Mooie tafel, mooie prijs, goeie service!

Wij hebben een ronde teakhouten tuintafel aangeschaft en zijn er erg blij mee! Zonder problemen ‘em bezorgd gekregen.

Mooie betaalbare collectie voor iedereen

Ondanks de Corona maatregelen zijn we in het filiaal in Dronten heel gastvrij en professioneel geholpen. We hebben vervolgens de keuze gemaakt voor een BBQ en nog wat andere tuinitems waar we heel tevreden over zijn.

Supersnelle levering, mooi product

Ik heb een bistroset besteld en enkele dagen later stond een vriendelijke leverancier al voor mijn deur. Vlotte afhandeling en zeer tevreden over de meubelen zelf!

Top uitleg, service en levering

In de showroom gekeken en goede uitleg gekregen, toen online zweefparasol met prachtige voet besteld, keurig afgeleverd. wij zijn er erg blij mee.

Snelle levering!

De door ons bestelde tuinstoelen werden snel en netjes geleverd. Ik kreeg een duidelijk tijdslot door en werd van te voren gebeld. Erg tevreden over de afhandeling!

Prettige contacten en hopelijk goede afleverig. Komt pas deze week.

De bestelling voor mijn loungeset is tot op heden goed verlopen, alleen wordt hij wegens besteltermijnen volgens afspraak pas deze week geleverd, dus verder valt hier weinig over te zeggen.

Snelle levering en ruim assortiment

Snelle levering. Helaas had de stoel een beschadiging maar die wordt binnenkort kosteloos omgeruild voor een nieuw exemplaar. Goede service.

Niks op aan te merken

Afhandeling volgens afspraak en duidelijke communicatie hierover.

Blij met mijn aankoop!

Snel geleverd, eenvoudig te monteren. Spijtig van de kleine beschadiging aan de frame.

Snelle levering en goede levering!

Nu we niet op vakantie gaan, halen wij de ontspanning naar ons toe! Het bad ligt heerlijk en de bubbels en temperatuur zoooo fijn!

Ondanks drukte snelle levering van een prima produkt

In 5 minuten in elkaar geklikt. Top!

Mooi pruduct goed verpakt snelle levering!!!!

Goed en snel

We hebben 2 paviljoenzeilen, kleur grijs, besteld en binnen 3 werkdagen ontvangen. Dus goed en snel. We zijn ook tevreden over de doeken. Maar ze worden omschreven als zijnde 3 x 3 meter. Maar ze zijn in werkelijheid 3 x 2 meter. Ze passen precies, maar je hebt niets over.

Profeciool geholpen

Geen zorgen alles wordt geregeld

Snel geleverd!

Snelle levering, goed product

Tevreden

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, weten wanneer je pakketje komt en dan ook nog eens blij zijn met het product. Alleen jammer dat hij na 2 weken al niet meer bij te bestellen is.

Heele goede service snelle levering bedankt

Goede service en website

Mijn ervaring is : Ik doe mijn bestelling graag hier De mensen helpen je graag en met plezier. Geen moelijk gedoe als je belt met een vraag. Daarom doe ik mijn bestellingen doe hier graag. En dan kun je ook nog een terras kachel winnen. Met een paar vriendelijke zinnen. Mijn zinnen zijn echt gemeend De terras kachel hoort hier bij ons thuis in de meent.😉

Alles correct en tijdig volgens afspraak geleverd

Alles is correct en tijdig volgens afspraak geleverd.

Goede levering

Levering volgens planning en goede service

Uitstekend!

Levering volgens planning, netjes afgeleverd.

Goede ervaring en snelle levering

Duidelijke site, veel keuze en een goede en snelle levering

Snelle levering, kwaliteit stoelen en kussens! Op en top tevreden👍🏻

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Ik ben erg tevreden met de service en kwaliteit van het product. De levering van het product was zoals afgesproken. Top!

Snel en goed geleverd.

Prettig dat er vooraf nog even gebeld wordt over het moment. Klopte precies.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.