Snelle levering, bestelling naar verwachting

De bestelling plaatsen ging eenvoudig, de levering ging vlot. De opbergbox voldoet goed en is naar verwachting!

Levering te laat zonder enige berichtgeving

Wij zouden afgelopen woensdag onze tuinset krijgen, maar deze hebben wij nog steeds niet ontvangen. Ook hebben we geen enkele mail ontvangen met wanneer deze wel komt.

Wat een gedoe

Ik bestelde een kleed en een kussen. Kleed werd op tijd geleverd, kussen na een week nog niet. Tis dat ik er zelf aan dacht want volgens mij glad vergeten... Achteraan gemaild en ze zouden kussen nasturen. Krijg ik een groen kussen terwijl ik een grijze heb besteld! Puinhoop dus, ben benieuwd hoe ze dit nu weer gaan oplossen. Hou je bestelling zelf dus goed in de gaten!

In de winkel bij bezichtiging prima geholpen, maar bij terugkomst was de hulp matig.

Ik had een tuinset gezien en ben met mijn man daarna nogmaals gaan kijken (in Veghel). De verkoopster gaf mij geen positief gevoel, ze wist niets over de loungeset en wat ze vertelde klopte niet met het verhaal dat ik eerder had gehoord. Ondanks dat hebben we de loungeset wel besteld en de levering verliep goed, op de afgesproken datum. Van de loungeset hadden we een extra bijzettafeltje besteld en daar zaten vlekken op. Ik heb dit gemeld en men heeft meteen een afspraak gemaakt om een nieuwe te bezorgen (en de oude weer mee te nemen), wat ik heel fijn vond. Helaas was deze "nieuwe" bijzettafel slecht afgewerkt, maar dat heb ik op de koop toe genomen omdat ik al eerder een klacht had ingediend en omdat dit niet de fout van Tuinmeubelland is, maar van de producent.

Prima set

Prima louncheset voor mooie prij.

Mooie parasolhoes van lichtgewicht materiaal.

Past perfect, voldoet aan de verwachtingen .

Vriendelijk,behulpzaam en snel

Zowel in winkel als telefonisch vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Uiteindelijk online besteld en zeer snel geleverd ondanks Covid-19 !

Ik kreeg niet het bankje als op de foto

Ik was op zoek naar een tuinbankje met gietijzer, bij jullie op de site stond een hele mooie met roosjes in de rugleuning van zwart gietijzer, op een andere site zag ik één met ruitjes in de rugleuning van groen gietijzer. Ik koos voor die van jullie (die met de roosjes). Toen ik eenmaal de doos opende om hem in elkaar, zag ik dat het het bankje met ruitjes was van groen gietijzer. Omdat ik ze beide leuk vond en al moeite had om te kiezen tussen beide, heb ik hem niet retour gestuurd, maar het is wel een aandachtspuntje, dat jullie voortaan even laten weten dat het desbetreffende bankje die op de foto's staat niet (meer) beschikbaar is. Verder wil ik zeggen dat jullie een geweldige service hebben, snelle levering en een overzichtelijke website.

levertijd, ondanks huidige omstandigheden duurt veel te lang.

Ik heb helaas nog geen eerdere ervaring met Tuinmeubelland gehad en kan daarom alleen nog maar de levertijd beoordelen welke al door het Covid-19 probleem stevig afwijkt van de in de brochure omschreven levertijd. Deze levertijd duurt naar mijn mening veel te lang, ondanks de problemen die het corronavirus voor de transport bedrijven veroorzaakt. Tuinmeubelland was op het moment de enige die het door mij bestelde artikel (prijs, kleur en vormgeving) nog op voorraad had, dit is dan ook de reden dat ik deze bij tuinmeubelland besteld heb ondanks de lange levertijd.

Snelle reactie en super snelle levering

En dan ook nog extra uitleg tijdens het leveren.

Mijn eerste bestelling gaat niet goed.

