Mooi product

Netjes afgeleverd . Goed op de hoogte gehouden van de levering

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, goed contact met klantenservice en snelle reactie. Keurige bezorgdienst die de spullen brengt.

Duidelijke communicatie. Prima levering en goed materiaal . Erg tevreden

Duidelijke communicatie. Prima levering en goed materiaal . Erg tevreden

Goede service en mooi loungeset gehaald

Alles liep heel mooi en was erg tevreden.

Was niet bekend met deze website. En ben dan meestal war huiverig. Maar top service. En top product geleverd. Netjes op de hoogte gehouden middels mail mbt ststus update betaling en levering van produkt.

Slechte service en behandeling

Nadat we een bbq gekocht hadden bleef de service uit 2.dag en later geleverd dan afgesproken levering niet compleet en nog niet Wanneer je belt wordt je afgeblaft !!

internetwinkel?

Wat jammer dat er bij de verkoop van onze loungeset niet is bijverteld dat wij de bank als een pakketje op de stoep geleverd zouden krijgen. Wij zijn gewend dat als wij 1500 Euro uitgeven aan een meubel dat dit wordt neergezet op de plek waar het moet komen en ook gemonteerd. Na levering zag ik op de website inderdaad jullie condities. Fijn als de verkoper dit had verteld. Nu was het een teleurstelling bij levering. De bank is verder naar tevredenheid.

Top Jacuzzi

Een heerlijke 4 persoons opblaasbare jacuzzi . Makkelijk op te zetten. Filterpomp is redelijk stil.

Slecht

Verkeerde artikelen geleverd. Daarna tot 2 keer toe toezegging gehad dat het geleverd zou worden. Niks ontvangen. Van hun kant totaal geen communicatie. We moesten zelf elke keer het contact zoeken via tel., mail en app. Krijg je ze te spreken dan schuiven ze de verantwoording op een ander en geven ze aan dat het allemaal erg druk is. Ik kan maar 1 advies geven. Ga zo door en het "drukte" probleem lost zich vanzelf op. We zijn blij dat we het op het laatst geannuleerd hebben.

helaas slecht

4 en half jaar geleden mooie tuinset gekocht in zaandam voor 1256 euro ja voor heellang zij de verkoopster wat wil nu 1 hoek stuk verpulvert helemaal de rest nog super mooi waarschijnlijk iets met weekmakers in fabriekatie alles keurig op foto gestuurd ja geen garantie meer vervelend voor uw zegt dian nou voortaan maar niet meer daar kopen

Onze tuinstoelen zijn netjes op de afgesproken datum geleverd. We zijn er zeer tevreden mee.

Correcte verkoop. Super levering

Alles is top: levertijd werd ingekort, verpakking was degelijk, artikel is prijs-kwaliteit zeer goed, communicatie was gericht! Super

Prima service, prima kwaliteit.

Na allerlei tuinmeubelzaken bezocht te hebben zijn we uiteindelijk bij Tuinmeubelland prima geslaagd! Prachtige tuinset gekocht. Deze werd vervolgens precies volgens afspraak geleverd. We kregen keurig een sms wanneer de levering zou plaatsvinden en vervolgens nog eens een telefoontje een half uur van te voren. Allemaal volgens afspraak. Gaan volgende keer zeker weer naar Tuinmeubelland.

Goed geregeld

We hadden een tuinset besteld en deze werd 1 dag later geleverd dan was afgesproken. Ze hebben telefonisch contact met ons opgenomen om dit door te geven. Alles is keurig netjes afgeleverd, TOP!

Hartstikke goed

Product snel en uitstekend geleverd. Mooi product ook!

Prima de service.

L Mooie op tijd levering.

Geweldig!

Helemaal top! Mooie set en kunnen er nu lekker van genieten

Mooie tuinset

Zit ook lekker

Goeie services

Wij hebben een lounge set besteld bij tuinmeubelland en hebben dit als zeer prettig ervaren. Goeie service en wordt snel gereageerd op berichten.

weinig hoopvol

Ik heb vorige week een bestelling gedaan en als leveringsdatum 18 mei. ingevuld. Ik heb best begrip dat door virus vertraging kan ontstaan. Ik heb evenwel geen enkel bericht ontvangen van vertraging . Pas levertijden aan en houdt klanten op de hoogte. Morgen, Hemelvaartsdag, dus levering misschien vrijdag , een week na datum bestelling. Dus maar afwachten......

Hangstoel

Ik ben niet tevreden met de product dat ik heb gekocht, omdat ik een schroef niet heb mee gekregen waardoor het nu niet stabiel blijft. Eerste klant en nog een slecht service.

Nog niet zo best

de eerste keer dat ik een tuinset bij jullie koop, de tafel staat nu 1 dag er zit al een kras op, dus kwaliteit , ik ga er vanuit dat jullie het oplossen de meubels zijn gepoeder coat maar de epoxy coating zijn ze denk ik vergeten, dat is de beschermlaag. ik hoor het van jullie.

Ons geleverd product was beschadigd

Ons geleverd product was beschadigd Waarschijnlijk niet jullie fout maar van de leverancier.

Onvolledige levering en slechte communicatie

Bij levering bleek mijn, uit 3 delen bestaande bank, 1 deel te missen. Daarnaast ontbreekt het glas van de vuurtafel. De klantenservice meld mij dat er eerst intern onderzoek moet plaatsvinden voor er tot levering over gegaan wordt. Dus tot die tijd heb ik een halve bank en kan mijn vuurtafel niet gebruiken. Dus hun fout wordt mijn probleem....

Grandioos!

Wij hebben ons eerst laten voorlichten in de winkel te Zaandam, daar werden wij deskundig en prettig geholpen, wij bestelden daar een grote parasol, tafel en stoelen. Helaas met de tafel en een stoel was er iets mis, werd snel en soepel opgelost, de communicatie was ook redelijk vlot. Alle goederen zijn van goede kwaliteit en staan tot onze grote vreugde mooi in onze tuin, wij bevelen Tuinmeubelland daarom ook met plezier aan.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.