Snelle bezorging

Tuinkleed besteld nav foto van eigen kleed. Eerst al snel mijn vragen beantwoord via de chat waarna ik mijn bestelling kon plaatsen. Levering was volgens afspraak, geen vertraging oid. Netjes geleverd in tijdvak wat was doorgegeven. Tuinkleed was precies zoals verwacht. Kortom.... alles super geregeld en nu fijn genieten van ons nieuwe tuinkleed.

Super levering van een super tuinset

Alles wat ik zocht heeft dit tuinset. Prachtig design, prachtige kleur en vorm. Helemaal blij mee!!

4 stoelen besteld, snel geleverd daarbij super kwaliteit. Zitten heerlijk.

Goede service!

Onze bestelling werd snel geleverd. Heldere updates over exact levermoment. Product was goed verpakt en bevalt top! Zou zo weer wat bestellen.

Super service en mooie prijs/kwaliteit verhouding!

Lounge-set keurig op tijd geleverd, zelfs in deze Corona tijden ! De set is echt prachtig en staat heel goed. Ben er erg blij mee, kunnen heerlijk van het zonnetje genieten in een prachtig, kwalitatief en goed geprijsde lounge-set. Kan het iedereen meer dan zeker aanbevelen!

Tuinmeubelland in Zaandam heeft de beste kwaliteit en service!

Onlangs hebben wij een geweldig bezoek gebracht aan Tuinmeubelland in Zaandam. Zelfs tijdens de corona periode is het daar juist goed vertoeven. Goede service van een verkoper met ervaring over de tuinmeubelen. Perfecte prijs / kwaliteitsverhouding en zelfs nog betere kwaliteit dan verwacht. Op woensdag Tuinmeubelland bezocht en op donderdag al afgeleverd voor de deur. Geweldige service om ook direct te kunnen genieten van onze nieuwe aankoop. U zal wel denken dit is een fake bericht, maar nee hoor ik zal nooit mijn naam achter laten op een review site. Dus mensen ga naar Zaandam! Met vriendelijke groet, Familie Bakx uit Purmerend

Prive service , snel makkelijk

Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst via Tuinmeubelland.nl. Alles is netjes volgens afspraak geleverd.

Na het winkel bezoek waar het product niet aanwezig was laten thuis bezorgen een prima service vanuit de winkel een aanrader en altijd parkeer plaatsen zat voor de deur. Dit was voor ons de derde keer dat we er iets kochten en de kwaliteit is zeer goed😂👌

Alles goed geregeld!

Netjes op tijd geleverd

Tuinset netjes op tijd geleverd ! Tuinset ziet er mooi uit ben er erg blij mee.goede prijs kwaliteit.ik kan het u zeker aanbevelen!

De bestelling kwam snel binnen

De bestelling kwam binnen, binnen de afgesproken dag

Duidelijke regels en goede service.

Was volgens afspraak bezorgd zonder problemen. Ben er helemaal blij mee.

Snelle levering en informatie hierover.

Overzichtelijke site met duidelijke levertijden. Goed verpakt en snelle levering.

Snelle levering mooie prijs/kwaliteit

Nette website, duidelijke info. Snelle en nette levering. 👍🏻

Uitstekende service

Uitstekende service het bubbelbad was goed verpakt en de levering snel en mooi op tijd op de dag van levering

goede informatie over parasols zowel op de site als telefonisch

veel beter dan op andere sites. uiteindelijk toch niet hier gekocht, omdat de levertijd veel langer was dan elders. Volgende keer kijken we weer eerst bij deze organisatie.

Fantastische kwaliteit en super snelle levering!

Zelfs tijdens deze moeilijk dagen van het Corona virus slagen jullie er in om een zwembad binnen 2 dagen te leveren. Hij zou pas 5 dagen later komen en ineens werd ik op de zonnige ochtend verrast. Fantastische kwaliteit is het zwembad en hij stond binnen 30 minuten klaar. Deze zomer niet op vakantie maar heerlijk in het zwembad liggen!

Prima prijs/kwaliteitsverhouding en levering

Goede ervaring met locatie Veghel. Prima geholpen. 2 sets gekocht. Van een vd stoelen was poot scheef. Geen enkel probleem gelijk retour en nieuwe ontvangen. Klantvriendelijk en goede services

Snelle levering van mooie tuinstoelen

Tuinstoelen stonden voor beste prijs hier te koop. Levering was snel en de stoelen staan inmiddels prachtig. Stoelen werden geleverd op een pallet en die moet je zelf afvoeren. Dat is iets om rekening mee te houden

Goed produkt en snelle levering met Hoekstra! Prima verzorgd!

Goed produkt en snelle levering met Hoekstra! Prima verzorgd!

Service zoals mag worden verwacht

Geleverde service zoals je mag verwachten; je zoekt iets, besteld wat en krijgt het na niet te lang wachten geleverd. Gewoon goed

hele goede service,

Super, precies zoals vermeldt staat op de site.

Prima ervaring. Wordt netjes afgeleverd en ziet er goed uit.

Prima levering

Vlotte levering, goede kwaliteit van de loungeset!

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden over wanneer het product geleverd zou worden. Levering tot in de achtertuin, ook erg fijn gezien de grote dozen waarin het geleverd werd. Overzichtelijke website en voldoende keuze. Product voldoet aan al onze eisen!

De Donge 2

8253PT Dronten

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland, bij ons zit je goed! Met een brede collectie aan kwalitatieve tuinmeubelen is er altijd iets wat bij je past. Kom lekker tuinmeubelen shoppen online of in één van de mega stores in Nederland.