Ruime keus, prettig geholpen.

Bij tuinmeubelland, zijn we op een tuinstel geland, en zitten nu comfortabel in de tuin met de zon op onze kruin. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜€

Goede service! Mooi product!

Ik heb een mooie tuinbank besteld via de webshop. Ik kon zelf instellen wanneer ik hem geleverd wilde hebben. En hij werd netjes geleverd door een transportbedrijf. Dus niet via de geijkte bezorgdiensten die het weleens af laten weten. Ook de tuinbank zelf is van super kwaliteit. We hebben er nu al twee dagen van kunnen genieten. En heel fijn dat er al een zit kussen bij zit. Hierdoor zit het perfect. Heel tevreden!

Goed geholpen snelle levering

Prima nette site

Snel kunnen bestellenen en keurig bezorgd ๐Ÿšš Super fijn de keuze voor achteraf betalen ๐Ÿ’ถ Ik vind dat persoonlijk prettig ๐Ÿค— zodat je met een retour niet op je geld terug hoeft te wachten. In ons geval niet nodig, wij gaan genieten van ons zwembad deze zomer๐Ÿ’ฆโ˜€๏ธ

Duidelijke beschrijvingen artikelen

Eenvoudig benodigde product gevonden

Goede kwaliteit en levering conform afspraak

Top.

Op tijd geleverd en zeer behulpzaam .

Bestelling was netjes verzorgd en op tijd geleverd.

Het artikel was volledig naar wens, goed verpakt en binnen de beloofde tijd afgeleverd.

Prima service + product + prijs

Super kwaliteit tegen een scherpe prijs. Levering en communicatie over levertijd loopt perfect. Wij zijn zeer tevreden!

Goede kwaliteit prijs verhouding. Snel geleverd.

Geweldige service, goede communicatie.

Na het plaatsen van mijn bestelling ging alles heel soepel. Ik werd van elke stap op de hoogte gehouden via de mail en ik kreeg een sms bericht op de dag van bezorging. Ik ben heel blij met mijn product.

Tevreden

Wii zijn telefonische netjes te woord gestaan en onze tuinset is netjes (met 1,5 mtr afstand) geleverd bij ons in de tuin. Bedankt!

Duidelijke website, snelle levering, vriendelijke en behulpzame medewerkers

De website is overzichtelijk en helder. De bestelling en levering verliep soepel en een vraag werd vriendelijk en behulpzaam opgehelderd.

Prima artikelen

Prima product gekregen. Op juiste tijdstip

Buitentapijt kwalitatief product snelle verzorgde service

๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Goed product en bezorging

Goede kwaliteit en service!

Na een bezoek aan de winkel in Dronten een set gekocht, super vlotte service en snelle levering. Ontvangst is de winkel was geweldig met kopje lekkere koffie en lekker rond kijken en niet gelijk lastige gewetens vragen van verkopers! Na ontvangst van de tuinset bleek er een kleine beschadiging te zijn, na contact gehad hebbende met de klantenservice voortreffelijk opgelost!

Prima service, goede kwaliteit tuinmeubelen

In de winkel een ruim en prettig assortiment. Online makkelijk te bestellen. Ook het contact met de klantenservice verloopt prettig. Mail contact over bezorging e.d. is fijn en correct. Vriendelijke bezorger.

Snelle en correcte levering

Snel, via sms aflevertijd echt top!

Goede service snelle bezorging

Goede service duidelijke site

Snelle levering, goed product!

Zeer snelle regeling, en zeer aardige hulpvaardige chauffeur! Echt een aanrader !

Positief

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Klein puntje : er was geen levertijd benoemd.

Prima product en snelle levering

Online een picknick tafel gekocht, ziet er super uit en keurige snelle levering.

Prima levering, goede kwaliteit!

Prima levering, Goede kwaliteit. Ben er blij mee!

Vlotte levering,mooi verpakt.Erg mooie stoele,zitten perfect

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in รฉรฉn van de mega stores in Nederland.