Op 17 april plaats ik mijn eerste bestelling bij tuinmeubelland. Het pakket is volgens de klantenservice aangeboden bij de transporteur maar onbekend waar het nu is en het is nu 1 mei. Ik ben vriendelijk tewoord gestaan door de klantenservice maar er is nog geen oplossing aangeboden. Mij is verzocht te wachten tot er meer info is. Voor een eerste ervaring ben ik teleurgesteld. Ik hoop op een snelle en positieve oplossing.

Afspraak van levering niet nakomen.

Op 14 april een bestelling geplaatst en daaruit is een afspraak voortgekomen dat deze 1 mei zou worden geleverd. Hiervoor is op 29 april zelfs een bevestigingsmail gestuurd. Op 1 mei zelf werd de bestelling maar niet geleverd en wel de hele dag wachten. Na uiteindelijk de klantenservice gesproken te hebben werd gezegd dat de bestelling maandag 4 mei zou worden bezorgd. Na het weekend en 3 dagen later! Slechte service als al 2 weken bekend is dat deze bestelling op 1 mei geleverd zou moeten worden. Ik had er nog mee kunnen leven als het 1 dag later zou worden maar niet 3 dagen.

Een snelle en zeer correcte af(be)handeling.

Door een inschattingsfout van mijzelf, een te hoog windscherm besteld. Telefonisch contact met hoofdkantoor. Er was direct begrip, en de bestelling werd geannuleerd. Diezelfde avond was mijn bedrag teruggestort. Dat is service!

Waardeloze service, afspraken niet nakomen, slecht bereikbaar

Helaas geen positieve ervaring voor ons. Product paar dagen later geleverd dan aangegeven. Oke, kan gebeuren in deze tijd, maar vervolgens is de bestelling niet compleet. Van de 3 producten is er maar 1 geleverd. Vervolgens proberen contact op te nemen, sta je 42 minuten in de wacht. Wordt je toegezegd dat de rest dezelfde dag nog wordt geleverd en ze je later na 17uur vandaag terugbellen. Niet gedaan en ook geen levering diezelfde dag. De volgende dag maar weer gebeld, deze keer slechts 38 minuten in de wacht... maar wordt er opgehangen.... weer gebeld... deze keer 32 minuten in de wacht (er zit verbetering in). Er wordt een nieuwe order gemaakt en de spullen zouden een week later binnen komen. Staat er smiddags iemand aan de deur met product nr 2? Vervolgens een week gewacht op product nr 3 op datum zoals in het mailtje staat. Niet geleverd.... wederom bellen, geen gehoor. Mailtje gestuurd waarop ze proberen binnen 24uur op te reageren.... 1 dag later, wordt product 3 ineens geleverd... op de mail nooit meer reactie gehad. Kortom: WAARDELOZE SERVICE! SLECHT BEREIKBAAR! Dit is een eerlijke review, niks van gelogen, dus hoop echt dat jullie er iets aan doen.

verder nog geen ervaring gehad

wij wachten nog op onze bestelling, 21 mei!

Snelle bezorging en goed product!

Alles netjes zo als het afgesproken is geleverd

Nog niks ontvangen behalve deze enquête

Product wordt eind mei geleverd maar er wordt nu al! een beoordeling gevraagd.., beetje de omgekeerde wereld

Heel content met alles vlugge verzorging

Heel vlug thuis en makkelijk in elkaar zetten

Snel, correct en duidelijk !

Lekker snel en duidelijke communicatie

ben blij met het bankje

Ging allemaal goed.

Ik ben tevreden over het geleverde product en de snelle levering

Beoordeling niet mogelijk, nog niets ontvangen

Mijn besteling zou di 28 april geleverd worden. Hier had ik voor gekozen en is ook bevestigd door Tuinland. Helaas tot op heden niet niets ontvangen. Wacht rustig af.

Mooi produkt

Gemakkelijk te bestellen en geleverd op afgesproken tijd

Lekker ruim opgezet en kan alles rustig testenten

We konden hier in zaandam rustig alles testen en werden goed geholpen en vanuit deze info hebben wij een loungeset online besteld

Super bank, op tijd geleverd volgens afspraak!

Mooie bank zoals op het plaatje! Levering op afgesproken datum, goede communicatie!

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.