Levering op de afgesproken dag en mooie tuinset

Mooi!!!

Heel blij met nieuwe Loungeset

Mooi Loungeset voor leuke prijs . Precies goed voor een kleine tuin. Keurige bezorging... avond voor levering een sms met tijdvak en half uur ervoor nog een sms. Vriendelijke behulpzame chauffeur ,die zelf het Loungeset in tuin bracht.... echt Top!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuke zaak, veel keus.

Lijkt een goed product, maar heb het pas in gebruik

Tuinmeubelland komt haar beloften na. Transporteur vriendelijk en voorkomend.

Blij met mijn keus voor Tuinmeubelland

Vandaag de zweefparasol 3,50 m met granieten voet op wieltjes ontvangen. Mooie kwaliteit, heel netjes verpakt en afgeleverd door een vriendelijke chauffeur van Vos Logistics. Wij zijn heel tevreden

Dramatisch, komen afspraken niet na

Loungeset gekocht, afgesproken deze te laten leveren, uit te pakken en neer te zetten en de zooi mee te nemen. Sturen een jong mannetje alleen, die de dozen niet kan tillen, de boel neergooit, tegels beschadigd en weer vertrekt. Klantenservice niet bereikbaar (nemen gewoon niet op) 15 minuten bandje gehoord en daarna maar erop gegooit. Geen aanrader dus!

Prima service geleverd op de afgesproken datum

Erg leuke tuinzet ...nog nooit iets online gekocht zonder het eerste in en winkel te bekijken..dus ben erg tevreden over de kwaliteit zeer vriendelijk bezorger

Fijne service!

Duidelijk op de hoogte gehouden van onze aankoop. Fijn dat je een dag van tevoren een bericht krijgt tussen welke tijden je je bestelling kan verwachten. De bestelling zelf (zweefparasol Hawaii S-set) voldoet ook aan onze wensen. Een mooie stevige zweefparasol!

Slecht

Wij hebben tuin set gekocht tafel met hoekbank Bank is krom konde we recht buigen :( En de tafel zit vol vlekken is deze gewoon niet goed behandeld kan ie weer worden behandelden dan zeggen ze krijg jullie schoonmaak setje en dat voor 1600 euro En succes er mee voor mij geen tuin meubel land meer ziet er leuk uit ma de service is rond uit bagger had ook wel goedkoper gemogen

In de winkel qua verkoop zijn ze top !!

De levering van Hoekstra was een drama. Wat een onbeschofte chauffeur die het kwam leveren. Wij wonen in een appartement op 1 hoog. Hij belde aan zei komt u even naar beneden ? Groet pallet gooit hij in het portiek af met een grote pallet. Ik zei , ja en nu ? Is uw probleem , ik breng tot aan de drempel. Vroeg, zou u even mee willen helpen om het in de lift te zetten ? Dat doe ik niet , dag mevrouw. Zo onbeschoft. Meneer van Ziggo heeft mij geholpen. Misschien wel handig als ze dat even bespreken als je wat koopt en laat leveren

Review invullen zonder product?

Ik krijg de link al toegestuurd om een review in te vullen. Wil ik best doen, maar ik heb mijn bestelling nog helemaal niet ontvangen. Dus vandaar een score in het midden. Bij levering maar weer een nieuwe review invullen dan? Dus vooralsnog maar een aanbeveling dan ;-)

Goede service: goed geholpen en geadviseerd, levering goed en op tijd

Professioneel en klantvriendelijk

Parasol besteld. Snel door koerier geleverd. Product naar wens.

Mijn bestelde tuinset nog niet ontvangen

Ik zou vorige week een tuinset geleverd krijgen. We zijn inmiddels een week verder en ik heb nog niets ontvangen. Ook geen mail met meer info.

Mooie loungeset

Loungeset besteld, netjes geleverd.. set uitgepakt, nu hopen op het mooie weer en dan gaan we genieten!

Prima bedrijf

Levering precies op tijd en hierover duidelijk informeert. Tuinset werd op de achterstraat gezet en papier en plastic werd meegenomen. We hebben het tuinset Tennesee maar de tafel hiervan vlekt wel erg en dat krijg je er niet af.. verder is het een prachtig tuinset van goede kwaliteit. (Mag ook wel voor die prijs)

zeer jammer dat ze de pallet niet retour nemen en de chauffeur in mijn plaats ondertekent. Je krijgt daarna n vrachtdocument wat ik niet heb ondertekend. En ondertussen maakt de chauffeur n foto......

Zeer positief

Goed advies, communicatie en transport. Wij bezochten de lokatie Dronten

Die heb ik nog niet

Dit is de eerste keer dat ik bij u wat bestel, en volgens u zal ik dat eind mei ontvangen. Hoe kan ik u dan beoordelen. Wacht u in het vervolg af tot de mensen hun spullen in huis hebben, dat spaart onnodig werk uit

Ziet er prima uit

Mijn bestelling, parasol, parasolvoet en hoes zijn tijdig afgeleverd en kwaliteit is prima

Slechte comunicatie

27 april bestelling geplaatst. Vol enthousiasme af aan het wachten tot het geleverd gaat worden.. 28 april bericht te horen gekregen dat het product uitverkocht was. Zou fijn zijn als dit meteen bijgehouden word op de site, om teleurstelling te voorkomen

Meubel nog niet ontvangen

Loungeset nog niet ontvangen !!

Kreeg totaal ander product

Ik had Eden Teakbeschermer besteld conform de foto en gebruiksaanwijzing op de site en dit product gebruik ik al jaren. Tot mijn verbazing kreeg ik Teaksealer van Starbrite afgeleverd, welk product ook een totaal andere gebruiksaanwijzing heeft en waarbij mij niet bekend is of dit ook consequenties heeft voor de kleur. Op de dag van bezorging hierover direct gebeld en wat bleek het door mij bestelde product is niet meer leverbaar en het toegezonden product is daarvoor in de plaats gekomen. Dat vind ik een slechte behandeling - dit had op de site moeten staan en met een andere foto. Ik heb het wel afgenomen, want ik moet door en nu maar afwachten of dit product voldoet.

Prima tuinset, maar onvriendelijke bezorger

Prima en ruime tuinset, echter was de bezorger een niet al te vriendelijke man. Hij weigerde een houten pallet, waar de doos met de tuinset op lag, terug mee te nemen en moest maar uitzoeken wat ik ermee moest. Totaal niet te spreken over de handelingswijze van de bezorger 😡

mooie aanbiedingen en goede service

Zojuist de tuinbank ontvangen die ik drie weken geleden besteld heb. Keurig pakket met goede instructies, exact op de datum die aangegeven was. De bamboo bank was nergens anders goedkoper dus ik heb hier een zeer goede deal aan. Inmiddels is de bank geassembleerd en hij zit heerlijk!

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.