets is. Als compromis mochten we de mega grote doos ook zelf terugbrengen naar een vestiging (lees met auto en grote kar!) en konden we kijken of we een andere mooie set zouden zien. Dan konden we het omruilen. Uiteindelijk zelf de tuinset teruggebracht naar Veghel. Daar prima geholpen! Helaas geen alternatief gevonden voor een passende loungeset in onze veranda passend bij de huidige meubels. Nooit is er door de klantenservice gesproken over zelf terugbrengen en dan alsnog een stuk bezorgkosten gefactureerd krijgen. Geen tuinset meer in ons bezit maar wel €40 opgegeven aan afterpay zodat we dat moesten voldoen voor de eerste keer bezorgen. Bizar dat ze dat zomaar kunnen doen. Aanvankelijk was het €140 en nu ineens weer €40 terwijl de set niet is opgehaald. Terwijl ze adverteren met gratis bezorgen. Snappen jullie het nog? Gratis bezorgen zit gewoon bij de prijs is. Niets gratis. De sets zijn normaliter goedkoper maar ze tellen het bezorgen er gewoon bij op. Wat een slechte service en slechte reclame. Ik zou ergens anders een tuinset aanschaffen voor een eerlijke prijs, bij een bedrijf wat goede foto’s op hun website zet en die echt leveren excl bezorgkosten.

Netjes optijd afgeleverd , snelle service top

Prima spul maar klantenservice niet best

Prima geholpen in de winkel en tot nu toe erg tevreden over ons gekochte product. Op de dag van levering de hoek niet mee geleverd. Was bij een ander bezorgd. Kan gebeuren. het heeft mij 1 uur en 50 minuten (verdeelt over 2x) gekost in de wachtrij voor de klantenservice en nog niet iemand aan de telefoon kunnen krijgen omdat ik tweemaal werd weggedrukt. Later werd verteld dat de klantenservice niet werkte maar volgens mij is dit een standaard probleem als ik de recensies lees. Daar is nog veel te halen voor jullie. Maar verder een prettige ervaring. Als ik het een cijfer zou moeten geven: 7,5

Slecht

Voet van parasol zat deukje in en in de bij geleverde lamp zat een barst in bescherm glas

Niet heel best.

Slechte kwaliteit. Incompleet krom en niet passend.

Toppie

De service was goed. En de bezorgservice ook, en op de afgesproken tijd bezorgd. Ik raad jullie deze wel aan

Zeer slecht

Zeer slechte service en klantgerichtheid. De bestelde tuinmeubelen kwamen niet op de afgesproken dag binnen. Er was schijnbaar iets fout gegaan in het systeem waardoor het niet op voorraad was. Daardoor veel later de tuinmeubelen binnen gekregen. Na telefonisch contact kwam het probleem op tafel en werd ons beloofd dat er ter compensatie iets gedaan zou worden. Hier tot op heden niet van gehoord.

Waardeloze klantenservice

Ik dacht een goede afspraak te hebben gemaakt met de klantenservice over wanneer de tuinset bezorgd zou worden. Dit is alleen totaal mis gelopen waardoor ik te vroeg met een tuinset zat waar ik nergens mee heen kon.

mooi tuinmeubel, tevreden

Enige moeite met het in elkaar zetten van tafeltje, maar toch gelukt. Chauffeur kwam in de knel met rijtijdenwet, heeft netjes gebeld en kwam de volgende dag gelijk om half 9, prima.

Rdelijk goed

Terug gekomen van vakantie zou onze lounge set gebracht worden, helaas door een verkeerde communicatie intern en het niet goed lezen van de opdrachtbon kwam deze dus pas na het weekend, een behoorlijke teleurstelling voor ons. Maandag's is deze gebracht door Hoekstra Transport en toch nog goed terecht gekomen in onze overkapping in de achtertuin.

Snel en goede communicatie

Online assortimenten goed te bekijken en bestellen. Levering is op de gewenste datum en heldere communicatie met precies de tijd van levering

Zeer snelle correcte uitlevering

Keurig verpakt en op afspraak geleverd.

prachtig product, razend snelle levering

prachtig product, razend snelle levering, uitstekende communicatie van de transporteur

Goede keuze gemaakt!

Met de keuze voor Meubelland heb ik snel de juiste tuinstoelen gevonden. Prima prijs en klote OTN

Vriendelijke verkoopsters

Goede ervaring deze winkel zou ik ook aanbevelen bij andere

Gewoon goed

Het was allemaal snel geregeld , veel keuze maar kwaliteit springt er toch bovenuit vandaar de Tennessee

Goede communicatie over de voortgang van de bestelling. Snel en zeer goed ingepakt geleverd. Echt top

Komen netjes hun afspraken na en op tijd. Spullen zijn ook dik in orde zoals op foto s. Viel me niks tegen,toen we het binnenkregen.topbedrijf aanrader!!!

Overzichtelijke site en zeer snelle levering

Lounge set voldoet aan alle verwachtingen.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.