alles was fijn in de winkel, netjes geholpen (Jeroen) ,jammer 1 stoel was niet goed en hopelijk word dat netjes en snel opgelost(wacht nu al een week ) . wel is de klantenservice slecht te bereiken na 50 minuten in de wacht ,heb ik opgehangen en per mail en w app contact gezocht. verder mooie zaak Veghel en klantvriendelijk.

Goed geholpen, goede service. Volgens afspraak geleverd. Kortom zeer tevreden.

zeer tevreden

Super snel en goede communicatie via de mail

Correct en vriendelijk geholpen

Een gezellige groep verkopers

prima product

Mooi product met goede prijs.

uitstekend

Heel klantvriendelijk in de winkel en een snelle bezorgservice.

Kunnen belofte vandaag bestellen, morgen leveren niet nakomen

Zijn afhankelijk van meerdere vervoerders

Mooi product, matige service.

Na lang overwegen en zoeken een tuinset + extra stoel, sportbankje en kussenbak gekocht in de winkel in Dronten. Mooie winkel, veel keuze en leuk geholpen door een enthousiaste dame, maar toen we over een 'totaalprijsje' begonnen werd daar HEEL moeilijk over gedaan en kregen we een lachwekkend aanbod van de manager, in onze ogen stuurde hij de vriendelijk verkoopster met een kluitje in het riet. Een extra stoel bleek later niet leverbaar, dus die moesten we ergens anders maar bestellen. De levering zelf werd 2x uitgesteld (terwijl de 1e datum al tegenviel) en kwam uiteindelijk veel te laat. Gelukkig was de chauffeur (Vos|logistics) erg prettig qua communicatie en werd de aankomsttijd goed gecommuniceerd. Helaas werd de tuinset niet geassembleerd geleverd, dus dat was een behoorlijke puzzel/klus. Voor de prijs (ca. 1500,- euro) had ik meer service verwacht en ook gezien, bijv. bij concurrent Intratuin.

Fijn en vriendelijk personeel.

Ondanks dat het druk was zijn wij goed geholpen.

Mooie winkel,

Goed geholpen en mooi op tijd bezorgd, Ook goede afspraken nagekomen over terugbellen

Schandalig

Ik heb de klantenservice gebeld ivm een levering van tuinmeubels en heb 28 minuten aan de lijn moeten blijven. Ik heb uiteindelijk maar 1 minuut met een medewerker gesproken. Hiervoor moet ik 28 euro aan telefoonkosten betalen. Ik vind het echt schandalig.

Oplichters

Een kussenbox besteld blijken de gasveren te kort te zijn mail hierover gestuurd sturen ze nieuwe gasveren op en weer het zelfde gedonder past niet. Vandaag weer maar eens gebeld uur aan de lijn en maar wachten omdat ze het erg druk hebben zogenaamd eindelijk iemand te pakken gehad hadden mailtje van leverancier gehad dat box onder 45 graden alleen open kon. Ik kom uit de metaal en zelfs onder 45 graden zijn de veren te kort dit 10 x gezegd en hun maar zeggen dat ze een oplossing zoeken voor me en wat denk je ze willen nieuwe gasveren opsturen wat een lachertje zeker weer dezelfde veren. Heb me geld teug gevraagd moet ik 40 euro transportkosten betalen wat een belachelijke zaak dit. Nooit wat bestellen bij ze

goed snelle reacties van klantenservice

Een beetje misverstanden gehad over de leverdatum verplaatsen of toch niet. ivm wisselende beschikbaarheid van het item. echter steeds vlot en snel en netjes contact kunnen onderhouden met klantenservice. Jammer dat ik geen verzendbevestiging ontving maar mag de pret niet drukken. Item arriveerde helaas deels beschadigd maar ook dat is netjes opgelost en hebben we een nieuw vervangend onderdeel rechtstreeks via de producent van mogen ontvangen. Al met al erg tevreden.

Allemaal keurig voor elkaar

En Kudos voor de chauffeur die het verdraaid lastige pakket in elkaar moest zetten. Dat was echt knap lastig.Hij bleef aardig en vriendelijk.

Goede service!!

Wachttijden zijn vrij lang, maar als je geholpen wordt is dat het wachten zeker waard geweest. Eerste levering tuinset was niet helemaal goed gegaan. Tweede levering uitstekend. Of wij jullie aanbevelen of zelf nog een keer producten gaan bestellen JA ZEKER! Betrouwbare organisatie.

Ideale shop voor je tuinmeubelen

Goede kwaliteit loungeset gekocht. Wel een maandje op moeten wachten.

Prima service. Artikel niet op voorraad

helaas was mijn bestelde artikel door corona niet voorradig. Dus ik kreeg een mail dat het artikel verscheept zou worden vanuit China en dit zou nog ruim 3 weken kunnen duren. Hier wilde ik niet op wachten en een annulering van mijn order aangevraagd. Ik kreeg keurig de volgende ochtend reactie op mijn email dat dit akkoord was en zij het betaalde bedrag binnen 3 dagen zullen terugstorten. Jammer dat artikel niet op voorraad was, daarom een ster minder voor de service.

Geweldige ervaring!

De lounge set werd netjes op tijd geleverd. Super goed verpakt. Helemaal naar wens! Ook werd geholpen door de bezorger om de grote dozen in de tuin te zetten. De loungeset zit heerlijk en is echt mooi!

Vlotte levering

Netjes gebeld dat onze bestelling geleverd was bij het opgegeven adres

Prima.

Webshop moet wel beter communiceren met transportbedrijf over de extra service. Gaat niet helemaal lekker. Als ik ook mijn loungesethoes nog krijg (wordt ook niet over gecommuniceerd dat die later komt) dan ben ik een tevreden klant.

Prima goed bedrijf

Product zoals omschreven. Levering goed aangegeven wanneer het geleverd werd. En ook een half uur van te voren een berich dat de koerier kwam.

Was gewoon goed

De bestelling werd wel 1 dag later geleverd dan de datum die ik zelf kon kiezen op de site , omdat ze bezorgdienst een andere planning heeft kan tuinmeubelland dat ook niet garanderen . Verder was het wel gewoon netjes geleverd en goed stevig verpakt allemaal

Onze prachtige loungeset binnen 4 dagen geleverd, door een zeer vriendelijke en nette chauffeur.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.