super content met uitstekend product en levering

Complimenten voor de uitstekende communicatie. Vervoerder stuur mail en sms berichten over de levering en stelt bij vertraging direct op de hoogte. Product tuinbank met kussens zijn prima en voldoen zeker aan de verwachting. Top!!

Er wordt gedaan wat er beloofd wordt

Zeer netjes geholpen aan de telefoon

Prima kwaliteit

Precies wat ik zocht

Zeer vlotte en correcte levering

mooi en plezierig

heel mooie set, geeft een extra uitstralling voor mijn tuin. Zachte kussens zorgen voor veel zit of ligplezier. Zeer eenvoudig montage, alles was klaar in 30min.

goed verzorging, en snelle levering.

Zeer tevreden over de bezorging, snel en goed. Het pakket was goed verpakt, en compleet. Ik heb het bedrag de volgende dag overgemaakt.

Helemaal te gek

Mijn ervaring is dat de kinderen e. Ik nu eindelijk iets hebben waar we van kunnen genieten ben een alleenstaande moeder met 2 dochter kom uit een rot situatie van daan dus dank zij dit kunnen we eindelijk weer plezier hebben en genieten van onze tuin

Erg snelle levering

Ondanks de Coronadrukte, de afleverbelofte waargemaakt. Netjes verpakt

de tuinstoelen zien er precies zo uit, als op de website dus OK

Behalve dat de tuinstoelen even "kwijt"waren zijn de tuinstoelen een dag later toch gearriveerd en prima bevonden

Netjes hoor

Mooie zaak, aardig personeel, lekkere koffie met gebak. Ook nog eens goede aftersales, ik zeg ga zo door!

Gewoon goed

Besteld. Bevestigd. Geleverd. Hier valt niets op aan te merken. Gewoon zoals het hoort. Erg blij mee.

Snelle en goede service!

Ik ben erg tevreden met de tuinbank!

order moet nog uitgevoerd worden

maar tot op heden prima afgehandeld

Great Customer Service

Unfortunately I had to cancel my order due to the long lead time, but their customer service was very professional and helpful. You guys did a great job!

Wij hadden een opblaasbare jacuzzi besteld met cupholders erbij. De levering was enorm snel, ging soepel en we werden goed op de hoogte gehouden over moment van levering (zelfs tot 30 minuten van te voren). Enige was dat er iets mis was gegaan bij de bestemming. De cupholders waren namelijk niet meegeleverd. Ook dat was snel geregeld. Na een belletje waren deze binnen 2 dagen ook binnen. Al met al snelle en soepele service

Zeer tevreden met onze aankoop

Met het mooie weer op komst hier een lounge set voor op het dakterras aangekocht. Prijs was scherp en de levering soepel. Zeer tevreden hierover. Kwaliteit van het product bevalt tot op heden ook zeker.

Helemaal goed van het begin van de online bestelling tot het afleveren helemaal in orde. Je wordt goed op de hoogte gehouden en een prima aflevering gehad van mijn parasol. Helemaal blij mee.

Top product ! Keurig en snel geleverd !

Heel blij met het product en de snelle levering!

Super snelle levering !

Top snelle levering !

Product voldoet aan onze verwachting

online set besteld

Wij hadden eerst in de winkel live gekeken wat we mooi vonden. En wat goed zou passen qua maat, daarna thuis online besteld. Super handig heel blij mee. De levertijd is wel langer nu met het corona virus maar dat mag de pret niet drukken. De set komt midden mei, wij zorgen dat de tuin er dan piek fijn uit ziet.

Goede kwaliteit

Van de bestelling weet ik het nog niet moet wachten tot geleverd kan worden wat ik wel lang vindt duren

Snelle levering, mooie tuinset!

Snelle levering en goede communicatie van de vervoerder. 1 van de weinig websites waar je vooraf meteen een dag van levering kunt kiezen, erg handig.. tuinset voldoet ook aan alle verwachtingen!

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.