Nog geen product ontvangen

Maar wel al de enquête. Dat is een beetje vreemd. In de bestelling bleek al dat het waarschijnlijk eind mei zal worden voor levering, ok prima. Maar ruim een maand voordat mijn product is geleverd een enquête sturen bevreemd mij. Het bestel proces verliep soepel.

De bezorger was zeer attent en heeft alles op zijn plek gezet👍

Licht en comfortabel

Mooie stevige stoel met dikke kussen. Stoel is licht waardoor makkelijk te verplaatsen.

Goede en snelle levering

Tevreden over de levering! Goed verpakt en voldeed aan verwachtingen.

Zoals ik had verwacht op tijd/snel binnen gekomen. Daarnaast heb ik een nieuwe tuin laten aanleggen, waardoor mijn bestelling goed tot z’n recht komt. Zo’n hangende verwarming komt natuurlijk helemaal van pas bij de lounge gedeelte.

Parasol besteld en deze werd keurig op aangegeven datum en tijdstip afgeleverd.

Prima bedrijf en erg klantgericht

Lossen problemen snel en correct op.

Bedrijf komt afspraken niet na.

Zeer vervelend .

Snelle service keurig geholpen

Hangmat besteld keurig bezorgd tijdens de corona perikelen. Kreeg netjes een persoonlijk mail dat de bezorging een dag te laat was. Geen smoesjes gewoon eerlijk. Keurig! Ga zo door!

Goede website

De website was goed en duidelijk. De bezorging vond ik echter minder. Ik kreeg pas de nacht voorafgaande aan de levering bericht. Inmiddels had ik de dag ervoor al opgebeld om te vragen of alles zou verlopen zoals afgesproken

snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heb internet goed rond gekeken, daardoor kwam ik door de leuke aanbieding bij tuinmeubelland terecht(en dat is terecht)

Snel en netjes geleverd in drukke tijden

Parasol met 90kg zware voet besteld. Deze werd aantal dagen later netjes bezorgd en bezorger reed de parasolvoet zelfs tot in de tuin! Andere websites rekenen verzendkosten voor een zware parasolvoet. Tuinmeubelland bezorgd wel gratis. Alles komt overeen met wat ik op de website zag.

Goede kwaliteit en zeer goede service.

Zeer snelle en professionele levering.

SLECHT!!!!!

Gemaakte afspraken en beloftes worden niet nagekomen! Geen gehoor, telefoon wordt niet beantwoord. Ik adviseer om geen spullen via Tuimeubelland te bestellen.

Alles naar volle tevredenheid.

Duidelijke site, goede prijs, snelle levering. Nu het zonnetje nog.

Super klantgericht!

Ondanks dat er door de drukte in de webwinkel iets fout was gegaan, heeft deze webshop een goede indruk achtergelaten. Goed bereikbaar, vriendelijke medewerkers en perfecte service. Op goed vertrouwen zonden ze voor een tweede keer een (dure) bestelling, omdat de eerste bestelling niet goed was gehandled in het magazijn. Wat een service! Klasse!

Mooie parasol

Bestelling geannuleerd

Product gekocht, maar wilde die annuleren. Mail gestuurd. Heel erg snel een vriendelijke persoonlijke reactie gehad. En correct afgehandeld.

Goed!

Snel geleverd.

snel en erg prettig!!!!

Vooral de verpakking van het artikel was erg degelijk.

Klasse

Na een vergeefse rondgang bij bouwmarkten en tuincentra in Almere kwam ik op internet het bankje tegen die ik graag wilde hebben waarbij de prijs ook nog eens aantrekkelijker was dan bij andere Bestellen ging snel waarna het bankje snel werd bezorgd Ben hier erg blij mee

Niets op aan te merken

In weekend besteld, zou dinsdag geleverd worden en dit gebeurde keurig. Kreeg ook nog een berichtje dat de chauffeur met een half uur aan zou komen. Keurige chauffeur, correcte levering!

Perfect!

Goede en correcte levering en uitstekend verpakt!

Kreeg mijn tuinset eerder dan was verteld Dus heerlijk genieten nu

De bestelling verliep vlekkeloos

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen, dus verder kan ik helaas nog geen oordeel geven.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.