Binnen een paar dagen brand/schroeiplekken in de tafel dankzij een glas

Dure loungeset gekocht met een tafel waar blijkbaar geen glaswerk rechtstreeks opgezet kan worden. Teunmeubelland neemt geen enkele verantwoordelijkheid, vertellen je dit niet in de winkel en zeggen had je het waarschuwingspapiertje maar moeten lezen.

Waanzinnig slecht.

Al meer dan 2 weken wacht ik op een levering. Product is niet geleverd op de afgesproken datum. Telefonisch niet bereikbaar. Op mails wordt niet gereageerd.

Wachten op oplossing

De koop en levering ging goed. Hierover niks te klagen. Nu, bijna 2 jaar verder, blijkt dat de kwaliteit van onze set, 1 bank, een hocker en 2 stoelen voor 1.100 euro, te wensen over laat. Al 3 kussen kapot op de naad en een ingezakte bank. Om over de kwaliteit van het schuim in de kussens nog maar te zwijgen. Hoezen worden hopelijk nieuw opgestuurd maar moeten uit China komen. Daar wachten we nu dus al zo'n beetje een maand op. Voor de bank kregen we opvul materiaal maar dat werkt dus niet. Vandaag maar weer een mail gestuurd

In afwachting

27 mei keurig onze online bestelde tuinstoelen ontvangen. Helaas was 1 van de 6 stoelen kapot. Zelfde dag nog als klacht via mail aangemeld. Helaas tot op heden nog geen reactie gehad.

Levering veel later dan afgesproken, uitblijven van communicatie

Ongeveer een week voor de afgesproken levering nog niets van Tuinmeubelland vernomen over de betaling. Gemaild, toen kwam dan toch het verzoek voor betaling. Mailadres bleek verkeerd in het systeem te staan, maar men had ook mijn telefoonnummer... Dag van levering bleef het compleet stil, dag erna gebeld en kreeg nonchalant te horen dat het niet gelukt was en we nog een kleine maand moesten wachten. Tuinmeubelset is prima maar de beleving en communicatie was niet erg klantgericht.

Heel Slecht

Slechte Kwaliteit Veelste laat geleverd Gaten in het hout Maten die niet kloppen

zeer goed

wij zijn te vrede ook over hoekstra

Matig positief

De prijs kwaliteit is goed. Alleen ik was vergeten om een hoes te bestellen voor de lounge set. 1.5 week voor mijn bestelling drie keer gebeld waarna je in een wachtrij komt. Alle keren na 10 minuten de telefoon opgehangen. Daarna een mail gestuurd. Wacht nog steeds op reactie.... Bij aflevering paste te doos niet door de poort waarna ik samen met de bezorger snel de doos heb uitgepakt, kan moeilijk de set in doos buiten laten staan zonder toezicht en alleen zo'n set tillen is onmogelijk. Bij het vragen of hij de doos mee wou nemen zei die nee. Daar had ik dan extra voor moeten betalen. Dat dit niet in de service zit vind ik slecht. Het is niet dat ik een pak koffie heb besteld maar ik heb een groot bedrag heb gespendeerd.

Tevreden! Alles volgens afspraak. Vriendelijke bezorger.

x

slecht

sturen een dag voor levering een mail dat die niet geleverd kan worden pas 3 weken later 2 x keer gebeurd voor dezelfde lounge set

Zeer slecht!

09-05-2020 de lounche dinningset besteld! Ik had aangegeven het te willen ontvangen op donderdag 28 mei.. Gisteren nog contact gehad met Nienke via WhatsApp die mij aangaf dat alles goed stond en dat ik vandaag echt mijn bestelling zou ontvangen... ik zou gister avond een track en trace ontvangen. Vanmorgen dus nog steeds geen track en trace... dus heb ik telefonisch contact gezocht vanmorgen stond ten eerste een uur en een kwartier in de wachtrij voor ik iemand aan de lijn kreeg. ze zouden het gaan uitzoeken en mij vanmiddag terug bellen. Dat gebeurde dus niet dus ben ik maar weer terug gaan bellen. Ook toen stond ik weer bijna een uur in de wacht. Toen ik eindelijk iemand te spreken kreeg werd mij medegedeeld dat het verschepen mis is gegaan en dat ik mijn bestelling maanden later zou verwachten.. hoe dan? Gisteren werd mij door Nynke verteld dat het allemaal goed gepland stond en ik het vandaag zou ontvangen en nu is er iets mis gegaan bij het verschepen! Geen enkele mail ontvangen helemaal niets! Voor mij dus nooit geen bestelling meer hier! Wat een balle tent!

Posief

Alles was goed alleen jammer dat het op dezelfde dag 1 bestelling door twee verschillende vervoerders werd gedaan. Dit was onduidelijk

Alles netjes en op tijd geleverd.

Top geholpen

De medeweker heeft ons heel goed geholpen en advies gegeven.

Fijne ervaring met tuinmeubelland

Jammer dat je op twee manieren pakketten moet wachten op de leverdatum.

100% tevreden

alles duidelijk aangegeven in de winkel en via de mail. goede service, we werden bijtijds geinformeerd wanneer de tafel en stoelen geleverd zouden worden en dit werd gedaan volgens plan. vriendelijk personeel ,zowel in de winkel als de bezorger. goed en deugdelijk materiaal, we zijn er blij mee!

Alles perfect geregeld

Alles is helemaal volgens afspraak gegaan Fijne winkel om spullen te kopen

Prima, nette afhandeling

Vriendelijke bezorger

Mooie set voor deze prijs

Goede kwaliteit voor deze prijs mooi op tijd geleverd goed aangegeven hoe laat precies volgens afspraak helemaal top.

Ik ben telefonisch heel fijn geholpen, met de reservering van mijn lounge deining set . Toen ik de datum wist dat het gebracht kon worden , kwam het binnen 3 dagen . En nu genieten . BEDANK

Prima kwaliteit en netjes op de afgesproken datum en tijdvak in de voortuin afgeleverd

Gewoon prima

Snelle levering.

Hulpvaardig, klantgericht, samenwerking naar tevreden klant

Vanaf eerste informatieve contact goed ge hoek om samen tot een goede oplossing te komen voor alle partijen

SUPER SLECHT, NIETS BESTELLEN, OPLICHTERIJ

21 april een bestelling geplaatst, de bestelling zou vervolgens pas op 24 april geleverd worden. Uiteindelijk geen bericht gekregen van DPD dat ik het kon ophalen en dus voor niets gewacht. Twee weken lang gemaild en gebeld voor de verdwenen tafel zonder response van Tuinmeubelland. Ongelooflijk, wat een klantenservice! Uiteindelijk bericht gekregen dat ik zelf contact moet opnemen met DPD terwijl zij weer aangeven dat alleen Tuinmeubelland dat kan. Tuinmeubelland weigert nog steeds elke medewerking terwijl ik wel moet betalen voor de bestelling!

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.