Een hoop gebel maar toch gelukt uiteindelijk. Bedankt Richard
Hartelijk dank voor uw positieve review! Veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot ziens. Angela / Tuinmeubelland
Leuke degelijke tuinmeubelen snel geleverd
Besteld en kon zelf een datum uit zoeken voor de levering heel fijn.mijn loungeset kwam ook precies op de datum.echt een mooie set.hier voor bedankt
Je wordt er netjes geholpen
Geen slechte keuze om daar iets te bestellen
We zijn vriendelijk behandeld en veel keuze voor een goede prijs. Donderdag gekocht en maandag al geleverd. Aanrader!
Tevreden.Alleen kreeg ik een aanmaning, terwijl ik netjes om rekening had gevraagd. Toen ik de aanmaning kreeg,en ik aan gaf dat ik daar al netjes om had gevraagd. Kreeg ik als ant sorry maar ik moest wel even gelijk betalen. Terwijl ik eerst had betaald,en toen de mail verstuurd had.Kijk dan eerst even of de klant heeft betaald. Ik gaf aan dat ik eerst had betaald,daarna mail had verstuurd, Kreeg ik geen antw op helaas…..
Goedemiddag, Wat vervelend dat het met de betaling niet zo netjes is gegaan, excuus hiervoor. Hopende dat u wel veel plezier mag hebben van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Prettig personeel. Kreeg goed antwoord op al mijn vragen.
Fijne verkoper
Zie boven
op zaterdagmiddag even langs geweest, mooie stoelen gevonden en gekocht. dinsdag morgen gelijk gebracht. goed geholpen door verkoopster. fijne sfeer
Mooie hangstoel en makkelijk te monteren en snelle levering
Ik wilde pas een review schrijven als mijn klacht was afgehandeld. Maar ik hoor al meer dan een week niets. Onze parasol was vies en beschadigd geleverd. Ik heb daar een melding van gemaakt maar verder niet meer vernomen.
Beste Victor, Excuus dat u nog niets vernomen heeft op uw klacht. Het is momenteel erg druk op onze klantenservice. Uw klacht is in behandeling genomen en u zult binnen enkele werkdagen een reactie ontvangen. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Ruime keus tegen redelijke prijzen.
Mooi loungeset gekocht en prima geholpen in de winkel. De levering via externe vervoerders die weer een onderaannemer gebruiken moet beter. De beloofde track en trace mail op het beloofde tijdstip is niet gekomen. Gebeld met de klantenservice waar het spoor doodliep. Zelf een paar keer achter de levering moeten aanbellen. Uiteindelijk is het loungeset 2 dagen later bezorgd en stond de vervoerder zonder aankondiging eveneens voor de (gesloten) deur. Tuinmeubelland vraagt je thuis te blijven op dag van levering maar dat kan uiteraard niet zoveel dagen achter elkaar.
Beste Karin, Wat vervelend dat het zo mis is gegaan met de levering, excuses hiervoor. We hopen dat u ondanks alles wel kan genieten van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela/ Tuinmeubelland
Vriendelike verkoopster, duidelijke uitleg, snelle levering van parasol met voet
Aan alle afspraken voldaan
Net als vorig jaar bij de tuinset deze stoelen keurig bezorgd. We zijn er heel blij mee. Het enige probleem is dat we niet weten waar we met het pallet heen moeten…
De banden om de verpakking waren door de doos getrokken. Hierdoor waren 2 plastic randers beschadigd. 1 kon ik optimaal herstellen maar de 2de niet volledig. Toch in elkaar gezet want retour sturen was heel lastig. Nu sluit op 1 hoek de deksel rand niet volledig. Jammer. Weet niet of het door leverancier of vervoerder is veroorzaakt
Beste Andre, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de deksel van uw opbergbox niet goed sluit. U kunt het beste even een e-mail sturen naar [email protected] en een foto bijvoegen. De klacht zal dan in behandeling genomen worden en netjes voor u opgelost worden. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Super tevreden hoe we geholpen zijn en kregen ondanks de drukte koffie aangeboden ! Waar maak je dat nog mee…. Aankoop moet nog gemonteerd worden maar dat zal vast goedkomen.
Na 3 mailtjes naar aanleiding van een scheef frame van een van de bankjes na ruim een week nog geen reactie.
Beste heer, mevrouw Troost, Excuus dat de reactietijd langer is op dit moment. We zien dat u wel een nette oplossing geboden heeft gekregen en het voor u opgelost wordt. Alsnog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
Legitimately the worst customer service I have ever experienced. My €3,000 outdoor sofa was delivered damaged. I spent nearly a month trying to get it repaired (they initially offered me €150 as compensation). Finally, they scheduled a pickup. The driver never arrived. They scheduled another pickup. I never received a confirmation email. When I called, they told me I wasn't on the schedule. Only after threatening legal action did a driver arrive to pick up the sofa. The sofa was gone 9 days now. It was supposed to be delivered May 26. I called on May 25 to make sure. What a surprise: the sofa was not at their delivery center. Only after (again) threatening legal action did they send me an entirely new piece for the sofa, which was delivered nearly a month after I started the return/repair process. I will never spend a cent at Tuinmeubelland again.
Dear Adam, We are sorry to read that you had this experience with our customer service. Hope it is now resolved for you. We hope that you can now enjoy your lounge set. Yours sincerely, Angela / Tuinmeubelland
Groot assortiment, geen opdringerige personeel, je krijgt de tijd om zelf te beslissen en prijs/kwaliteit is in orde.
Back supporting cushions are too small in size and volume. You can feel the metal frame with your back throughout the cushion.
We are sorry to read that you are not satisfied with your cushions. You can send an e-mail with photos to [email protected] Angela /Tuinmeubelland
Ik heb een loungeset gekocht. De poot van de bank stuk aangekomen, tafel helemaal gekrast. Meubel lijkt wel tweedehands. Netjes gebeld over 1 week zijn ze gekomen om een nieuw hoek element te brengen. Netjes geopend, helaas overal waren er krasjes. Weer gebeld hebben ze de bezorger een lak gegeven om die krasjes weg te halen. Hij heeft het hier en daar gesmeerd helaas heb ik een dik laag overgehouden. Slechte product raad het niemand aan
Beste Suna Kartal, Wat jammer dat de loungeset beschadigd is geleverd en na omruiling nog steeds schade had, excuus hiervoor. Indien u het niet eens bent met de oplossing kunt u het beste nogmaals even contact opnemen met onze klantenservice [email protected]. Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland
De Donge 2
8253PT Dronten
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.