super en persoonlijk

een zweefparasol besteld via de webshop, maar de beschermhoes was uitverkocht. Na een telefoontje, werd er alsnog een beschermhoes gevonden, en kosteloos opgestuurd. Vergeleken met andere webshops een prima kwaliteit/prijs verhouding. Wij zijn erg blij met onze aankoop.

alles verliep op rolletjes zonder problemen.

zelfs in de corona crisis is alles nog goed geregeld. ik heb een bbq besteld, na contact via telefoon met 1 van de winkels en dit verliep allemaal erg netjes, ik wist wanneer de bestelling zou arriveren en de bezorging ging netjes. alleen de klantenservice heb ik 2 keer erg lang moeten wachten tot uiteindelijk opgeven ivm met kosten per minuut. tip: bel 1 van de vestigingen door Nederland gewoon! op het materiaal van de bbq zaten een paar butsen maar dit was minimaal. ik ben er overall erg tevreden mee.

Goede prijs kwaliteit verhouding

De bestelling is binnen enkele dagen goed ontvangen. Zeer tevreden over het product.

Geen goede servies

De stoelen paste niet onder mij tafel geen goede arm maten online.retour kon maar duur.

Snelle levering, kwalitatief product en overzichtelijke informatie.

Een erg positieve ervaring met Tuinmeubelland. De order is snel geleverd. Na enkele dagen bevalt het product goed. Het heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Verder vind ik de informatie op de website en in de bevestigingsmail duidelijk en van toegevoegde waarde.

Snelle en goede levering

Tuinbox 570 liter besteld. Snelle levering, heldere communicatie En ook nog eens de voordeligste.

Snelle levering.

Ondanks Coronacrisis werd de tuinbox snel geleverd.

Perfecte service

Perfecte service en klantvriendelijk in winkel Veghel!

Snel geleverd, netjes !!

Leuk assortiment!

Topservice

Goed geholpen. 1 kussen was beschadigd en er word gelijk een nieuwe opgestuurd. TOP!

Goed ervaring

Mijn bestelling had ik beschadigd ontvangen, door een mail met foto op te sturen is dit voor mij heel gunstig opgelost.

goede service

Goede service! de loungeset die ik gekocht had voldeed niet aan mijn verwachtingen. Was een beetje aan de kleine kant. Zonder moeite kunnen omruilen voor een grotere :)

Probleem met bestellen via de website snel opgelost via mail. Snelle levering op gewenste dag. Loungeset is zoals afgebeeld en omschreven. Wij zijn er heel blij!

top

heldere service en goed product, wat wil je nog meer.

Helemaal top.

Product is perfect, snelle levering.

Goede prijzen. prima service, netjes op tijd geleverd

Ik was al even op zoek naar een goede box voor mn tuinkussens. Een grote en stevige is best aan de prijs dus een beetje vergelijken is niet verkeerd. Bij Tuinmeubelland hadden ze mooie scherpe prijzen. De levering verliep prima, netjes op tijd geleverd!

Prettige ervaring

Duidelijke communicatie en correcte levering.

Goed en goedkoop

De parasol die we gekocht hebben is prachtig. Precies zoals in de omschrijving staat. Licht in gewicht en mooi groot. Als ik ( of iemand in mijn omgeving) iets voor de tuin nodig heb kijk ik zeker eerst bij Tuinmeubelland.

Topservice

Op een vriendelijke manier te woord gestaan en een correcte levering. En hebben door een goede administratie precies zicht op wat je gekocht hebt en daardoor de juiste artikelen bij het product kunnen sturen zonder dat er naar toe moet. Zeeeeeŕŕrrrrr tevreden

snelle levering, goed product

Een Keter kussenbox besteld. Een goede prijs bij Tuinmeubelland. Snelle en correcte levering

Goede service!

We hadden iets besteld dat ons niet beviel. Geen probleem, retourneren was zo geregeld en het geld stond binnen een paar dagen weer op onze rekening. Het had wel fijn geweest als er iets meer informatie op de website stond, want dan hadden we het niet besteld.

Snelle correcte levering

De harmonicadoek van Nesling voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Alleen de installatietekening is te summier en niet helder. Ik heb de bevestiging wel drie keer moeten wijzigen. Als duidelijk was geweest dat je precies het midden moet bepalen en dan zoveel cm naar links en zoveel cm naar rechts de bestigings materialen moet plaatsen zou het heel gemakkelijk zijn gegaan. Beschrijving bij de installatietekening is een aanbeveling.

Behulpzaam!

Het personeel is erg behulpzaam. Ze kunnen je goed informeren en er wordt regelmatig gevraagd of ze kunnen helpen. Het is een fijne winkel met ruime keuze!

Excellent meubel en spoedige levering

Prachtig meubel! Goed in elkaar te zetten. Alleen jammer dat er een scheur lijkt te zitten in een van de banken, maar daar nemen we nog verder contact over op. Verder ontzettend tevreden over de algehele service! Het meubel arriveerde binnen 3 dagen.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.