Goed geholpen met onze kussenset

Een hoop gebel maar toch gelukt uiteindelijk. Bedankt Richard

Leuke degelijke tuinmeubelen snel geleverd

Snel en goed geleverd

Besteld en kon zelf een datum uit zoeken voor de levering heel fijn.mijn loungeset kwam ook precies op de datum.echt een mooie set.hier voor bedankt

Je wordt er netjes geholpen

Volgens afspraak geleverd

Geen slechte keuze om daar iets te bestellen

Vriendelijk personeel en snelle service

We zijn vriendelijk behandeld en veel keuze voor een goede prijs. Donderdag gekocht en maandag al geleverd. Aanrader!

Tevreden.Alleen kreeg ik een aanmaning, terwijl ik netjes om rekening had gevraagd. Toen ik de aanmaning kreeg,en ik aan gaf dat ik daar al netjes om had gevraagd. Kreeg ik als ant sorry maar ik moest wel even gelijk betalen. Terwijl ik eerst had betaald,en toen de mail verstuurd had.Kijk dan eerst even of de klant heeft betaald. Ik gaf aan dat ik eerst had betaald,daarna mail had verstuurd, Kreeg ik geen antw op helaas…..

Aardig personeel en kundig

Prettig personeel. Kreeg goed antwoord op al mijn vragen.

superfijn geholpen, en goed geadviseerd.

Fijne verkoper

Super snelle en goede service!

Zie boven

vlotte en goede service

op zaterdagmiddag even langs geweest, mooie stoelen gevonden en gekocht. dinsdag morgen gelijk gebracht. goed geholpen door verkoopster. fijne sfeer

Mooie stoel en snelle levering

Mooie hangstoel en makkelijk te monteren en snelle levering

Levering was goed, alleen vies en beschadigd

Ik wilde pas een review schrijven als mijn klacht was afgehandeld. Maar ik hoor al meer dan een week niets. Onze parasol was vies en beschadigd geleverd. Ik heb daar een melding van gemaakt maar verder niet meer vernomen.

Vriendelijk geholpen & snel bezorgd

Ruime keus tegen redelijke prijzen.

Levering via onderaannemers kan beter

Mooi loungeset gekocht en prima geholpen in de winkel. De levering via externe vervoerders die weer een onderaannemer gebruiken moet beter. De beloofde track en trace mail op het beloofde tijdstip is niet gekomen. Gebeld met de klantenservice waar het spoor doodliep. Zelf een paar keer achter de levering moeten aanbellen. Uiteindelijk is het loungeset 2 dagen later bezorgd en stond de vervoerder zonder aankondiging eveneens voor de (gesloten) deur. Tuinmeubelland vraagt je thuis te blijven op dag van levering maar dat kan uiteraard niet zoveel dagen achter elkaar.

Mooie parasol, snel geleverd

Vriendelike verkoopster, duidelijke uitleg, snelle levering van parasol met voet

Aan alle afspraken voldaan

Keurig en vriendelijk tewoordgestaan.

Net als vorig jaar bij de tuinset deze stoelen keurig bezorgd. We zijn er heel blij mee. Het enige probleem is dat we niet weten waar we met het pallet heen moeten…

Goed product helaas beschadigd

De banden om de verpakking waren door de doos getrokken. Hierdoor waren 2 plastic randers beschadigd. 1 kon ik optimaal herstellen maar de 2de niet volledig. Toch in elkaar gezet want retour sturen was heel lastig. Nu sluit op 1 hoek de deksel rand niet volledig. Jammer. Weet niet of het door leverancier of vervoerder is veroorzaakt

Geweldig advies en wat een vriendelijk team

Super tevreden hoe we geholpen zijn en kregen ondanks de drukte koffie aangeboden ! Waar maak je dat nog mee…. Aankoop moet nog gemonteerd worden maar dat zal vast goedkomen.

Ronduit slechte service

Na 3 mailtjes naar aanleiding van een scheef frame van een van de bankjes na ruim een week nog geen reactie.

Worst customer service ever – €3,000 sofa delivered damaged

Legitimately the worst customer service I have ever experienced. My €3,000 outdoor sofa was delivered damaged. I spent nearly a month trying to get it repaired (they initially offered me €150 as compensation). Finally, they scheduled a pickup. The driver never arrived. They scheduled another pickup. I never received a confirmation email. When I called, they told me I wasn't on the schedule. Only after threatening legal action did a driver arrive to pick up the sofa. The sofa was gone 9 days now. It was supposed to be delivered May 26. I called on May 25 to make sure. What a surprise: the sofa was not at their delivery center. Only after (again) threatening legal action did they send me an entirely new piece for the sofa, which was delivered nearly a month after I started the return/repair process. I will never spend a cent at Tuinmeubelland again.

Vriendelijke en professionele medewerkers

Groot assortiment, geen opdringerige personeel, je krijgt de tijd om zelf te beslissen en prijs/kwaliteit is in orde.

Loungeset looks nice, but cushions are too small

Back supporting cushions are too small in size and volume. You can feel the metal frame with your back throughout the cushion.

Ik raad het niet aan

Ik heb een loungeset gekocht. De poot van de bank stuk aangekomen, tafel helemaal gekrast. Meubel lijkt wel tweedehands. Netjes gebeld over 1 week zijn ze gekomen om een nieuw hoek element te brengen. Netjes geopend, helaas overal waren er krasjes. Weer gebeld hebben ze de bezorger een lak gegeven om die krasjes weg te halen. Hij heeft het hier en daar gesmeerd helaas heb ik een dik laag overgehouden. Slechte product raad het niemand aan

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.