GEWELDIG mooie balkonset, super tevreden ermee

Uitgezocht via internet, dus best wel benieuwd of de loungeset wel zo mooi zou zijn in het echt. Super tevreden erover, heel veel mogelijkheden om te gebruiken en compact op te bergen wat superfijn is voor op het balkon.

Geleverd zoals afgesproken, prachtige loungeset!

Nadat ik in de winkel loungeset heb gezien, online besteld en betaald! Hiervan een duidelijke bevestiging ontvangen. Afgeleverd op de afgesproken datum. Avond Canberra voren ontvingen wij een bericht dat tuinset tussen 11.00-13.00 bezorgd zou worden. Half uur van te voren nog een bericht dat de chauffeur onderweg is! Goede service en prachtige loungeset!

Top product, goeie service

Product is exact dezelfde als op de site, de levering was redelijk snel, zoiezo op de afgesproken datum én tijdstip. Bezorger was ook vriendelijk en servicegericht.

Snel en keurig geleverd

Makkelijk via internet besteld ,goede Patijn kwaliteit verhouding,keurige info omtrent tijdstip levering.

Uitstekend!

Vandaag loungeset geleverd volgens afspraak, ziet er goed uit. Alleen de afdekhoes zat er niet bij, na telefonisch contact wordt die morgen na geleverd.

Redelijk

Ik heb 2 keer iets besteld bij tuinmeubelland en de bezorg datum was twee keer niet in orde. Snap ik best hoor in deze tijden maar wel vervelend. Ik heb ook klittenband extra besteld om mijn loungezet aan elkaar vast te maken. Dat zou ik krijgen bij de laatste bestelling. Nooit gekregen. Toch jammer

Levering spot in!

Levering precies zoals aangegeven en helemaal conform verwachting.

Perfecte services en levering.

Na de bestelling erachter gekomen dat ik per ongeluk de verkeerde opstelling had besteld (rechts inplaats van links). Volgende dag contact gehad met de klantenservice waar een aardige mevrouw de bestelling heeft aangepast! Goede services! Gisteren avond een mail gehad met de levertijd en vandaag keurig, compleet en optijd geleverd! Én een hele aardige maar vooral vriendelijke bezorger/chauffeur! Ik raad iedereen Tuinmeubelland.nl aan.

Supertevreden

Bestelling op tijd aangekomen tijdens de coronatijden. Bezorger was super lief. Alles netjes afgeleverd.

Uitstekende service

Product zoals verwacht, snel verstuurd

Prima tuinset

Levering niet compleet montageset voor de tuintafel zat er niet bij, na telefonisch contact wordt deze nageleverd,

Prima parasol Hawaï ontvangen. Alles functioneert prima. Alleen het afleveren vond ik een beetje vreemd. Eerst ontvingen we de grondvoet. Een dag later kwam de parasol met de hoes.

Netjes geleverd en goede service

Allles netjes geleverd zo als afgesproken Meubels zien er netjes uit

Ongevenaard, de goedkoopste en stipt op tijd

Ik zocht een opblaasbare jacuzzi. Tuinmeubelland kon de jacuzzi naar mijn keuze het goedkoopst leveren. Ik heb hem daar dan ook besteld. De bezorgkosten waren gratis. Binnen 3 werkdagen werd de jacuzzi bezorgd binnen het tijdsvenster welke was opgegeven. Perfect bedrijf dus om je spullen te bestellen. We zijn er hier heel blij mee

Snel geleverd, prima

Aardig telefonisch contact gehad, snelle aflevering

Goede service!

Bezorger heeft e loungeset netjes achterom in de tuin afgeleverd. Verder alles prima in orde!

Alles prima op afspraak geregeld

Zeker zal ik nog een keer bestellen !👍👍

Prima bedrijf

Makkelijk te regelen en betaalbaar

Voor herhaling vatbaar

De artikelen zijn origineler en veel betaalbaarder dan bij overige tuinmeubelcentra. Bovendien word je als klant heel vriendelijk verwelkomd met een (gratis) kopje koffie, thee of fris. Ook de service is prima!

Prima site en service

Telefonisch contact was ook goed en duidelijke antwoorden en tot nu toe beloofd wat ze leveren. Wacht nog op nalevering

Top service en mooie producten!

Goed geholpen en snel geleverd. Heel blij met onze aankoop!

Heel erg goed.

Mooi product en snelle levering!

Snel, duidelijk en goed geregeld ! Ik word er blij van 🙂

Ondanks de paasdrukte toch een snelle levering. Duidelijke communicatie over de levering vooral heel fijn dat je een tijdspad van 2 uur krijgt voor aflevering zodat je niet een hele dag hoeft te wachten. :-)

Super snelle levering

De bestelling die ik had geplaatst was echt heel snel geleverd. Netjes voor de deur neer gezet! En de stoelen zitten heerlijk!

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.