Komen afspraken niet na

Ik had een kamado barbecue besteld met leverdatum 1 april (dat was al meer dan een week levertijd). Vervolgens kreeg ik een mail dat ze het niet konden leveren op de gewenste datum en dat het 8 april zou worden. Nagevraagd of ze die 8 april wel konden garanderen, maar dat konden ze niet en het kon ook best 15 april worden. Ik heb daarom de bestelling geannuleerd, maar vervolgens kreeg ik wel een bericht dat de bestelling onderweg was (ook al was dat achteraf niet zo) en nu 1,5 week na mijn annulering heb ik mijn geld ook nog niet terug. Ze beantwoorden de berichtjes allemaal wel netjes, daarom geen 1, maar ze komen de afspraken qua levertijd niet na en dan krijg je ook nog niet snel je geld terug.

Vriendelijke, hulpvaardige bezorger. Grote doos, geen probleem hij zette het achter het huis. Top

Fijne winkel, goed geholpen

Vriendelijk, ruime keuze, alles goed volgens afspraak

Ik ben prima geholpen bij Tuinmeubelland Veghel.

ik heb zelf met mijn zoon onze loungeset uitgezocht. Toen zag ik eigenlijk niemand die ons wilde helpen maar vanaf het moment dat wij de bestelling hadden geplaatst is de service prima geweest. Ook toen na een week mijn hoes steurde kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd. Top geregeld.

Top materiaal

Snelle levering, vriendelijke bezorger en de opberg bank met duidelijke uitleg makkelijk in elkaar te zetten! Top, bedankt!

Bezorging volgens afspraak

Bezorging volgens afspraak.

Mooie nette winkel met heel veel keus

Goede ervaring met fijn personeel

Snel en zorgenvrij geleverd

Netjes geleverd in een doos. Precies zoals op de website staat afgebeeld. Bezorging door de chauffeur was erg netjes en kort voor aankomst werd even gebeld.

Snelle en Correcte levering

De bestelde Kussen opbergbox werd netjes verpakt geleverd. Onbeschadigd. Gewoon goed!

Via internet de bestelling geplaatst, iets later bezorgd dan werd verwacht, waarschijnlijk door COVID-19 problemen. Gunstige prijs in vergelijking met andere leveranciers!

Product mooi op tijd bezorgd, matige kwaliteit

Het bestelde product kwam op de verwachte dag, dat was erg fijn. Helaas de dag van tevoren geen bevestiging van verzending ontvangen (wat wel beloofd was in de orderbevestiging) en dus ook geen track and trace, dus we hadden geen idee hoelaat het pakket zou komen. Het product (een Keter opbergbox) viel qua afmeting en kwaliteit van het materiaal wat tegen, maar goed genoeg om toch te houden.

Perfecte levering

Product zoals verwacht en levering helemaal in orde met zeer duidelijke communicatie om je bestelling te volgen.

Zeer professioneel,ga zo door.

Zeer goed geholpen met benodigde onderdelen bestellen voor een Garden Impression de luxe parasol.

fijn geholpen

Fijne zaak prettig geholpen. Ook toen er iets miste werd dit snel verholpen, met de excuses erbij

Duidelijk in de communicatie. Product was beschadigd bij de levering, hier netjes (en heel snel) 2 opties voor gekregen om het af te handelen.

goede service

Geweldige service

Ik heb een tuinset gekocht bij tuinmeubelland in Zaandam. Uitstekende service en duidelijkheid. 2 hele leuke dames die passie voor hun werk hebben. Volgende aankoop zou ik zeker daar weer doen.

Degelijk product en snelle levering

goed en snel

Geweldige sevice

Mijn/onze ervaring is buitengewoon, vriendelijk personeel en vakbekwaam. En super kwaliteit,wij zijn zeer tevreden en zouden het ook iedereen aanbevelen. Top

Zeer snelle en vlotte service

Het product dat we gekozen hadden, werd snel en vlot geleverd. Het product zelf vervulde de verwachting compleet..

Zwembad met afdekzeil besteld, wordt goed op de hoogte gehouden en de volgende dag geleverd. prima service!

Perfect met bestellen en leveren.

Zorgeloos

Gewoon goed

Snelle levering, gewoon goed zoals het hoort👍🏻

Sneller geleverd dan verwacht

Bij tuinmeubelland besteld omdat ze goedkoper waren dan anderen, en vervolgens nog blij verrast ook omdat het al na 2 dagen geleverd werd in plaats van na 1 week!

top

Was goedkoper dan ergens anders en werd op de dag geleverd die was aan gegeven . De box zat ook zo in elkaar. Zijn erg tevreden.

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.